Németországi munkát keresek

Több
12 éve 10 hónapja #11848 Írta: Marci
Marci válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!

Az mit jelent:
A pozíció jelenleg nem elérhető!

...az a gyanúm, hogy már betöltötték....akkor meg minek van még fent?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #11849 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Két oka is van.
1. Valószínűleg ismét szüksége lesz partnerünknek a meghirdetett pozícióban néhány munkavállalóra.
2. Keresőoptimalizálási szempontból nem előnyős ha állandóan törölgetjük a tartalmat.

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11946 Írta: adrian
adrian válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

helló!
Ezek szerint azokra is érdemes még jelentkezni?

Magamról: Jelenleg nincs állandó munkám és februárban leszek 25 éves. Ennek ellenére euróban kb. 200.000 ft-tal tudnék elindulni.
Írtam már europass önéletrajzot és bemutatkozó levelet németül. A bemutatkozó levelem 1 A4-es oldalt tesz ki. A szakmáimban kint nem tudnék elhelyezkedni szerintem, mert gyenge középfokú tudásom van. (kereskedő, szolgáltatói munkatárs= eladó vagy recepciós munkához jó)
A fizetési igényem abból merülne ki, hogy szállás vagy étkeztetést is kapjak mellé (ha nem tolják rögtön elém a szerződésüket magyarul és németül is) valamint félre tudjak tenni, ha meghúzom a gatyamadzagomat.
Jelenlegi helyzetem miatt bármit elvállalnék ami mellett tudok németül is tanulni egy tanár segítségével.

A kérdéseim: Hol lenne érdemes munkát keresnem? - Itt az oldalon már nézegetek, de nem merek telefonálni a lassú felfogásom miatt vagy túl bonyolultnak látom a jelentkezés menetét. (Mcdonaldsnál még a fizetés és munkaidő is lehetne a duplája vagy azt nem csak részmunkaidőben lehet vállalni?)
Szerintetek milyenek a kilátásaim?

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #11948 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia adrian!
Nekem nem tiszta, mennyi fizetesi igenyed lenne? Ugye, az, hogy ki mennyiböl tud felretenni, nem egyforma.
Nem mondhatod a munkaadonak, hogy annyit kersz, amennyiböl felre is tudsz tenni.
Nem hiszem, hogy magyarul es nemetül is eled toljak a szerzödeseket....
szia:
Eva

Több
12 éve 10 hónapja #11954 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

adrian írta: helló! Szerintetek milyenek a kilátásaim?

Bö 30 éve élek itt, és ugy gondolom igy nekiindulva: NULLA.
Itt az tud megélni aki tudja mit akar és tudja hogyan adja el magát.
Leveled alapján az az érzésem mindkét kritériumban van még fejlödési lehetöséged.

Valahol azonban el kell kezdeni:
Egy probalövésed még lehet, probálj meg egy Zeitarbeit cégnél. mint a Randstad például.
A Randstad-on kivül van még kismillio belölük. Adecco, Manpower, stb. Magyarországon is vannak már, toboroznak is.
www.ah-zeitarbeit.de/
www.ig-zeitarbeit.de/
www.info-zeitarbeit.de/ -> olvasd jol át.

Nem fenékig tejföl:
www.focus.de/finanzen/karriere/perspekti...recht_aid_63088.html
A "Zeitarbeit" (én Rabszolgakereskedöknek hivom öket) nem fizet tul jol, de törödik az embereivel. Szerez munkát és társadalombiztositást. Egy -két év alatt bele lehet igy tanulni az országba és a szokásokba. Utána kereshetsz magad is valamit. Nagy elöny hogy akkor már helyi tapasztalatokat is fel tudsz mutatni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, Alex1992

Több
12 éve 10 hónapja #11973 Írta: adrian
adrian válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

ÉVA:

Szállást én 18€-ért láttam, ez apartman volt egy kisvárosban vagy faluban és itt kapnék kaját is (31x18€ ). De ha ehhez még kellene kaja is akkor kell még 200€ is az itthoni árakat figyelve.
Tehát minimum 800-850 € kellene fizetésnek a zsebpénzzel együtt, ha nem kapok semmit.
Ha nem tolják az orrom elé magyarul is akkor a lényeg számomra, hogy biztosra tudjak menni és a hónap végén amikor már nincs pénzem megkapjam a fizetésemet. (A magyar nyelvű szerződés egy plusz lenne számomra.)
Meg persze az is jó lenne, ha lenne magyar származású munkatársam akivel beszélgethetnék néha vagy ez is álom?

Attila_BRD: Igazad van abban, hogy nem tudom mit akarok... A MUNKÁN ÉS KENYÉREN KÍVÜL.
Eladni meg szerintem te se tudtad volna magadat annó, ha nem kapsz valamilyen segítséget.
A fő problémám az, hogy be vagyok x@rv@. De azt látom, hogy a körülöttem lévők még inkább félnek az új dolgoktól.
A Zeitarbeit-on, ha azokat érted akik napi 12 óránál többet dolgoztatnának akkor inkább betablettáznék és lefeküdnék aludni. :S
Már azt is elég nagy gondnak érzem, hogy 3 szakmámmal nem tudok elhelyezkedni (az egyik diploma) és szívesen mosogatnék is akárhol. De itt Magyarországon ha mosogatni jelentkezek körberöhögnek a hátam mögött az interjúztatók, a lehetséges munkatársak meg kiközösítenek... sőt még a szalagmunkánál is ez van. :(
Te hogyan jutottál ki?