Németországi munkát keresek

Több
12 éve 10 hónapja #11133 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Én sem emlékeztem már rá pedig nem egy éve hanem 2 hónapja irtak bele utoljára :laugh:
Targoncás munka

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #11151 Írta: hirmanna
hirmanna válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Gergo. Bocsi, de nem tudok tájékozódni az oldalon, alig használtam eddig, nem tudom elolvasni a válaszodat. Nem targoncás munkát keres az biztos :) háztartási kisegítő, betegápoló, gyermek felügyelet, jó lenne magyar családnál, bár tudom, hogy ez a legnehezebb része. Németet itthon tanulom, még elég keveset tudok.

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11152 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

hirmanna írta: háztartási kisegítő, betegápoló, gyermek felügyelet, jó lenne magyar családnál, bár tudom, hogy ez a legnehezebb része. Németet itthon tanulom, még elég keveset tudok.

Ilyenben nem tudunk segíteni. Erre van millió, gagyi, lehúzós magyar közvetítő aki némi (tanuló) pénzért elárasztanak ilyen álláslehetőségekkel. Ha lesz legalább egy alapfok, javaslom iratkozz fel állásajánlatok hírleveleinkre. ;)

Több
12 éve 10 hónapja #11161 Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia hirmanna!
Betegápoláshoz ajánlanék könyvet: Deutsch im Krankenhaus, én is ebből tanultam, de szerintem nyelvtanár mindenképp kell legalább az elején, persze attól függ,hogy kezdő vagy-e vagy már beszélsz valamennyit!
Sok sikert!

Több
12 éve 10 hónapja #11167 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szio

Én tudnám ajánlani az intenziv nyelviskolát de az naponta 5-6 ora tanulás. Budapesten tőbb iskola van bellőle 35 ezertől felfelé, és természetesen CD-k itt a forumon is sok nyelvtanulási lehetőség van.a suli mellé még:)
Én Würzburg előtt élek 30 km-re
Itt az oldalon találsz sok állásajánlatot ,de előssorban a nyelv kellene nagyon :blush:
Aztán meg merészség és bele vágni
Üdv.terézia

Több
12 éve 10 hónapja #11171 Írta: busalány
busalány válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szioka !!!!!!én most itt vagyok münchenbe egy bácsit ápolok elsö alkalomal vagyok kint de nagyon nehéz mert csak egy picit tudok németül pedig jártam otthon elödte nyelviskolába nehezen tanulom a nyelvett