Cégalapítás és könyvelés Apróhirdetés Németország Társkereső Kötelező biztosítás Németország Hitel Biztosítás Németországban Németországi bankszámla Németországi álláshirdetések

Németországi munkát keresek

Több
13 éve 8 hónapja #23057 Írta: Ivett1990
Ivett1990 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Köszönöm szépen a felvilágosítást! :) 5 évig tanultam a német nyelvet, 2 évig nem foglalkoztam vele, most fogom megint elkezdni átvenni a dolgokat egy tanárral, úgyhogy nagy problémám nem lesz a nyelvvel :) Köszönöm még1x :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 8 hónapja #23061 Írta: Alana
Alana válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok

Tudnátok nekem tanácsot adni, hol kellene keresnem páromnak mérnöki munkát (Folyamatfejlesztés, projektvezetés, müszakvezetö)? Sajnos a német még nem megy neki olyan jól.
Ludwigshafen-Mannheim-Walldorf környéke, esetlge Frankfurt am Main.

Köszönöm elöre is!

Szép napot nektek!

• prosperus
  • Nem elérhető
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Elit fokozatú fórumozó
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
13 éve 8 hónapja #23066 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sza Alana,
kerdes.
Hogyan szandekozik NEMETORSZAGBAN nemet nyelvtudas
nelkül vezetöi positiot betölteni ?

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

• SzGerg
  • Nem elérhető
  • Kezdő fórumozó
  • Kezdő fórumozó
  • Nem vagyok tökéletes, hiányzik belőlem a hiba :-)
Több
13 éve 8 hónapja #23067 Írta: SzGerg
SzGerg válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Alana írta: Sziasztok
Tudnátok nekem tanácsot adni, hol kellene keresnem páromnak mérnöki munkát (Folyamatfejlesztés, projektvezetés, müszakvezetö)? Sajnos a német még nem megy neki olyan jól.
Szép napot nektek!

Hát pedig ezek mind olyan munkák, amikhez nagyon is jó német kell... Bár ha tévedek Deco úgyis kijavít, mert én még "itthonról" magyarból "ugatok" és nem biztos hogy így van... De ami nagyon fontos az a nyelvtudás....

• DECOTEXT
  • Nem elérhető
  • Platina fokozatú fórumozó
  • Platina fokozatú fórumozó
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
13 éve 8 hónapja #23068 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ivett1990 írta: Decotext, már nem 1x próbáltam rákeresni, és sikertelenül jártam, gondoltam megkérdezek valakit...mert mindig hülyeségeket dobott ki nekem!Bocsánat ,hogy megkérdeztem.. Köszönöm

Ezen a linken, amit már ez elönn is betettem "mélylinkként":
Code:
http://www.firmendb.de/deutschland/Baden-Wuerttemberg;Ulm.php
A-B-C sorrendben felül kilsitázhatod az összes céget Ulm környékén! (Baden-Württemberg) Kattints az "U"-ra majd a városlistákban az Ulmra ahol 1966 cégnevet találsz 79 oldalnyi adathalmazban. Ha a srcollal lejjebb mész, ott az oldalszámokat is megtaláalod: I 1 I 2 I 3.... A szuper a dologban, hogy a cégnevek mögött egy mélylink van, így azonnal az adott cég web lapján találod magad! ha nincs, nekik akkor úgy sem nagyon számítanak....

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ivett1990

Több
13 éve 8 hónapja #23076 Írta: pingpong53
pingpong53 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Ivett!
Van Ulmban egy Seeberger nevü cég. Ha a Google-ban rákeresel - ird be a keresöbe - kiadja a cimüket, telefonszámmal együtt. Ez a cég jó minöségü száritott gyümölcsre, mandulára, mogyoróra stb. specializálódott. Németországban a jobb, minöségibb pl. Edeka üzlethálózatokban, mindenhol ottvannak. Próbálkozzál, néha a cégprofilon belül még olyan terület is van, hogy "jobs". Próba szerencse! De azért a németet ezerrel kellene tanulni még akkor is, ha 5 évig már ezt tetted. Itt a környéken kell még egy Ulmer Fleisch nevü cégnek is lenni. Tehát húsipar, oda állandóan keresnek betanitott munkásokat is, de ebben többet mondani nem tudok. Szép vasárnap estét! :) Holnap már hivd is a cégeket, hiszen ott nincs ünnep! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ivett1990

Az oldal motorja a Kunena fórum

© 2009-2026 Irány Németország!