Németországi munkát keresek
- Ivett1990
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 2
Szerencsere nemetbol mindig nagyon jo voltam, sot meg voltam anno 1 honapot ausztriaba 1 csaladnal dolgozni Remelem minden rendben lesz es nem fogok csalodni ) Elotte 2 evet olaszorszagban laktunk es nagyon nem jottek ossze a dolgok
Koszonom meg1x!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Neki is kellene ám a német.....Ivett1990 írta: A parom most vegez egy iskolat a CNC forgacsolo szakmat teszi le
Szerencsere nemetbol mindig nagyon jo voltam......
DCT
- nyasi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 3
- Killroy
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
47 éves vagyok és szeretnék németországi munkát találni. Munkavállalóként vagy cégemmel keresgélek.
Tudom,hogy szakmunkások iránt érdeklődnek inkább, ezt csak cégemen keresztül tudunk vállalni (elsősorban festés-mázolás).
Azért keresgélek,mert itthon a pedagógusi bérből nem tudom ellátni a családom. Emellett masszőri és futballedzői végzettségem is van, de igazából sok mindent hajlandó lennék elvállalni,ami külön szakképesítést nem igényel.
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Ha 1 heten belül mag van az A1-es engedely, tudunk munkat
biztositani cegednek!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
A bibi, hogy nem igazán megy még a német nylev!nyasi írta: Sziasztok. 6 hete költöztünk ki a kislányommal Achern mellé, a nejem már kint dolgozik 1 éve idős ápolásban.Hirtelen elhatározás volt és munkát keresnék.Bármilyen munkát elvállalok már megvan a német adó és tb számom.41 éves vagyok Eü-ben dolgoztam huszonévet műtőssegédként,de mellette egyéni vállalkozóként lakásfelújitástól a keritésépitésig mindenben volt részem,de bármit megcsinálok nem vagyok finnyás a munka területén.Egy a bibi,hogy nem igazán megy még a német nyelv .
DCT