Németországi munkát keresek

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #11049 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kitünő ötlet, el is készítettem a Rezeptionist Jobs in Deutschland hírlevelet neki, egyúttal ez az első álláshirdetés hírlevél amit elláttunk QR kóddal is. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, pkata, kata59, dobi

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11103 Írta: szemydavis21
szemydavis21 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Én azután szeretnék érdeklődni hogy én mint 24 éves fiatal,targoncás jogosítvánnyal vagy biztonsági őrként mennyi esélyem lenne?
Vagy ezeket mind betöltik a bevándorlók?
Meg egy másik...most programozást szoftverfejlesztést tanulok,ezzel milyen esélyek vannak?Tudtok segíteni,mondani valami okosat?

Előre is köszönöm a segítséget;)

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11104 Írta: hirmanna
hirmanna válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

55 éves vagyok, a német nyelvet itthon tanulom, munkát keresnék Illerrieden-ben, a párom ott dolgozik, de nincs ideje arra, hogy munkát keressen számomra. 3 éve vagyunk együtt, ebből 8 hónap az, amit külön töltöttünk egymástól, nem vagyunk fiatalok és az élet olyan rövid... Úgy érzem, hogy a kapcsolatunk "rámegy" a különéléssel, Ő sem keres sokat, én itthon 28.000.- ft-ot kapok (járadék) + van (volt) egy munkahelyem,ahol 4 órában szinte semmit nem keresek, pill. táppénzen vagyok, amíg tudom húzom, hogy ne írjanak ki, létszámleépítés miatt a táppénz megszűntével (január közepe) felmondanak. Ezért keresnék kint munkát, már több helyen nézelődtem, érdeklődtem, többek között egy magyar missziónál is, de úgy látom, hogy csak az igét tudják hirdetni, segítséget nem igen akarnak adni. Bocsánat, nem akarok senkit sem megsérteni.

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11105 Írta: Gergoo

szemydavis21 írta: Sziasztok!
Én azután szeretnék érdeklődni hogy én mint 24 éves fiatal,targoncás jogosítvánnyal vagy biztonsági őrként mennyi esélyem lenne?
Vagy ezeket mind betöltik a bevándorlók?
Meg egy másik...most programozást szoftverfejlesztést tanulok,ezzel milyen esélyek vannak?Tudtok segíteni,mondani valami okosat?
Előre is köszönöm a segítséget;)

Segíts előbb Te légyszíves. Csak annyi információra lenne szükség, hogy milyen nyelvtudással rendelkezel....

• meryka
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #11106 Írta: meryka
meryka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Nem könnyű ! Igen egy bízonyos kor után már nehéz.. ..Nehéz itthonról kinti munkát találni, ezt már tapasztaltból tudom. Pedig segítséget is kaptam.. s kapom a hirleveleket.. adm. jóvoltából.. én szorgalmasan jelentkezek, de sajnos még eddig nem sikerült. Visszajelzést, csak magyar közvetítöktől kaptam, akiket én kerestem meg. De még egyiksem konkrét.. Igen ha kint van az ember, s bérel egy lakást, próbál kint elhelyezkedni, s ha nem sikerül haza kell jönni, mert a tartalékok elfogynak.. Én már igy utólag tudom, hogy hordozható számítógépnek kell lenni...gyorsabb.. az újságok hirdetései, mire felhívja az ember már nem aktuális, ja igen és jó, ha német telefonon van. Utólag rájöttem, kár volt, lakásbejentéssel, adószámmal tölteni az időmet. Igaz a munka miatt meg fontos lett volna... Tehát az idő amit kint töltöttem kárbaveszett.. Most itthonról még nehezebb ugy-érzem. Elnézést, hogy leiirtam... üdv. meryka :( :( :(

Több
12 éve 10 hónapja #11107 Írta: Gergoo

hirmanna írta: 55 éves vagyok, a német nyelvet itthon tanulom, munkát keresnék Illerrieden-ben, a párom ott dolgozik, de nincs ideje arra, hogy munkát keressen számomra.

Első gondolatom volt, hogy készítek neked egy Jobs in Illerrieden hírlevelet de kicsit bővíteni kéne a kört, (mert a 1,5 milliós adatbázisban 3, azaz három hirdetést találtam, végzettséget igénylőt) mondjuk azzal, hogy mennyit lennél naponta hajlandó (mennyit tudnál esetleg autóval) utazni, azzal lényegesen növelhetnéd az esélyeidet. Az sem ártana ha tudnánk milyen munkát és milyen nyelvtudással keresel.