Németországi munkát keresek

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11181 Írta: hirmanna
hirmanna válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szióka! Megkérdezhetem, hogy kerültél ki, illetve, hogy találtál munkát?? Én s szeretnék kimenni a nyelvet itthon tanulom, de őszintén megmondva nem sok sikerrel, bár "sok mindent" megértek, de beszélni sajnos nem merek..., ennek ellenére szeretnék kimenni. Olyan családokat keresek, ahol még a magyar szót is értik, ennek ellenére nem tettem le arról, hogy bármi áron is kikerüljek, egyrészt a kereset miatt, másrészt ott sokkal könnyebben tudnám a nyelvet tanulni.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #11182 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Nem lehet kint, munka mellett könnyebben tanulni a nyelvet! Felejtsétek már ezt el! Az nem tudás, hogy értem de nem mondom! Az TV nézéshez vagy rádió hallgatáshoz jó, másra nem! Különösen nem kint dolgozni! Munka mellett, fél éves tapasztalata partnerünknek, hogy gyakorlatilag senki nem fejlesztette a nyelvtudását!
Év végén pedig volt csodálkozás és sírás-rívás az otthon fizetendő hitelek miatt hogy a megbeszéltek alapján, mivel semmit nem javult a nyelvtudásuk, megköszönték az addigi munkájukat.

Több
12 éve 10 hónapja #11184 Írta: busalány
busalány válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

én a sogornöm álltal kerültem ki de higyétek el nehéz mármint nem a munka hanem a komunikácio bár a bácsi néhány szot tud magyarul de édes kevés bár én már van amit tanultam de nem sok

Több
12 éve 10 hónapja #11185 Írta: hirmanna

Nem szeretnék vitába szállni, biztos sokkal több a tapasztalatod, de pontosan ezen az oldalon olvastam többször is azt, hogy hiába tanultak itthon (drága nyelvtanfolyamokon) kint nem igen mentek vele semmire sem, mivel ezek a tanfolyamok a nyelvtanról és a helyesírásról szólnak, beszédkurzus gyakorlatilag nincs.

Több
12 éve 10 hónapja #11186 Írta: hirmanna

sokat megértek csak nem merek beszélni.... tudom, hogy ez nagy gond!!!!

Több
12 éve 10 hónapja #11187 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

1. Az két, teljesen más fogalom, hogy részt vettek egy tanfolyamon vagy tanultak is ott valamit.
2. Az is két teljesen különböző dolog, hogy a megszerzett tudást használja is valaki vagy csak felejteni szeretne.
Beszélgető partnert meg néhány perces internetes kereséssel találhatsz, ingyen van. Akkor?