Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Lara74 írta: Frankfurban szeretnék elhelyezkedni,vagy takakrítő női,vagy házvezető női posztban,mivel sajnos a nyelvet nem tudom még,most tanulom.Szakmám virágkötő, kereskedelmi szakközép iskolát végeztem abban is dolgoztam, saját cégemben .Jogosítványom is van immárom ,21 éve,és vezetek is rendszeresen.Tehát ezek bírtokában aki tud azt nagyon szépen megkérem segítsen,merre induljak mit csináljak??
Amig a nyelvet nem tudod, és nem tanulsz valamilyen használható szakmát addig nehéz lesz valamit találnod! Nyelvtudással esetleg kertészetekben érdeklődj! A "kerskedelmi szakközép" az szerintem egyszerű eladó! Csak nyelvtudással lehet valamit keresni, addig jobb ha továbbra is a saját cégedben dolgozol....német tudás nélkül az esélyed nagyon kicsi!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
szabinacska írta: Sziasztok!Hol lehet olyan gyári munkát találni ahol szállást is biztosítanak. Tudom, hogy ezen az oldalon is van, csak az a probléma, hogy ott saját gépkocsi követelmény. Nekem meg hát az nincs. De majd lesz.
Nos, "gyári munkások" pl. szalagmunkára is minimum szakmai papirokkal vesznek fel a legtöbb cégben (Szakmunkás). Saját szállóról/szállásról nem tudok, de sok cég ad bérbe lakásokat (Pl: Audi / VW / BMW) Nem tértél ki arra, hogy mi a szakmád és mennyire megy a német nyelv! (Ezek nélkül még keresni sem érdemes, mert nem tudni milyen rányban mozduljon az ember > vendéglátás -> hotelek, élelmiszeirpar, gépipar, építőipar, stb.....)
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nyugodtan jelentkezzél, a jelentkezők (minimum) felének nincs saját kocsija, majd brigád szinten használtok egyet.szabinacska írta: Sziasztok!
Hol lehet olyan gyári munkát találni ahol szállást is biztosítanak. Tudom, hogy ezen az oldalon is van, csak az a probléma, hogy ott saját gépkocsi követelmény.
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
A szakmám idegenforgalmi ügyintéző. De nem dolgoztam benne. Továbbá van egy kereskedő-vállalkozó papírom is. német tulajdonú gyárban dolgoztam 5 évet, és ennek keretén belül 3 hónapot Németországban.Alapfokú C nyelvizsgám van. ami lehet nem sok, de nem volt gondom a kommunikációval Németországban. Persze lenne mit tanulnom még bőven.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kedves Szabina! A német nyelvvizsga nem fontos, a nyeltudás az viszont nagyon! Hát nem tudom. Ha azt kivánod, hogy őszinte legyek, akkor kevés az esélyed! Szerintem próbálj meg kiházasodni....szabinacska írta: Szia!A szakmám idegenforgalmi ügyintéző. De nem dolgoztam benne. Továbbá van egy kereskedő-vállalkozó papírom is. német tulajdonú gyárban dolgoztam 5 évet, és ennek keretén belül 3 hónapot Németországban. Alapfokú C nyelvizsgám van. ami lehet nem sok, de nem volt gondom a kommunikációval Németországban. Persze lenne mit tanulnom még bőven.
DCT
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Köszi a választ. Bár ez a "kiházasodásos" dolog nem volt annyira vicces. Ha nem annak szántad akkor meg pláne. Kicsit gúnyosnak éreztem. Bocs, ha nincs igazam. Akkor ha jól értelek, középfokú német nyelvtudás nélkül senkinek semmi esélye?Lehet neked nagyobb tapasztalatod van de attól még nem feltétlenül értek veled egyet. Azért köszi