Németországi munkát keresek

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #23401 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Egen.
Föleg ha meg beszeled is a nyelvet.
www.meinestadt.de/karlsruhe
Rengeteg Job ajanlat van.

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #23402 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Rian írta: Üdv mindenkinek!Tudna nekem valaki segíteni,hogy Karlsruhéban milyen gyárakat érdemes megkeresni munkavállalás céljából ahol női betanított munkást foglalkoztatnak?Magam részére szeretnék munkát találni.Ha valaki tud tanácsot adni,azt nagyon köszönöm!Szép napot! Rian

Kedves Rian, a válasz végtelenül egyszerű, MINDEN GYÁRBA ADD BE A PÁLYÁZATODAT!
Itt ezen a linken megtalálod a cimeket:
http://www.firmendb.de/deutschland/Baden-Wuerttemberg;Karlsruhe.php

Itt nekem most 4520 céget/üzemet/vállakozást/gyárat dobott ki! Ha csak a
felének küldesz pályázatot legalább 10 munkahely közül választhatsz!

DCT

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 2 hónapja #23403 Írta: DECOTEXT

kfz írta: Soha nem vártam a sült galambot. Egyrészt már zsenge ifjoncként szakközépből mentem fősuliba. Volt a szüleimnek annyi esze, hogy bár minden idióta a gimnáziumot favorizálta, nekem lett egy szakmám. Nekik meg magyarázkodniuk kellett, hogy nem is hülye a gyerek, nem azért ment szakközépbe....(ez is magyar agylágyulás volt valaha, csak a gimi volt az igazi középiskola)Aztán meg amíg mások a kocsmába járnak, meg quad-al basszák szét szórakozásból erdeinket, mezőinket (ez csak példa volt) addig Én levelezőn befejeztem még 3-at. Most novemberben meg meg lesz a 6.. Azért írtam 5,5-öt mert egynél még hibádzik a szakvizsga. Sőt két év múlva vagy kint vagy itthon a mesterlevelet is meg fogom szerezni!Örülök, hogy csodálóra leltél...fiatal még, bármit elhisz...irányítsd Kösz a védő szándékod is, de meg tudom magam védeni...nálam messze még a nyugdíj. Nem kötözködni szeretnék, csak már említettem vala neked, hogy a világ színesebb mint Te azt tálalni próbálod. Lehet hogy ismét félre értettelek..

Nos, lehet hogy félreértetted, de sok mindenben hasonlít az útvonalunk! Sajnos ezt sokan nem értik (vagy nem akarják megérteni) és jön otthon azonnal a kontra: miből nincs rá pénz! Ezért kérdeztem hogy hoz már ez magadról nyilvánosságra, mert nekem nem hisznek sokan hogy lehetséges csak akarni kell! Sőt! Ma is lehetséges mást tanulni és jobb szakmát választani csak a rohadt lusta seggét az illetőnek meg kéne mozditania! Ahogy írtad: a sűltgalambok nem erre repülnek, s ha mégis mások nyelik le!

Sajnos ma MO.-on a munkavállalói felxibilitás a környező országokhoz hasonlitva, NULLA!
Vagy túl messze van, vagy keveset fizet, vagy nehéz a munka, vagy itt a kéróm nem költözöm, vagy, vagy, vagy..... mindig valamilyen kibúvót keresnek amibe bele lehet kötni! Soha nem azt keresik, hogy hogyan lehet megoldanI!
(Forrás: Kossuth rádió)

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kfz

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #23404 Írta: DECOTEXT

Kanga írta: A tobbi felmerult kerdesre reagalva:
- szerintem szokatlan / regimodi levelben hivni valakit allasinterjura;
- ha valakinek ilyen oriasi moralis dilemmat okoz, hogy elvesztegesse egy nemet ceg HR-emberenek 2 percet, akkor ne tegye - inkabb koltse, nagyon erkolcsos modon, csaladja osszes megtakaritott penzet arra hogy Nemetorszagba koltozzon es ott lakast bereljen, aztan vagy bejon vagy nem;
- nem mintha szamitana de nem tudok ezzel mit kezdeni miszerint en nem is akarok dolgozni - hadd jegyezzem meg hogy 16 eves korom ota dolgozom, es jelenleg is.

Te még mindig nem érted! Senki nem modta, hogy vakon indulj el, csak, hogy ne linkeskedj! Add be irásban igaziból a pályázatokat, miközben a munkád végzed és nem költöd el a pénzed, vagy a családod megtakarítását! Add be a pályázatot 10 helyre, talán ennyid még lesz bélyegre! Igy működik és nem úgy ahogy ezt Te itt szugerálod, hogy felelőtlenül valaki jöjjön ki és keressen munkát.

(Noha én még mindig azt favorizálom, hogy 1-2 hétre ki kell ugrani szabira és személyesen körülnézni! Ez eredményesebb lehet, s azért messze nem kell a vagyonodat feláldozni, ha egy olcsóbb motelben meghúzod magad!)

DCT

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 2 hónapja #23407 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Hat nem tudom, Kanga, en ezek szerint felreertettem. Most meg ugy ertem, hogy magyarazod a dolgokat. Ha nem ertem jol, bocs.
Amit viszont nem ertek:miert kell kamu telefon, kamu lakcim? Megadhatja az otthoniu lakcimet, esetleg emailcimet, skype-ot, magyar telefonszamot. Es esetleg azt,higyha szükseges,ki tud menni allasinterjure, de ezt x nappal elötte kell tudnia. Igy egyszerübb, becsületesebb. Mert ugye lehet beszelni,keresni allast hamis adatokkal. De ha utana esetleg eppen ott keres megint allast? Szoval en nem szeretem ami ennyire bonyolult es ennyit kell benne nem igazat mondani.

• Rian
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 2 hónapja #23408 Írta: Rian
Rian válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Prosperus!

Nagyon köszönöm,sajnos a nyelvtudás az gyenge,mert egy lábtörés miatt 1 hónapja vagyok itthon és azóta tudom tanulni,és kb szeptember vége felé tervezem,hogy kimegyek,mert a férjem március óta Karlsruhéban dolgozik,és nem tud hazajárni,és nagyon rossz nélküle..Sajnos itthon meghalt az építőipar is,ezért kényszerültünk erre a lépésre.Nincs mit tenni,én is kimegyek,s reménykedek hogy találok valamilyen munkát,mert azt elképzelni sem tudom hogy 1 évben csak 1 x találkozzunk.

Köszönöm! Rian