Németországi munkát keresek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- szemydavis21
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Én azután szeretnék érdeklődni hogy én mint 24 éves fiatal,targoncás jogosítvánnyal vagy biztonsági őrként mennyi esélyem lenne?
Vagy ezeket mind betöltik a bevándorlók?
Meg egy másik...most programozást szoftverfejlesztést tanulok,ezzel milyen esélyek vannak?Tudtok segíteni,mondani valami okosat?
Előre is köszönöm a segítséget;)
- hirmanna
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Segíts előbb Te légyszíves. Csak annyi információra lenne szükség, hogy milyen nyelvtudással rendelkezel....szemydavis21 írta: Sziasztok!
Én azután szeretnék érdeklődni hogy én mint 24 éves fiatal,targoncás jogosítvánnyal vagy biztonsági őrként mennyi esélyem lenne?
Vagy ezeket mind betöltik a bevándorlók?
Meg egy másik...most programozást szoftverfejlesztést tanulok,ezzel milyen esélyek vannak?Tudtok segíteni,mondani valami okosat?
Előre is köszönöm a segítséget;)
- meryka
- Látogató
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Első gondolatom volt, hogy készítek neked egy Jobs in Illerrieden hírlevelet de kicsit bővíteni kéne a kört, (mert a 1,5 milliós adatbázisban 3, azaz három hirdetést találtam, végzettséget igénylőt) mondjuk azzal, hogy mennyit lennél naponta hajlandó (mennyit tudnál esetleg autóval) utazni, azzal lényegesen növelhetnéd az esélyeidet. Az sem ártana ha tudnánk milyen munkát és milyen nyelvtudással keresel.hirmanna írta: 55 éves vagyok, a német nyelvet itthon tanulom, munkát keresnék Illerrieden-ben, a párom ott dolgozik, de nincs ideje arra, hogy munkát keressen számomra.