Németországi munkát keresek
- raktarosjoco
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DrWatson
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 15
Sofort munkát keresek Németország területén. A múlt héten léptem ki a munkaadómtól, mert különbözött a nézetünk a hivatalos német bejelentett munka mibenlétéről.
Eredeti szakmáim:
Kézi könyvkötő, Bőrtárgykészítő.
Az elmúlt 9 évet gipszkarton-szereléssel töltöttem, rajzról és rajz nélkül is mindent ( szinte ) meg tudok csinálni. A nyelvet szorgalmasan tanulom, az építkezéseken ebből nem volt probléma.
Saját autóval nem, de B-s jogosítvánnyal rendelkezem.
Tömegközlekedéssel szinte bárhova elmegyek a munkáért és bármit elvállalok, amit meg tudok csinálni.
Voltam már raktáros, parkettáztam és gletteltem, festettem is. Kertépítés és utcaseprés sem ismeretlen.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
DrWatson írta: Sziasztok mindenki !
Sofort munkát keresek Németország területén. A múlt héten léptem ki a munkaadómtól, mert különbözött a nézetünk a hivatalos német bejelentett munka mibenlétéről.
Eredeti szakmáim:
Kézi könyvkötő, Bőrtárgykészítő.
Az elmúlt 9 évet gipszkarton-szereléssel töltöttem, rajzról és rajz nélkül is mindent ( szinte ) meg tudok csinálni. A nyelvet szorgalmasan tanulom, az építkezéseken ebből nem volt probléma.
Saját autóval nem, de B-s jogosítvánnyal rendelkezem.
Tömegközlekedéssel szinte bárhova elmegyek a munkáért és bármit elvállalok, amit meg tudok csinálni.
Voltam már raktáros, parkettáztam és gletteltem, festettem is. Kertépítés és utcaseprés sem ismeretlen.
Szia,
nos, érdemes összeállítanod egy Bewerbung-ot, ami pályázati anyagot jelent. Ebben a fényképes önéletrajzod mellett a bizonyítványaid is megtalálhatóak. Ha ez megvan, akkor első körben nézz körben ezen az oldalon található álláshirdetések között. Ha itt nem találsz, akkor az alábbi linken található oldalakon próbálkozz:
Munkakeresés Németországban
E fórum keretein belül senki sem fog neked állást ajánlani, azt mindenkinek magának kell megtalálni, hiszen te tudod mit tudsz, és azt is hol, mit szeretnél csinálni. Jó munkát.
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
raktarosjoco írta: Szeretnék ki menni németbe és ott dolgozni, többen is lennénk
Szia,
javaslom készítsetek Bewerbung-ot mindannyian, és kezdjetek el a német oldalakon állást keresni. Ennek a fórumnak nem az a célja, hogy aki ide ír, annak állást ajánljanak mások, hanem az, hogy a németországi munkakereséssel kapcsolatban felmerülő kérdésekre kapjatok választ.
A munkát mindenkinek magának kell megtalálnia, ebben sajnos senki sem tud Neked segíteni. A német nyelvtudás elengedhetetlen, hiszen olyan területre szeretnél menni, ahol ezt a nyelvet beszélik. Esélyeid annál nagyobbak, minél jobban beszélsz németül, továbbá az, hogy olyan szakmád legyen hivatalosan, amit ott keresnek.
Azl, hogy értesz sok dologhoz, az remek, azonban sajnos nem fogsz sokra menni mindezzel. Én nő létemre tudok totál egyenes falat rakni, meg tudom keverni a maltert, azaz pontosan tudom az arányokat, tudok betont keverni, tudok glettelni és tudok vakolni is. Parkettát és csempét is tudok rakni, be tudok csövezni egy lakást, majd vezetékeket húzni a falba, be tudok kötni egy konnektort, vagy fel tudok szerelni egy villanykapcsolót, sőt fel tudok bekötéssel együtt szerelni egy csillárt is, továbbá szépen le tudom festeni glettelt és csiszolt falat. ( A félreértések elkerülése miatt leírom, nem keresek állást és nem hirdetem mindezzel magam ) A sort hosszan folytathatnám, de mivel nincs róla papírom, így esélyem sincs arra, hogy az építőiparban állást találjak, hiába tudom profi módon a fentieket. Remélem érted, hogy mit szerettem volna elmondani, és szavaimat kérlek ne vedd bántásként, puszta jóindulatból írta le mindezeket.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Dokikám! Dokument jeszty? Nem lényeges, hogy mihez értesz. Az a lényeg milyen papirod van és abban a szakmában mennyi a gyakorlatod! Rengeteg a pályáazó igy a munkaadó előszelektál a papirok alapján! Ha ahoz értsz amiről nincs papirod, akkor kihullasz idő előtt! Ha abban amiről van apirod, nincs gyakorlatod, kihullsze idő előtt. Okosan pályázz!DrWatson írta: Sziasztok mindenki !Sofort munkát keresek Németország területén. A múlt héten léptem ki a munkaadómtól, mert különbözött a nézetünk a hivatalos német bejelentett munka mibenlétéről.
Eredeti szakmáim: Kézi könyvkötő, Bőrtárgykészítő.Az elmúlt 9 évet gipszkarton-szereléssel töltöttem, rajzról és rajz nélkül is mindent ( szinte ) meg tudok csinálni. A nyelvet szorgalmasan tanulom, az építkezéseken ebből nem volt probléma.Saját autóval nem, de B-s jogosítvánnyal rendelkezem.
DCT
- DrWatson
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 15