Németországi munkát keresek
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 2 hónapja #24536
Írta: Maya
Sajnos az nem olyan egyszerű, egy új szakmát csak úgy ingyen elsajátítani..
Ha eltudsz helyezkedni a szakmádban, akkor a 2. szakmát szerintem fizetni kell!
Lehet, hogy hülyeséget írok, de rengeteg helyre vennének föl tanoncot ortopéd cipőkészítőként.
Mivel már dolgoztál bőrrel, egy átképzésre lehet hogy 1-2 munkaadó képes lenne.
A linket csak bizonyításként küldöm, tudom, hogy munka kell, pénzre van szükséged!
www.meinestadt.de/deutschland/lehrstellen/jk/97268-16353-17532
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
A szakmámról van papírom és 4-5 év gyakorlatom, A többit meg csinálom. Majd ha perfekt leszek a német nyelvből, akkor beiratkozom az iskolákba. és hivatalosan kitanulom a többit is.
Sajnos az nem olyan egyszerű, egy új szakmát csak úgy ingyen elsajátítani..
Ha eltudsz helyezkedni a szakmádban, akkor a 2. szakmát szerintem fizetni kell!
Lehet, hogy hülyeséget írok, de rengeteg helyre vennének föl tanoncot ortopéd cipőkészítőként.
Mivel már dolgoztál bőrrel, egy átképzésre lehet hogy 1-2 munkaadó képes lenne.
A linket csak bizonyításként küldöm, tudom, hogy munka kell, pénzre van szükséged!
www.meinestadt.de/deutschland/lehrstellen/jk/97268-16353-17532
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DrWatson
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 15
12 éve 2 hónapja #24537
Írta: DrWatson
DrWatson válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Köszönöm az ötleteket, lehet, hogy én írtam rosszul.
A szakmáimról van magyar bizonyítványom, amit majd még le kell fordíttatnom németre. Az építőiparban eltöltött évekről és megszerzett tapasztalatról nincs. Ezt a hiányosságot szeretném majd a jó német nyelvtudás birtokában pótolni.
Most viszont találtam munkahelyet Köln városában. Holnap utazom oda. Még mindig az építőipar, de egyszer végre a szakmáim valamelyikében fogok dolgozni majd.
A szakmáimról van magyar bizonyítványom, amit majd még le kell fordíttatnom németre. Az építőiparban eltöltött évekről és megszerzett tapasztalatról nincs. Ezt a hiányosságot szeretném majd a jó német nyelvtudás birtokában pótolni.
Most viszont találtam munkahelyet Köln városában. Holnap utazom oda. Még mindig az építőipar, de egyszer végre a szakmáim valamelyikében fogok dolgozni majd.
- Manocska86
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #25043
Írta: Manocska86
Manocska86 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Én a férjemnek keresnék munkát németországban. Mi kint élünk 5 éve, a férjem eddig magyar cégnél dolgozott kiküldetésben mint ügyintézö. Magyar munkások ügyeit intézte, be és kijelentette öket, orvoshoz hordta ha kellett, a német partnercégekkel tárgyalt írásban és szóban is szóval a nyelvtudásával nincs baj szakmáját tekintve marketing szakirányos közgazdász ECDL számítógépes vizsgával is rendelkezik ért az office programokhoz, nethez, levelezö programokhoz. Jelenleg elég nagy slamasztikában vagyunk úgyhogy sürgösen kellene egy új munkahely ( lehetöleg nem mc donalds vagy hasonló rabszolga munkát keresnénk neki) mert egyedüli keresö nálunk. Én veszélyeztetett terhes vagyok jelenleg biztosítás nélkül mióta megszünt a munkahelye mert eddig az ún. E106-ossal voltunk itt kint biztosítva Familienversicherunggal (illetve csak magyar eu taj kàrtyám van de azzal itt a terhesgondozásban nagyjából semmire nem megyek) mivel ugye nincs munkahelye így biztosításunk sincs és december 30-ára vagyok kiírva szülni. Támogatást nem kapunk mert nem német cégnél dolgozott a férjem és mert van még megtakarított pénzünk de már 2 hónapja munkanélküli a férjem a spòroltpénzünk pedig egyre fogy. Nagyon kellene egy jólfizetö munkahely a férjemnek ha bàrkinek van bármi ötlete nagyon megköszönnénk. Elöre is köszönöm az ötleteket! Jah és a zeitarbeit firmákkal már teli a hócipönk mert folyton csak szórakoznak velünk meg a fogukat szívják hogy a férjemnek biztos nem lesz itt munkája mert az ö végzettsége semmit nem ér de hazamenni meg nem akarunk mert ott még rosszabbak a kilátások mint itt.
Én a férjemnek keresnék munkát németországban. Mi kint élünk 5 éve, a férjem eddig magyar cégnél dolgozott kiküldetésben mint ügyintézö. Magyar munkások ügyeit intézte, be és kijelentette öket, orvoshoz hordta ha kellett, a német partnercégekkel tárgyalt írásban és szóban is szóval a nyelvtudásával nincs baj szakmáját tekintve marketing szakirányos közgazdász ECDL számítógépes vizsgával is rendelkezik ért az office programokhoz, nethez, levelezö programokhoz. Jelenleg elég nagy slamasztikában vagyunk úgyhogy sürgösen kellene egy új munkahely ( lehetöleg nem mc donalds vagy hasonló rabszolga munkát keresnénk neki) mert egyedüli keresö nálunk. Én veszélyeztetett terhes vagyok jelenleg biztosítás nélkül mióta megszünt a munkahelye mert eddig az ún. E106-ossal voltunk itt kint biztosítva Familienversicherunggal (illetve csak magyar eu taj kàrtyám van de azzal itt a terhesgondozásban nagyjából semmire nem megyek) mivel ugye nincs munkahelye így biztosításunk sincs és december 30-ára vagyok kiírva szülni. Támogatást nem kapunk mert nem német cégnél dolgozott a férjem és mert van még megtakarított pénzünk de már 2 hónapja munkanélküli a férjem a spòroltpénzünk pedig egyre fogy. Nagyon kellene egy jólfizetö munkahely a férjemnek ha bàrkinek van bármi ötlete nagyon megköszönnénk. Elöre is köszönöm az ötleteket! Jah és a zeitarbeit firmákkal már teli a hócipönk mert folyton csak szórakoznak velünk meg a fogukat szívják hogy a férjemnek biztos nem lesz itt munkája mert az ö végzettsége semmit nem ér de hazamenni meg nem akarunk mert ott még rosszabbak a kilátások mint itt.
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 1 hónapja #25067
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Manocska86!!!
Jelenleg elég nagy slamasztikában vagyunk úgyhogy sürgösen kellene egy új munkahely ( lehetöleg nem mc donalds vagy hasonló rabszolga munkát keresnénk neki) mert egyedüli keresö nálunk. Támogatást nem kapunk mert nem német cégnél dolgozott a férjem és mert van még megtakarított pénzünk de már 2 hónapja munkanélküli a férjem a spòroltpénzünk pedig egyre fogy. Nagyon kellene egy jólfizetö munkahely a férjemnek ha bàrkinek van bármi ötlete nagyon megköszönnénk. Elöre is köszönöm az ötleteket! Jah és a zeitarbeit firmákkal már teli a hócipönk mert folyton csak szórakoznak velünk meg a fogukat szívják hogy a férjemnek biztos nem lesz itt munkája mert az ö végzettsége semmit nem ér de
Nem tanacs:
1) a nemet diplomas is elmegy a McDonaldsba dolgozni, ha szar helyzetben
van es a csaladnak penz kell!! Nem hinnem ,ha valaki a McDonaldsban dolgozik,
hogy rabszolganak erezne magat Ha valakinek a McDonalds munka büdös,
akkor annak minden munka büdös. Es ha irod, hogy "slamasztikaban" vagytok akkor
mire ez a nagy valogatas??
2) Miert kapnatok tamogatast, milyen alapon? Hany evet huztatok le nemetorszagban egy munkahelyen?
3) Sok munkanelküli nemet bevallalja a Zeitarbeit cegek ajanlatait, nektek meg az
is "teli a hocipö".
4) " Nagyon kellene egy jolfizetö munkahely a ferjemnek".
Hany diplomaja is van ferjednek? Vagy mi a szakmaja ? Hegesztö, lakatos...?
Es, ha a Zeitarbeit cegeknek az a velemenye, hogy "az ö vegzettsege semmit nem er",
akkor milyen alapon keresel egy "jolfizetö allast".
Az, hogy te" veszelyeztetett terhes" vagy egy hivatalt sem hat meg, mert az 5 mio
nemet munkanelküliböl szerintem van meg egy /ket ezer nemet asszony
ebben az allapotban akiket elöterbe helyeznek.
Velemenyem , nem tanacs, ha meg van elegendö tartalekotok kivandolnek
helyetekben Canadaba, ahol jol fizetik a Camionost, erdei munkast, persze
függvenye az angol nyelvtudas....................
Jelenleg elég nagy slamasztikában vagyunk úgyhogy sürgösen kellene egy új munkahely ( lehetöleg nem mc donalds vagy hasonló rabszolga munkát keresnénk neki) mert egyedüli keresö nálunk. Támogatást nem kapunk mert nem német cégnél dolgozott a férjem és mert van még megtakarított pénzünk de már 2 hónapja munkanélküli a férjem a spòroltpénzünk pedig egyre fogy. Nagyon kellene egy jólfizetö munkahely a férjemnek ha bàrkinek van bármi ötlete nagyon megköszönnénk. Elöre is köszönöm az ötleteket! Jah és a zeitarbeit firmákkal már teli a hócipönk mert folyton csak szórakoznak velünk meg a fogukat szívják hogy a férjemnek biztos nem lesz itt munkája mert az ö végzettsége semmit nem ér de
Nem tanacs:
1) a nemet diplomas is elmegy a McDonaldsba dolgozni, ha szar helyzetben
van es a csaladnak penz kell!! Nem hinnem ,ha valaki a McDonaldsban dolgozik,
hogy rabszolganak erezne magat Ha valakinek a McDonalds munka büdös,
akkor annak minden munka büdös. Es ha irod, hogy "slamasztikaban" vagytok akkor
mire ez a nagy valogatas??
2) Miert kapnatok tamogatast, milyen alapon? Hany evet huztatok le nemetorszagban egy munkahelyen?
3) Sok munkanelküli nemet bevallalja a Zeitarbeit cegek ajanlatait, nektek meg az
is "teli a hocipö".
4) " Nagyon kellene egy jolfizetö munkahely a ferjemnek".
Hany diplomaja is van ferjednek? Vagy mi a szakmaja ? Hegesztö, lakatos...?
Es, ha a Zeitarbeit cegeknek az a velemenye, hogy "az ö vegzettsege semmit nem er",
akkor milyen alapon keresel egy "jolfizetö allast".
Az, hogy te" veszelyeztetett terhes" vagy egy hivatalt sem hat meg, mert az 5 mio
nemet munkanelküliböl szerintem van meg egy /ket ezer nemet asszony
ebben az allapotban akiket elöterbe helyeznek.
Velemenyem , nem tanacs, ha meg van elegendö tartalekotok kivandolnek
helyetekben Canadaba, ahol jol fizetik a Camionost, erdei munkast, persze
függvenye az angol nyelvtudas....................
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, oktober12
- bebcsy
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 1 hónapja #25076
Írta: bebcsy
bebcsy válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szép jó napot!
Olvasgattam a fórumot és láttam hogy ön sok témához hozzászólt.
Gondolom elég jártas a dolgokban és szeretném segítségét kérni.
Jelenleg Münchenben tartózkodom a párommal és munkát keresünk.
Sajnos olyan munkát ami szállást is ad nem találtunk.
Hol lehetne olyan munkákra rákeresni ahol szállást is adnak?
Van esetleg ötlete ez ügyben?
Én beszélem a nyelvet a párom inkább az angolt.
Bármilyen munka érdekelne aminek nincs köze az erotikához.
Takarító,mosogató,vendéglátás,gyári munkák... Bármi amivel kint maradhatunk.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Várom válaszát!
Olvasgattam a fórumot és láttam hogy ön sok témához hozzászólt.
Gondolom elég jártas a dolgokban és szeretném segítségét kérni.
Jelenleg Münchenben tartózkodom a párommal és munkát keresünk.
Sajnos olyan munkát ami szállást is ad nem találtunk.
Hol lehetne olyan munkákra rákeresni ahol szállást is adnak?
Van esetleg ötlete ez ügyben?
Én beszélem a nyelvet a párom inkább az angolt.
Bármilyen munka érdekelne aminek nincs köze az erotikához.
Takarító,mosogató,vendéglátás,gyári munkák... Bármi amivel kint maradhatunk.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Várom válaszát!
- Drivernorbert
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #25078
Írta: Drivernorbert
Drivernorbert válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok,feltétlenül kell tudni Németországban németül,én oroszul perfekt vagyok,de hallottam hogy sok orosz él kint,szerintetek ellehetne kint helyezkedni,mondjuk orosz németek alkalmaznának? előre is köszönöm