Németországi munkát keresek

Több
12 éve 10 hónapja #11189 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

hirmanna írta: sokat megértek csak nem merek beszélni.... tudom, hogy ez nagy gond!!!!

Nagy bizony. Gyakorlatilag 0, azaz nulla a kommunikációd.
Könyörgöm, felnőtt emberek vagyunk és mint kis taknyosok: "Nem merek...."
Inkább az aljamunka, az átverés és a lottó főnyereménnyel felérő "magyar családnál" ....
Nem értelek Titeket.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #11190 Írta: hirmanna
hirmanna válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

1. Úgy gondolom, ha valaki kifizet egy csomó pénzt a nyelvtanulásra, akkor nem csak részt vesz, hanem tanul is.
2. A megszerzett tudást használni neten lehet, de ehhez úgy gondolom sokat kell előtte ülni (mármint a gép előtt), akinek viszont munkája és családja van nem biztos, hogy egész nap a gép előtt tud ülni és beszélgető partnert keresni. Akkor inkább a hanganyagok, amit háztartási munka közben is mondhatok. Lehet, hogy nincs igazam, de nem mindenki időmilliomos. Bocsi

Több
12 éve 10 hónapja #11191 Írta: hirmanna
hirmanna válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Gergő nem értelek Téged, bocsáss meg, inkább a kritika, ami valószínűleg megállja a helyét.. nem vagyok taknyos kisgyerek, és nem érzem főnyereménynek a magyar családot, mivel azt is hallottam, hogy sokkal rosszabbak, mint a németek. Én fel merem vállalni, hogy egyenlőre csak itthon merek beszélni, (hanganyag) másokkal ellentétben, akik azt hangoztatják, hogy igen tudnak beszélni,,, lehet, hogy manapság már kiment az őszinteség a divatból??

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11192 Írta: Gergoo

hirmanna írta: 1. Úgy gondolom, ha valaki kifizet egy csomó pénzt a nyelvtanulásra, akkor nem csak részt vesz, hanem tanul is.

Rosszul gondolod.

hirmanna írta: 2. A megszerzett tudást használni neten lehet, de ehhez úgy gondolom sokat kell előtte ülni (mármint a gép előtt), akinek viszont munkája és családja van nem biztos, hogy egész nap a gép előtt tud ülni és beszélgető partnert keresni. Akkor inkább a hanganyagok, amit háztartási munka közben is mondhatok. Lehet, hogy nincs igazam, de nem mindenki időmilliomos. Bocsi

Nem a neten kell (kéne) használni hanem bármikor, különösen ha már kint dolgozik valaki de nem ez történik.
Az időmilliomost pedig, hogy érted? Tanulásra nincs idő de életregényt irogatni, privátban, e-mailben küldözgetni és spammelni vele közösségi oldalakat, hogy segítsen valaki, arra van idő? :unsure:
Millió ingyenes tanulási lehetőség van de amíg internetre futja addig szerintem tanfolyamra is kéne, hogy fussa. Vagy nem?

Több
12 éve 10 hónapja #11194 Írta: Gergoo

hirmanna írta: Én fel merem vállalni, hogy egyenlőre csak itthon merek beszélni, (hanganyag) másokkal ellentétben, akik azt hangoztatják, hogy igen tudnak beszélni,,, lehet, hogy manapság már kiment az őszinteség a divatból??

Van jelentősége ennek szerinted a topik címét vagy a végeredményt illetően? Nincs. Sokkal nehezebb a kijutás, a kint tartózkodás, a munka és végeredmény ugyanaz lesz: haza lehet menni előbb vagy utóbb.

Több
12 éve 10 hónapja #11197 Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia hirmanna!
Nem értelek! Szeretnél külföldön dolgozni, de csak panasszal vagy tele, hogy nincs időd tanulni, ez is baj meg az is..... Ezek csak kifogások! Ne gondold, hogy majd 50 magyarul beszélő család fog jelentkezni azért, hogy te náluk dolgozhassál. Mindenki aki kiment megküzdött a nyelvvel, nekem is van családom és én is panaszkodhatnék, hogy jajj-jajj de nehéz, de nyelvtudás nélkül nem megy.
Tehát: naponta tanulok min. 2 órát, mostmár egyedül, és igen időnként besokallok, de látom magam előtt a célomat.
CSAK magadnak tudod kikaparni a gesztenyét, sajnos nincs már 3 kívánság!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo