Németországi munkát keresek
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 9 hónapja #14640
Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia!
Köszönöm a hozzászólásokat.Nem magyarázkodom.Bocsánat, ha úgy éreztétek, hogy sértődött voltam.Nem erről volt szó.
Sziasztok
Köszönöm a hozzászólásokat.Nem magyarázkodom.Bocsánat, ha úgy éreztétek, hogy sértődött voltam.Nem erről volt szó.
Sziasztok
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- cintamani
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 17
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14648
Írta: cintamani
cintamani válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Aszty, ha jól emlékszem, egy másik topikban én válaszoltam neked, hogy a kamionsofőr férjed Ausztriában dolgozik Magyarországi bejelentéssel, és Németországba (?) költöznétek, erre írtam, hogy vigyázzatok, mert akkor itt fog adózni (v.ö. anno Boris Becker adócsalása, lakhely kontra egy másik országban töltött napok szám). Ezek szerint a férjednek mégsincs munkája? A barátnőd sztem igenis segítőkész, ha szerzett neked munkát, sajnos nyelvtudás nélkül ez a munka nagyon megbecsülendő! De ne haragudj, ha leírom, ha csak te fogsz dolgozni takarítónőként (mennyit keresnél netto? teljes időre leszel bejelentve?), én addig a helyetekben (főleg 2 gyerekkel) egyáltalán nem indulnék, amíg vagy mindkettőtöknek nincs biztos bejelentett állása, vagy legalább a férjednek egy biztos, jól fizető.
Szerintem gondoljátok meg alaposan! És ha csak a betörés miatt volt ez: nagyobb biztonság a lakásnak, biztonsági ajtó stb. talán olcsóbb lenne, mint a kezdés itt (lakás bérlés, kaució. lakás berendezése, stb.stb.) Én csak biztosra indulnék el két gyerek felelősségével!
üdv
Szerintem gondoljátok meg alaposan! És ha csak a betörés miatt volt ez: nagyobb biztonság a lakásnak, biztonsági ajtó stb. talán olcsóbb lenne, mint a kezdés itt (lakás bérlés, kaució. lakás berendezése, stb.stb.) Én csak biztosra indulnék el két gyerek felelősségével!
üdv
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14695
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Asztylein!
megragad a megjegyzesed, hogy " Már régóta gondolkodunk azon, hogy kimenjünk dolgozni".
Milyen regota? Evek ota? Ha evek ota, mennyire tanultad meg ezen evek alatt a nemet nyelvet, ha mar gondolkodni elkezdtetek? Rengeteg Camion soför jar erre magyarbol, lengyelböl is es egy sem beszeli a nyelvet. Mit jelent, ha alapfokon nemetül beszel, alapfok?
Alapfok min. 200-250 szo, ha nem több. Az lehet, hogy a közlekedesi tablak egyformak, de a nyelvek külömböznek. Ha mar regota gondolkoztok, hogy kigyertek dolgozni, mennyit sporoltatuk az itteni indulashoz? Lakas, Kautio, minimum 2-3 honapi megelhetes a ket felnöttnek es kettö gyermeknek, mig nem talaltok nyelvtudas nelkül munkat?
Ha a ferjed alapfokon beszeli a nemet nyelvet tele van a Jobbörsevel az Internet, küldje el jelentkezeset es, ha felvetelt nyert akkor latom ertelmet elindulni, de akkor sem lyukas zsebbel.
Ha mar kettötöknek van elözetesen lakasa, ahova kötelesek vagytok bejelentkezni, mert nemet orszagi lakhely nelkül sem munkahely, sem bankszamla, akkor mar nem kell aggodnod gyerekeid miatt.
Keressetek munkat Ti, mert a munkaltato nem fog benneteket felhivni, hogy akartok e dolgozni.
Utolso kerdesed.
Igen, de csakis akkor ,ha van lakhelyetek es van megfelelö munkahelyetek, mert sem az ovoda sem az iskola nincsen ingyen.
A Janos korszak mar lejart!
megragad a megjegyzesed, hogy " Már régóta gondolkodunk azon, hogy kimenjünk dolgozni".
Milyen regota? Evek ota? Ha evek ota, mennyire tanultad meg ezen evek alatt a nemet nyelvet, ha mar gondolkodni elkezdtetek? Rengeteg Camion soför jar erre magyarbol, lengyelböl is es egy sem beszeli a nyelvet. Mit jelent, ha alapfokon nemetül beszel, alapfok?
Alapfok min. 200-250 szo, ha nem több. Az lehet, hogy a közlekedesi tablak egyformak, de a nyelvek külömböznek. Ha mar regota gondolkoztok, hogy kigyertek dolgozni, mennyit sporoltatuk az itteni indulashoz? Lakas, Kautio, minimum 2-3 honapi megelhetes a ket felnöttnek es kettö gyermeknek, mig nem talaltok nyelvtudas nelkül munkat?
Ha a ferjed alapfokon beszeli a nemet nyelvet tele van a Jobbörsevel az Internet, küldje el jelentkezeset es, ha felvetelt nyert akkor latom ertelmet elindulni, de akkor sem lyukas zsebbel.
Ha mar kettötöknek van elözetesen lakasa, ahova kötelesek vagytok bejelentkezni, mert nemet orszagi lakhely nelkül sem munkahely, sem bankszamla, akkor mar nem kell aggodnod gyerekeid miatt.
Keressetek munkat Ti, mert a munkaltato nem fog benneteket felhivni, hogy akartok e dolgozni.
Utolso kerdesed.
Igen, de csakis akkor ,ha van lakhelyetek es van megfelelö munkahelyetek, mert sem az ovoda sem az iskola nincsen ingyen.
A Janos korszak mar lejart!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Evi
- Látogató
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14704
Írta: Evi
Evi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok, barátommal szeretnék kimenni dolgozni Németországba. Párom emelt szinten beszél németül (c1 típusú nyelvvizsgája van), én inkább alap szinten tudok, társalgási szinten, (b1 érettségi). Minket is érdekelnének a konyhai kisegítô, mosogató, szobalány, recepciós állások, de eddig hiába kerestük, csak közvetítô cégek hirdetéseit találtuk meg, amelyek ugye legombolnának rólunk kb 200 000 Ft-ot. Azért kerestünk inkább magyar oldalokon állást, mert úgy gondoltuk biztonságosabb lenne. Mit tegyünk, ki tudna segíteni?
Elôre is köszönöm a válaszokat.
Elôre is köszönöm a válaszokat.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja #14711
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Másra ne is számítsatok amíg mondjuk a "szobalány állás németországban"-ra kerestek a google.hu-n. Ki se próbáltam de garantálom, hogy az első oldalon csak ilyen ha más nincs akkor minimum 700 Ft önéletrajz fordításért kategóriájú "közvetítő cégek" vannak találatként.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 9 hónapja #14713
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Évi!
Ha magyar magánközvetítőn keresztül keresgettek, akkor nagy esélyetek van rá, hogy póruljártok.
Teljesen rossz volt a gyanútok.
Gyertek ki, de CSAK IS EZEKEN AZ OLDALAKON KERESZTÜL!!!!:
jobboerse.arbeitsagentur.de/?Aufruf=StartseiteAS
ec.europa.eu/eures/main.jsp?lang=de&acro...2&parentCategory=482
www.afsz.hu/engine.aspx?page=ak_allasajanl_eu_nemeto
Vagy az ezen az oldalon találhatókból szemezgess!
Felejtsd el az Express hirdetéseit, nem éri meg időt és pénzt rápazarolni!
Ha magyar magánközvetítőn keresztül keresgettek, akkor nagy esélyetek van rá, hogy póruljártok.
Teljesen rossz volt a gyanútok.
Gyertek ki, de CSAK IS EZEKEN AZ OLDALAKON KERESZTÜL!!!!:
jobboerse.arbeitsagentur.de/?Aufruf=StartseiteAS
ec.europa.eu/eures/main.jsp?lang=de&acro...2&parentCategory=482
www.afsz.hu/engine.aspx?page=ak_allasajanl_eu_nemeto
Vagy az ezen az oldalon találhatókból szemezgess!
Felejtsd el az Express hirdetéseit, nem éri meg időt és pénzt rápazarolni!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Alex1992