Németországi munkát keresek

Több
12 éve 9 hónapja #14574 Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia!
Továbbra sem áll szándékomban eltartattni magam senkivel:) Ja és én nem írtam, hogy a szakmámban szeretnék elhelyezkedni. nincsenek illuzióim, tudom, hogy a szakmámban nem tudnék. Mindenféle meló szóba jöhet. De ne írd, hogy akkor menjek táncosnőnek:D (szerintem ezt írtad volna) Gyári melóra, vagy szobalány állásra gondoltam. Ha bóknak szántada "ha csak fele annyira vagy csinos, mint itt a fotón" részt akkor köszi.
Azért háborodtam fel mert kaptam már ilyen megjegyzéseket és nem szeretem.olyan hihetelen, hogy valaki dolgozni akar külföldön?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 9 hónapja #14576 Írta: szabinacska

Szia Eva10!
Én is egyetértek veletek teljesen. Decotext hozzászólása más miatt nem tetszett, de ezt már megtárgyaltam vele. Nem akarok azért kimenni, hogy férjet fogjak és eltartassam magam. Szóval én is úgy gondolom, ahogy te. Először szobalány vagy gyári munka érdekelne.Aztán meg ki tudja mit hoz a sors. A szakmai nyelvvel kapcsolatban is teljesen igazad van. 3 hónapot dolgoztam kinn Németországban. Igaz, hogy volt velünk tolmács, mégis mindig engem hívtak ha valamit mondani kellett, mert a tolmács még magyarul sem értette a szakkifejezéseket.
Tudom, hogy nem könnyű és illúzióim sincsennek. Ne értsetek félre. Én csak dolgozni szeretnék.

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 9 hónapja #14577 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Szabinacska!
Decotext es prosperus idönkent nagyon kemenyen ir, de - sajnos - sok dologban igazuk van.
Mit dolgoztal annak idejen Nemetorszagban?
szia:
Eva

Több
12 éve 9 hónapja #14578 Írta: szabinacska

Szia!
Hahó!!Honnan veszitek, hogy nem beszélek németül??? Van mit tanulnom igen, de nem is orvosnak készülök.
Jézusom hadd ne magyarázkodjak már!! Számomra az volt a sértő, hogy gúnyosnak éreztem azt, hogy szerinte az egyetlen lehetőség a kiházasodás.
Tőkém van, elboldogulok a nyelvvel. Nem hinném, hogy annyira esélytelen. érdemes lenne mégegyszer elolvasni az első hozzászólásomat. Nem a szakmámban keresek állást. Bármit elvállalnék normális keretek között. Azért írtam le tömören a szakmámat és a tapasztalataimat mert Decotext kérdezte.Nincsennek illuzióium.
Nem az az életfilozófiám, hogy"majd lesz valahogy",. Ha ezt az elvet követném nem itthon szenvednék, hanem kinn "csöveznék". Ennél több eszem van, még ha valamilyen okból kifolyólag ti nem így látjátok.Köszönöm mindenkinek a választ.

Több
12 éve 9 hónapja #14580 Írta: szabinacska

Szia Eva10!
Igazuk van, tudom. Csak nem tetszik, hogy mindketten azt hiszik, hogy én azáltal akarok elérni valamit, hogy szerintük csinos vagyok. Azt hiszik azt várom, hogy számba repüljön a sült galamb. A frászt.Soha nem vártam.De nem fogom nekik bizonygatni az igazamat. Elfogadom a véleményüket és ennyi.
Autóipari alkatrészzeket gyártottunk.Nem volt sok idő, de annyit tanultam ott. Nemcsak a nyelvből hanem emberségből is. Szerettem ott lenni.

Több
12 éve 9 hónapja #14581 Írta: szabinacska

Annyi még lemaradt, hogy tényleg nem tudom, hogy hogyan kell kinn a hivatalos ügyeket intézni. Honnan is tudnám. De pont azért vagyok itt, hogy informálódjak. És megköszönném, ha inkább segitenél, minthogy olyanokat írogatsz aminek köze nincs a valósághoz. Nem is ismersz.Ne alkoss ilyenfajta véleményt. Én sem teszem. Köszönöm