Németországi munkát keresek

Több
12 éve 10 hónapja #12084 Írta: externis
externis válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Eva10!

Nagyon sokat kerestünk villamosmérnöki állást,rengeteg pályázatot elküldtünk, 2010-ben Magyarországon volt a Bonni Munkaügyi Hivatal ott is regisztráltattuk magunkat,de sajnos idáig nem érkezett semmilyen megkeresés.
A párom müszaki fordító németből,több éve dolgozik ebben a témában is,gondolom ezzel a német nyelvtudással bárhol lehetőséget kaphatna.

Reméljük egyszer csak sikerül, mi kitartóak vagyunk, és bizunk benne,hogy sikerülni fog egy olyan munkát találni amiben nem csak a financiális oldal jelenik meg, hanem a szellemi tevékenység is.

üdv.externis

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #12087 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Eva10 írta: Sia externis!

En ugy tudom, Nemetorszagban sok mernököt keresnek, nem ertem, ti miert nem talaltok munkat. Ha nem beszel nemetül, az baj lehet. En ugy keresnek allast, hogy a szakmaban, vagy a közeleben, es akkor lehet tanulni a szaknyelvet. DE: ha talalsz olyan helyet, ahol nagyon keresnek, meg az is lehet, hogy fizetnek a nyelvtanfolyamot, vagy hozzajarulnak.
En megprobalnam, mert nem veszthettek vele.
szia:
Eva

Aki mérnök vagy informatikus, ért az embedded rendszerekhez, qnx, winCE, linux, esetleg rádiótechnikához, AM/FM,SDARS,HD,DAB, legalábbis angolul türhetöen motyog, az szoljon nekem privátban.

A szalag az megint más ...

Több
12 éve 10 hónapja #12106 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

externis írta: Kedves Hozzászóló!

Szeretném megkérdezni esetleg egy villamosmérnöknek,aki alapfokon beszél németül, jelenleg is Németországban dolgozik, de nem mérnökként,hanem hozzá nem méltó segédmunkásként,van e esélye az eredeti végzettségének megfelelően elhelyezkedni.
Már közel 2 éve keresünk Németországban végzettségének megfelelő lehetőséget, de jelen pillanatban csak ez a lehetőség adódott.

Ja és nem elfelejteni:
AKI EGYSZER ELADTA MAGAT ERTEKEN ALUL ANNAK QRVA NEHEZ LESZ VISSZAJUTNI!
Az ilyesmi ugyanis bekerül az önéletrajzba. Az elsö amin fennakad az potenciális munkaadó, hogy miért csinálta ezt? Lopott csalt hazudott lecsukták , vagy csak hülye?
Valamennyi eset kizáró ok, igy aztán nem foglalkozik vele tovább.

Megoldás: uj frizurát kell adni a CV-nek, kivasalni az idöt, mással megindokolni, de nehogy gyanus legyen! Aztán remélni hogy 7-10 év mulva kiesik a fókuszbol.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja #12115 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Attila_BRD írta: Megoldás: uj frizurát kell adni a CV-nek, kivasalni az idöt, mással megindokolni, de nehogy gyanus legyen! Aztán remélni hogy 7-10 év mulva kiesik a fókuszbol.

Zu Gutenberg úr is csinált hasonlót aztán, mint tudjuk.... Jobb szerintem ha kihagyja, mintha hamistja! A legjobb azonban, ha már az elején "beárazza" magát, akkor értékes marad!

DCT

Több
12 éve 10 hónapja #12137 Írta: forrest
forrest válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Mérnök-informatikus vagyok, valamint folyamatban van egy villamosmérnöki(embedded system) diploma. Harmad éves vagyok jelenleg. Ha tudsz légyszives segíts.

Köszönöm előre is.

A futás azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez.

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #12145 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia DCT!
Abban igazat adok neke,d hogy nem kell az embernek aron alul adnia magat. De ez az ar az elejen - amikor a nyelvet sem tudja meg megfelelöen, es gyakorlatlan itt - szerintem lehet, alacsonyabb, mint kesöbb.
Aztan: ha nincs mit enni, nagyon le tudnak am menni az elvarasok fizetes teren. Talan tulsagosan is, ezert is adok igazat neked abban, hogy annyi tartalekkal kell kijönni, ami elegendö...
Es: nem lehet többet varni berben, mint az azonos munkat vegzö, azonos kepesitessel rendelkezö nemet. Azt is csak akkor, ha mar azonos munkat tud vegezni. Addig kevesebb a ber -szerintem

szia:
Eva