Németországi munkát keresek
- Eva10
- Látogató
Itt is elmondtak, hogy akkor lehet tovabb maradni vasarnap, ha a lista szerinti aron rendeljük meg, mi persze nem ugy rendeltük. Es ha megis tovabb maradnank, akkor többe kerül. De tudod, mas az,ha ugy mondjak, hogy lista szerinti azon jobb, mint ha ugy, higy te kedvezmenyesen rendeltel, neked nem jar. Ugyanaz, es megis...
Egyebkent csodalatos volt a hetvege, a hotel közepes, de a fürdöben sos a viz, es van, ahol ra kell feküdni, füled a viz alatt, es szol a vizalatti zene. Hogy a többi medenceröl, es szaunavilagrol ne is beszeljek. Es mindez meegfizethetö aron.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ennyire nem ertheto, hogy min megy a ragodas? Egy nyamvadt nemet telot barki birtokolhat. Addig mig nem hamisitod a szakmai tapasztalatod, semmi atveres nincs a munkaado fele. Deco nem erti, mert o a 20. hangya egy kiscegnel, honnan tudna? Szeret beledumalni mindenbe amihez nem ert, nem hallott rola, nem olvas, de velemenye az van! Es a maga vegtelen egyszerusegevel ezt meg korbe is magyarazza. Teggye, legalabb jot rohog rajta mindenki..prosperus írta: Ne eröltesd Deco!
Egyébként én ezt a vitát részemről lezártam, mert kedzed a vidd ki a bilit, az idd ki a bilivel összekeverni! Tény, aki linkeskedik már a kezdetben a munkaadóval szemben, az valószínű, hogy később is ilyen marad! Trükk ide, nyugdij átverés oda, a leendő munkadóddal szemben jobb ha lojális és becsületes vagy már a kezdetben is! Ő adja esetleg a lóvét amiből élsz!
Engem mar nem lep meg, hogy ha magyarba tevednek, mast nem hallasz mint
politizalnak, kurva okos mindenki es mindenki meg mindig azt hiszi , hogy a magyarok
az elvonalban vannak, mint a 60-as vagy a 70-es evekben es ök azok akikre
minden Nemet vagy nyugati munkaltato var mint 1956-ban?!
Nem tudom elkepzelni, hogy mi is ilyenek voltunk a disszadalasunkig?!
Ertem en, hogy itt a forumon te vagy Deco testore, vagy alternickje, de ne engem v. Evat v. a tobbieket ne piszkald, ha nem erted mirol megy a tema!
- Eva10
- Látogató
- Eva10
- Látogató
Es igen, en ugy gondolom - ezt latom - hogy aki rendesen dolgozik, az itt meg tud elni. De miert kell irrealis jövedelmeket irni a megelheteshez. Lehet, hogy peteratde nagyon olcson berelte a lakasat -de nem titkolja, hogy ez nagyon kedvezö ajanlat volt. Es nem kell neked sporolnod es olcson elned - es esetleg elhihetned, hogy mas ugy is tud. Bizony amikor arrol irsz, hogy mennyi jövedelem kell a megelheteshez szerintem felretajekoztatsz embereket. Mert az, hogy te mennyiböl elsz, es mennyiböl lehet megelni, ket különbözö dolog. Es talan aki tud sporolni, ezt jobban tudja. En ugy gondolom, sok mindenhez ertesz, es sokmindent tudsz, es jol le is irod. De annal kellene maradnod, amit tudsz, es nem beleszolni abba, amiröl fogalmad sincs. Es lehet, hogy en nem 1000nettobol elek, es nem is 2000-böl (bar, most, hogy költözni fogok, egy ideig, lehet, csak ennyi lesz), megsem tartom meltosagomon alulinak az akcios kenyeret venni fele arert, ha eppen lehet. Es bizony ezeket azert irom le, mert akinek szüksege van ra, bizony varja az akciokat, es szint csak ugy vasarol - sokat meg lehet igy takaritani. De en mindig jelzem azt is, hogy nem az akcio a fontos, hanem hogy mennyi az az ar, amit ki kell fizetni.
Szoval en ugy gondolom, maradj annal, amihez ertesz, igy nagyon sokat tudsz segiteni! Es segitettel is mar
- Robi3
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
MI is tervezzük hogy egy jobb élet reményében ki költözünk ,de nem tudjuk hogy ,hogy tudnánk munkát találni.A nyelvet csak kicsit beszéljük,gondolom ez hátrányt jelent. Megkérdezhetném hogy nektek hogy sikerült?Volt segítségetek vagy fogtátok magatokat és elindultatok?Mi teljesen tanácstalanok vagyunk.Van egy 17 éves nagylányunk és neki szeretnénk szebb jövőt biztosítani .Előre is köszönjük válaszotokat!
ÜDV! Robi és családja!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Robi!Robi3 írta: Sziasztok!MI is tervezzük hogy egy jobb élet reményében ki költözünk ,de nem tudjuk hogy ,hogy tudnánk munkát találni.A nyelvet csak kicsit beszéljük,gondolom ez hátrányt jelent. Megkérdezhetném hogy nektek hogy sikerült?Volt segítségetek vagy fogtátok magatokat és elindultatok?Mi teljesen tanácstalanok vagyunk.Van egy 17 éves nagylányunk és neki szeretnénk szebb jövőt biztosítani .Előre is köszönjük válaszotokat!ÜDV! Robi és családja!
Én csak a saját nevemben tudok nyiltakozni! Mi négyen (2 gyerek s a nejem) folyékony nyelvtudással és szakmákkal indultunk el 1989-ben! Akkor szuper jók voltak az esélyek! Ma ez drasztikusan csökkent, mivel a BRD kinyitotta 27 EU's ország előtt a munkaerőpiacát! Rengeteg jól képzett, németül tudó munkavállaló jön ide így nagy a választék! Ehez jön, hogy van a németeknek is közel 3 millió munkanélkülije akik alkalmi és képzést nem igénylő munkákat láthatnak el! Ha a szakmátok nem kimondottan "hiányszakma" (lakatos, hegesztő, kőműves, orvos, szakápoló, gépészmérnök, CNC forgácsoló, villamosmérnők, atomfizikus, rendszergazda, IT szakember, programozó, stb) akkor gondoljárok végig előbb, hogy érdemes e, elindulnotok!
DCT