Németországi munkát keresek
- hajcsi
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 18
12 éve 9 hónapja #14788
Írta: hajcsi
Hajcsi
hajcsi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok,
lehet nem jo helyre irok,de tanacsot,esetleg jo ötletet szeretnek kerni .Hol tudok olyan munka utan keresgelni,ami arrol szol:
pl.: Nemet Epitöipari vallalkozas keres alvallalkozot.
Nagyon megköszönnem a tippeket.Ja,ha hülyeseget irtam,lehetöleg ne hordjon erte le senki.
lehet nem jo helyre irok,de tanacsot,esetleg jo ötletet szeretnek kerni .Hol tudok olyan munka utan keresgelni,ami arrol szol:
pl.: Nemet Epitöipari vallalkozas keres alvallalkozot.
Nagyon megköszönnem a tippeket.Ja,ha hülyeseget irtam,lehetöleg ne hordjon erte le senki.
Hajcsi
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #14789
Írta: DECOTEXT
ingyen, vagy nagyon kevésért dolgozik!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sajnos nem írtál hülyeséget! Balekot keresnek akihajcsi írta: ....lehet nem jo helyre irok,de tanacsot,esetleg jo ötletet szeretnek kerni .Hol tudok olyan munka utan keresgelni,ami arrol szol:
pl.: Nemet Epitöipari vallalkozas keres alvallalkozot. Nagyon megköszönnem a tippeket.Ja,ha hülyeseget irtam,lehetöleg ne hordjon erte le senki.
ingyen, vagy nagyon kevésért dolgozik!
DCT
- hajcsi
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja #14793
Hajcsi
Kedves DECOTEXT,sem balekok nem vagyunk,hidd el hülyek sem,de erröl ennyit.Köszi a tanacsot.
Hajcsi
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 9 hónapja #14823
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Hajcsi, hajcsi, ha mar ennyire erzekeny a lelkivilagod, hogy megsertödsz a Decotext megjegyzesen, akkor, hogyan akarod benyelni es netan behajtani azt a penzt amit megbizod a sok Mängelre (hibak, hianyossagok)-ra vonatkozoan neked nem fizet ki es Te nem tudod ezaltal az embereidet kifizetni???
A masik, hogy okos tanacsot is kapjal egyenesböl es a franko helyröl:
Ahhoz ,hogy epitöipari ( magas- mely) alvallalkozokent Nemetorszagban dolgozhass, szüksegeltetnek a következö engedelyek illetve Dokumentumok:
1) igazolas a magyarorszagi Kamaratol, hogy ceged több,mint 10 eve Magyarorszagon ezzel foglalkozik,
2) amikor ez meg van szüksegeltetik a cegbejegyzes nemet nyelvre , hitelesitett forditasa,
3) Ausnahmebewilligung (kiveteles eseti engedely) a nemet Handwerkskammertöl, hogy ti Nemetorszagban magas- mely epitest szandekoztok, mint alvallalkozo kivitelezni.
4) Freistellungsbescheinigung a helyi APEH-töl, hogy ti a szamlaitokat (trotz EU) MwSt. nelkül allitjatok ki,
5) Unbedenklichkeistbescheinigung a helyi APEH-töl, hogy nem rendelkeztek ado es egyebb tartozassal.
Ha ezek mind meg vannak vagy megtudjatok kapni, akkor lehet keresgelni megbizokat, termeszetesen az eddigi Referenzia munkak megjelölesevel illetve felsorolasaval.
Na es nem elfelejteni, hogy 10 embernel min. 2 közepfoku nemet nyelvtudassal rendelkezö epietesvezetövel kell rendelkeznetek.
Szivesen!
A masik, hogy okos tanacsot is kapjal egyenesböl es a franko helyröl:
Ahhoz ,hogy epitöipari ( magas- mely) alvallalkozokent Nemetorszagban dolgozhass, szüksegeltetnek a következö engedelyek illetve Dokumentumok:
1) igazolas a magyarorszagi Kamaratol, hogy ceged több,mint 10 eve Magyarorszagon ezzel foglalkozik,
2) amikor ez meg van szüksegeltetik a cegbejegyzes nemet nyelvre , hitelesitett forditasa,
3) Ausnahmebewilligung (kiveteles eseti engedely) a nemet Handwerkskammertöl, hogy ti Nemetorszagban magas- mely epitest szandekoztok, mint alvallalkozo kivitelezni.
4) Freistellungsbescheinigung a helyi APEH-töl, hogy ti a szamlaitokat (trotz EU) MwSt. nelkül allitjatok ki,
5) Unbedenklichkeistbescheinigung a helyi APEH-töl, hogy nem rendelkeztek ado es egyebb tartozassal.
Ha ezek mind meg vannak vagy megtudjatok kapni, akkor lehet keresgelni megbizokat, termeszetesen az eddigi Referenzia munkak megjelölesevel illetve felsorolasaval.
Na es nem elfelejteni, hogy 10 embernel min. 2 közepfoku nemet nyelvtudassal rendelkezö epietesvezetövel kell rendelkeznetek.
Szivesen!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- kovakove
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 5
12 éve 9 hónapja #14829
Írta: kovakove
kovakove válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Hajcsi!
"Építőipari vállalkozások alvállalkozókat keresnek" megnevezés tág fogalom.
Nem akarok decotext védelmére kelni,de van benne igazság,amit leírt.
Felvonulsz mindennel együtt(szerszám,állványok,gépek,emberek,stb.)fizeted a szállást,az embereket,aztán majd lesz valahogy.Pl.konténerbérlés,alapból 1-2ezer Euró és még nem építettél semmit,az engedélyeket már nem is említem.
Nagyon komoly anyagi forrás kell hozzá és persze merészség,ami talán súrolja a flúgos,vagy épp balek kategóriát.
Januárban speciel pont egy ilyen helyzetben nyertem betekintést,mivel nekem csak márciustól indulnak az építkezések.Így "besegítettem" mint tolmács egy vállalkozónak.
akkustic decke=lyukaslapos g.kartont vállalt be egy Mo-i ácsmester!!!,3bádogossal és 3áccsal!!!Nem részletezném.Tragikomédia volt.Az eredmény 2-2.5ezer EURO mínusz és még az emberek nem is kapták meg a pénzüket.A tanulópénzt meg kell fizetni.
Egyébként meg azért szeretem ezt az oldalt,mert itt helyreteszik az embert,ha szükséges.Olyan tapasztalatokkal!!!(nagyon fontos szempont) rendelkező Németországban élő és dolgozó!!! fórumozók írják le a VALÓSÁGOT,amivel még máshol nem találkoztam és mindezt nem pénzért teszik,hanem csak segítő szándékkal,
"Építőipari vállalkozások alvállalkozókat keresnek" megnevezés tág fogalom.
Nem akarok decotext védelmére kelni,de van benne igazság,amit leírt.
Felvonulsz mindennel együtt(szerszám,állványok,gépek,emberek,stb.)fizeted a szállást,az embereket,aztán majd lesz valahogy.Pl.konténerbérlés,alapból 1-2ezer Euró és még nem építettél semmit,az engedélyeket már nem is említem.
Nagyon komoly anyagi forrás kell hozzá és persze merészség,ami talán súrolja a flúgos,vagy épp balek kategóriát.
Januárban speciel pont egy ilyen helyzetben nyertem betekintést,mivel nekem csak márciustól indulnak az építkezések.Így "besegítettem" mint tolmács egy vállalkozónak.
akkustic decke=lyukaslapos g.kartont vállalt be egy Mo-i ácsmester!!!,3bádogossal és 3áccsal!!!Nem részletezném.Tragikomédia volt.Az eredmény 2-2.5ezer EURO mínusz és még az emberek nem is kapták meg a pénzüket.A tanulópénzt meg kell fizetni.
Egyébként meg azért szeretem ezt az oldalt,mert itt helyreteszik az embert,ha szükséges.Olyan tapasztalatokkal!!!(nagyon fontos szempont) rendelkező Németországban élő és dolgozó!!! fórumozók írják le a VALÓSÁGOT,amivel még máshol nem találkoztam és mindezt nem pénzért teszik,hanem csak segítő szándékkal,
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- hajcsi
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja #14833
Hajcsi
prosperus,a lelki vilagom eleg erös,bar en mondjuk ugy hogy linket,vagy erdemleges oldalakra gondoltam,nem letamadasra.A masik hogy ertsetek hogy mi is van.Csaladomon belül van Epitesi vallalkozas M.o-on.Hogy mi kell azzal tisztaban vagyunk,mik a buktatok azzal is.Es tölem kertek annyi segitseget,hogy milyen oldalakon tudnank keresgelni,ahol alvallalkozokat keresnek.Na mar most,en ezert irtam ide,hatha segitene valaki keresgelni,mivel en nem tudom hol kellene.En itt elek Nemetben,ezert gondoltak hogy en jobban otthon vagyok.
Kedves kovakove,neked is köszi a hozzaszolast,es igazad van,eszemben sincs senkivel vitazni ezen.Ha talalunk meggondolando munkat,es balul sül el,az biztosan kemeny tanulopenz lesz.Sajna ezzel is szamolni kell.
Kedves kovakove,neked is köszi a hozzaszolast,es igazad van,eszemben sincs senkivel vitazni ezen.Ha talalunk meggondolando munkat,es balul sül el,az biztosan kemeny tanulopenz lesz.Sajna ezzel is szamolni kell.
Hajcsi