Németországi munkát keresek
- nlaci74
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Nekem céges és magán Ebay hozzáférésem is van már több éve. Ha jól emlékszem akkor csak a céges fiók esetén küldtek levelet a magyar címre a kóddal. Lehetséges hogy véletlenül cégként próbáltál regisztrálni? Bár előfordulhat, hogy azóta változtattak a szabályokon.keeek írta: Nem lepne meg persze, ha ezzel egyedul lennek, engem az Ebay sem enged be, mert valami postan kuldott kodot ker, amit szinten nem kapok meg, mar harmadszorra sem, de mindenki azt mondja, h neki nem kuldtek soha semmit
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Nemetorszagban 4 mobil szolgaltato ceg van. A Vodafone (D2), a T-mobile, az O2 (Telefonica) es az E-Plus. Minden mas nevu szolgaltatas pl. a Fonic azok a joarasitott diszkont szolgaltatok. Ezek kozos jellemzoi, hogy a 4 nagy szolgaltato valamelyik halozatat hasznalva, diszkont szolgaltatast nyujtanak. Ez pedig ugy lesz olcsobb mint a 4 nagy mobil operator fo szolgaltatasa, ha valahol limitaljak a diszkontszolgaltatast. Pl. roaming, adatsebesseg maximalizalas.. Ezekhez raadasul az ugyfelszolgalat is diszkontalt lesz.keeek írta: Nem akarom senki kedvet letorni, nekem eddig minden orszagban volt sim-kartyam, egy 2-3 hetes nyaralas idejere is. Elso hely ahol ez nem olyan egyszeru, az eppen Nemetorszag Az, hogy vasarlas utan neten kellett valamit butykolni, hogy mukodjon, az egy dolog (de elorevetiti az orszag burokratikus hajlamait), de par hettel kesobb egyszer csak letiltott a ceg (Fonic), kuldtek egy smst, h hivjam fel az X szamot (42cent/min)... Vegul egy helyi kis telefonos uzletben segitett az urge, talalt valami olcsobb szamot, es kideritette mi tortent: hat allitolag kuldtek valamit postan a cimemre (amit nem kaptam meg), es ezutan ugy dontottek, hogy akkor kamu vagyok, es ugrott a telefon. :/
Nem lepne meg persze, ha ezzel egyedul lennek, engem az Ebay sem enged be, mert valami postan kuldott kodot ker, amit szinten nem kapok meg, mar harmadszorra sem, de mindenki azt mondja, h neki nem kuldtek soha semmit
Ha olyan szolgaltatast akarsz ami magasabb igenyeket is kielegit, rugalmas stb.. akkor a 4 nagy szolgaltatotol kell venni valamit. Nyilvan dragabb lesz, de siman mukodik barhol es barmikor a prepaid kartya is!
(Egy ilyen SIM kartyat Nemetorszagban megveve, pedig szabadon tulajdonolhatsz es hasznalhatsz! Akar interjukhoz is meg lehet adni kontaktnak:) Se nem csalas, se nem amitas, csak szimpla EU jog:) )
- Eva10
- Látogató
Lehet, vannak munkakörök, ahol elvart a visszajelzes, ezt elhiszem.
A nemet telefon szerintem is szükseges, a cimmel sincs gondom, barat, ismerös cime pont megfelel, a fontos, hogy elerhetöseg legyen.
Es meg egy, amit elfelejtettel: fontos a palyazatban, föleg ha nem nemet az illetö, hogy miert akar valtani, es miert pont azt az allast palyazza meg. Es en azt sem titkolnam el - de csak a szövegben irnam le, hogy jelenleg többet tartozkodom Magyarorszagon, mint Nemetorszagban, de ha szükseges, meg tudok jelenni allasinterjun.
Es igy igazat is mondtam.
Abban meg Decotextnek adok igazat, hogyha egy allasra jelentkezik 20 nemet meg 2 magyar, akkor oka kell legyen, amiert a magyart veszik fel.
Es semmi bajom azzal, ha valaki minel kedvezöbb szinben szeretne magat feltüntetni, ez termeszetes, A fontos, hogy amit ir, az adott esetben produkalni tudja.
- Eva10
- Látogató
- Eva10
- Látogató
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
elbeszeltek egymas mellett, mert en a Deconak kell , hogy igazat adjak.
Mivel en is 1976 ota elek nemetorszagban, igenis en is rendelkezem, mert
hadd ne tudd, hogy mi lesz "öreg" koromra, reszvenyekkel Luxemburgban,
Schweizban, Magyarban (is) es nem utolsosorban Nemetorszagban is.
Es ezek nem nyelös penzekböl vannak, hanem a nyereseget nem elittam,
vagy ledugtam a Puff-okban, hanem befektettem reszvenyekbe es
Immobilienekbe.
Majd ha Te is lehuztal több mint 20 vagy 30 evet Nemetben akkor el kezdessz
Te is gondolkodni, mi lesz ha nem lesz Yuro, mi lesz ha Inflatio lesz,
mi lesz ha nem lesznek megbizoim es igy tovabb.....Mert ha Te magadrol
nem gondoskodsz, akkor ha gubanc van ott allsz a Hartz IV-ert vagy
gondolod, hogy valaki akiken eddig segitettel megfogjak kerdezni,
hogy van e mit enned, vagy felvenned?
Es a nyereseged reszvenybe vagy Immobilienbe valo fektetese törvenyes
es nem latok benne semmifele adocsalast.
Latod ez a külömbseg Europa es az USA között.
Ott ha valaki megjelenik egy Ferrarival normalisnak tartja a polgar,
vagy meg a szomszed örül is annak, hogy egy jo existenciaval rendelkezö
a szomszedom ami meg netantan emeli is az Immobiliem erteket.
Sajnos az irigyseg az jellemzö meg a magyarra, de a nemet sem
piskota!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!