Németországi munkát keresek

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 3 hónapja #23036 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ivett1990 írta: sziasztok, Ulm es Neu ulm kornyeken tudnátok mondani nekem gyárakat?? Ahol betanitott munkak vannak? koszonom

CÉGLISTA Ulm környékén! Ne is haragudj, de ha Goole-be beirod hogy : firmenverzeichnis Ulm akkor 996.000 találatot ad. A google az egy kereső amivel gyakorlatilag bármit megtudthatsz és megtalálhatsz! az interneten!

UI: betanitott munkásként az esélyed nagyon rossz, mert a BRD-ben közel 3 millió munkanélküli van, akiknek többsége kivállóan tudja a nyelvet és van vagy 1 millió akinek még szakmája is van!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• SzGerg
  • SzGerg profilkép
  • Nem elérhető
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Nem vagyok tökéletes, hiányzik belőlem a hiba :-)
Több
12 éve 3 hónapja #23041 Írta: SzGerg
SzGerg válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

BRD-ben keresek C, C+E kategóriás jogosítvánnyal, GKI vizsgával, digitális tachográf kártyával nemzetközi fuvarozói állást. A tacho kártyám még nem érkezett meg, amúgy teljesen mobil vagyok... Anyanyelvi német nyelvtudással rendelkezem. Valaki esetleg tudna segíteni, vagy hogy a már említett oldalon kívül hol érdemes körülnézni?

Több
12 éve 3 hónapja #23043 Írta: peteratde
peteratde válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

DECOTEXT írta:

Ivett1990 írta: sziasztok, Ulm es Neu ulm kornyeken tudnátok mondani nekem gyárakat?? Ahol betanitott munkak vannak? koszonom

CÉGLISTA Ulm környékén! Ne is haragudj, de ha Goole-be beirod hogy : firmenverzeichnis Ulm akkor 996.000 találatot ad. A google az egy kereső amivel gyakorlatilag bármit megtudthatsz és megtalálhatsz! az interneten!

UI: betanitott munkásként az esélyed nagyon rossz, mert a BRD-ben közel 3 millió munkanélküli van, akiknek többsége kivállóan tudja a nyelvet és van vagy 1 millió akinek még szakmája is van!

Fárasztó vagy már ezzel. Itt Bayernben mejdnem teljes foglalkoztatottság van (2%-tól tekintik teljesnek). Gyakorlatilag, ha valaki beszél egy elfogadható szinten németül, és ért is valamennyire, néhány héten belül kap munkát. Csak a közvetlen környezetemből említek példákat.
4 hét alatt, de nem igazán járt utána
3 hét alatt detto
1 nap (kiutazás másnapján
2 nap alatt
3 nap alatt
ezek egy kivételével, mind betanított munkák (Leihfirmán keresztül)
Az egy kivétel az úgy volt, hogy megkérdeztem a cégnél, ahol akkor dolgoztam, a barátomat felvennék-e.
A válasz szint szó szerint az volt "Ja, ein Helfer können wir immer benutzen!"
Hogy kikkel vagyunk versenyben a betanított, itteni mércével gyengén fizetett munkáért (1100-1200 euró netto):
gyenge képességű, iszákos, sérült elméjű, pontatlan, munkájára nem igényes, logós ... stb emberekkel Ahol dolgozok most, 5-ből hárman maradtunk, mert az egyik ivott, a másik hetente 2x nem jott dolgozni. Ahol a barátom dolgozik, ott szinte senki nem marad meg, mert nehéz munka. Agyba főbe dícsérik, mert még szépen is dolgozik. (Ez volt az első munka amit nem vállaltam el, mióta kint vagyok)

“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Alex1992, Ivett1990

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 3 hónapja #23045 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

peteratde írta: Gyakorlatilag, ha valaki beszél egy elfogadható szinten németül, és ért is valamennyire,...

No comment!

DCT

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 3 hónapja #23051 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Magyarul:
kein Kommentar :woohoo:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
12 éve 3 hónapja #23055 Írta: Ivett1990
Ivett1990 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Decotext, már nem 1x próbáltam rákeresni, és sikertelenül jártam, gondoltam megkérdezek valakit...mert mindig hülyeségeket dobott ki nekem!Bocsánat ,hogy megkérdeztem..
Köszönöm