Németországi munkát keresek

Több
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #23941 Írta: pingpong53
pingpong53 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Robi03 beküldte:
MI is tervezzük hogy egy jobb élet reményében ki költözünk ,de nem tudjuk hogy ,hogy tudnánk munkát találni.A nyelvet csak kicsit beszéljük,gondolom ez hátrányt jelent.
Jó estét Robi
Minden szülö legföbb vágya, hogy a gyerekének egy jobb, élhetöbb jövöt biztositson. De nyelvtudás nélkül milyen helyzetben lennétek szerinted? Eléggé kiszolgáltatottak lennétek, ha egyáltalán kapnátok munkát. Szerintem jobb megoldás lenne, ha egy magyar cégtöl mennétek ki külföldre dolgozni. Vannak olyan területek, ahol el lehet helyezkedni pici nyelvtudással: csomagolás, húsipar. Vagy szezonmunkára jelentkezni külföldre. Nézni kell folyamatosan a hirdetéseket, böngészni a netet. Rengeteg idöt vesz igénybe. Lányotok itthon is tud idegen nyelvet tanulni, s késöbb megpályázik egy szakmát adó külföldi (pl. német) ösztöndijat.
Én igy gondolom, szép estét! :( :)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 2 hónapja #24144 Írta: ilonafoto2011
ilonafoto2011 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Prosperus!

Ez a válasz tökélestes!!!
Sajnos, hogy az emberek így állnak hozzá a dolgokhoz.
Sohasem értettem, hogy miért nem lehet TANULNI??

Több
12 éve 2 hónapja #24150 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Robi03

Ha már elhatároztatok magatokat, akkor már nincs sok hátra mint előre,
De akkor már 2-3 honap nem számit mig belejőttők egy kicsit a nyelvtanulásba :blush:
Higgyétek el, nem hiába mondják itt a forumozok tanuljatok.
Elég nehéz igy is egy idegen országban kezdeni, de még némaként :sick: én tudom a legjobban, borzasztoan nehéz :blush:
Tanuljatok és uccu neki
Üdv.Terézia ,

Több
12 éve 2 hónapja #24372 Írta: Ivett1990
Ivett1990 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

sziasztok :) A tanulassal nem is lenne problema az embernek...azaz mar mint nekunk :D Most nagyon jar az agyunk a volegennyemmel, hogy menjunk ki januar kornyeken, megtakaritott penzunk van, eros alap foku nyeltudas van! A szakmat decemberbe fejezi be a CNC forgacsolot, hal istennek minden eddigi vizsgait 90%.De az is gond h mindenhol tobb eves tapszalatot kernek :(( Van igy az embernek jovoje ebbe a szakmaba? Szerintetek magyar kozvetito ceggel menjen ki?? vagy ott kint keressen munkat? ezzel se lenne baj, de ahhoz, hogy valaki elkezdjen dolgozni az elso lepes, hogy komolyan vegyek, hogy legyen bejelentett lakcime!! Igaz? szerintetek mi lenne a legrealisabb?? Bocsanat ha vmi nagy butasagot kerdezek toletek...es vagy mar 100x valaszoltatok ilyen fajta kerdesre :D Elore mondom egy jo par oldalt elolvastam es nem talaltam benne olyan valaszt amivel elorebb lennek :D koszonom mindenkinek!! :) Ivett

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 2 hónapja #24380 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ivett1990 írta: sziasztok :) A tanulassal nem is lenne problema az embernek...azaz mar mint nekunk Most nagyon jar az agyunk a volegennyemmel, hogy menjunk ki januar kornyeken, megtakaritott penzunk van, eros alap foku nyeltudas van! A szakmat decemberbe fejezi be a CNC forgacsolot, hal istennek minden eddigi vizsgait 90%.De az is gond h mindenhol tobb eves tapszalatot kernek Van igy az embernek jovoje ebbe a szakmaba? Szerintetek magyar kozvetito ceggel menjen ki?? vagy ott kint keressen munkat? ezzel se lenne baj, de ahhoz, hogy valaki elkezdjen dolgozni az elso lepes, hogy komolyan vegyek, hogy legyen bejelentett lakcime!! Igaz? szerintetek mi lenne a legrealisabb?? Bocsanat ha vmi nagy butasagot kerdezek toletek...es vagy mar 100x valaszoltatok ilyen fajta kerdesre :Elore mondom egy jo par oldalt elolvastam es nem talaltam benne olyan valaszt amivel elorebb lennek koszonom mindenkinek!! Ivett

Erösitsétek a nyeltanulást. Januárig 3,5 hónap van még. Ne közvetitövel induljatok neki, mert az elviszi a megtakaritást. Keressetek itt a lapon munkát a KERESÖVEL . Kezdö CNC forgácsoló is kell, mert a német munkaeröpiacnak nincs elég munkavállalója. (Ha nem talál jobbat...) Ne ijedjetek meg a nagy nevektöl, mindenhova pályázzatok akkor is ha online nem találtok olyan céget amelyik keres ilyen szakmában: Siemens, Bosch, Vw, Bmw, LHB, Lufthansa, stb. Egyszerüen keressétek ki a cimeket a neten és küldjetek el akár 100 pályazatot is......Sokszor van úgy, hogy egy egy cég elöbb belsö dolgozóval akarja megoldani a gondokat, s csak késöbb keresnek máshol ha ez nem jön be!

Sokan követnek el olyan hibát, hogy csak egy helyre pályáznak és várnak a válaszra. Aztán ha "NEM" a válasz (ha egyáltalán válaszolnak) csak utána pályázik újból! Igy rengeteg idöt és pénzt veszit ezzel a pályázó......

DCT
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ivett1990

Több
12 éve 2 hónapja #24385 Írta: Ivett1990
Ivett1990 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Koszonom szepen a valaszodat DECOTEXT! :) Kicsit megnyugodtam :) Nagy erovel dolgozunk, azon hogy itthonrol eljohessunk, es nem akarunk csak ugy egybol vmi lathatatlanba bele ugorni, egyszer mar megjartuk...:/// Koszonom meg1x :)