Németországi munkát keresek

Több
12 éve 1 hónapja #25155 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

FVV írta: jelentkezni igen, csak hogy fel is vesznek, az más dolog. de próbálok optimistán hozzáállni. (szívesen dolgoznék németnek)
az önéletrajzzal az a baj, hogy kb. semmi nincs, ami tényleg számítana. a mostani munkahelyemet beírom, oké, de azt nem írhatom be, hogy magas szinten hobbi a fényképezés, és térképek, utazás, geográfia.
mondjuk a fotograf melót szívesen csinálnám, a 26 évemből kb. 14 év tapasztalat van :)
ilyen irányban hogy van lehetőség bejutni? (néztem stellenangebotet, de ott annyi van hogy keresnek, oszt'jóvan, semmi részlet)
bocs, hogy ennyit írok, és hogy "speciális eset" vagyok....

Speciális eset?!? :unsure: Hidd el a többség én nem is tudom miből gondolja, hogy szükség van rá a német munkaerőpiacon. Mint a Te esetedben. Utazgatni szeretnél fizetésért? Jelentkezz stewardesnek a ryanair-hez. Jobb ötletem nincs esetleg a hobby fotóidból csinálj portfóliót hátha rákattan valaki.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: FVV

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 1 hónapja #25156 Írta: FVV
FVV válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

félreértjük egymást.

a "gondom" az, hogy tudásom van, viszont papírom nincs róla, és valszeg nem is lesz.

utazgatás: mobilis vagyok, úgy írom.

"Hidd el a többség én nem is tudom miből gondolja, hogy szükség van rá a német munkaerőpiacon."

ha kőműves, burkoló, vagy egyéb ilyen építő/anyagos szakmám lenne, gondolom lenne gyorsan állásom.

Több
12 éve 1 hónapja #25162 Írta: Gergoo

FVV írta: félreértjük egymást.
a "gondom" az, hogy tudásom van, viszont papírom nincs róla, és valszeg nem is lesz.

Félre bizony. Nekem sincs pl. fotós papírom de van tucatnyi tiszteletpéldányom olyan kiadványokból ahol használták az ingyenesen letölthető stockphoto-imat. Rityentek belőle egy portfoliót és máris ellensúlyoztam(amennyire tudtam) a papír hiányát. Tessék ezt csinálni akkor! ;)
A google-hez pedig adtam már linket, találtál valamit? Térképet rajzolgatni pedig, Navteq, TeleAtlas és Google, más nincs. 1 óra az önéletrajz, 3 perc amíg elküldöd.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: FVV

Több
12 éve 1 hónapja #25176 Írta: AntiHanna21
AntiHanna21 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
àlláskeresés témában már sokan írtak...nem találom az utam, lehet én nem csinálok valamit jól...van önéletrajzom, felkerestem és be is adtam már sok Zeitarbeit-hoz az önéletrajzomat, volt hogy interjun is voltam már. van egy 3 éves kislányunk, aki ovikába jár. Szeretnék nagyon dolgozni. Félreteszem azt, hogy 2 diplomám van otthon magyarban, szivesen mennék valahova ....tudna nekem segiteni valaki csak annyiban, hogy a kezdö lökést megadja? merre menjek? aztán csinálom én, de most megakadtam.... köszönöm szépen Viktória ;) ;)

Több
12 éve 1 hónapja #25177 Írta: Gergoo

Arra menj amerre keresettek a diplomáid!

Több
12 éve 1 hónapja #25178 Írta: AntiHanna21
AntiHanna21 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Mennék, de annyira nem tudok még döccenömentesen németül. Tanitónáni vagyok, a másik meg könyvelö/bérszámfejtö.....nos ezzel itt semmit nem érek. akkor hol próbálkozzak? milyen Zeitarbeitnal? vagy hol?