Németországi munkát keresek

Több
12 éve 10 hónapja #12147 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

DECOTEXT írta:

Attila_BRD írta: Megoldás: uj frizurát kell adni a CV-nek, kivasalni az idöt, mással megindokolni, de nehogy gyanus legyen! Aztán remélni hogy 7-10 év mulva kiesik a fókuszbol.

Zu Gutenberg úr is csinált hasonlót aztán, mint tudjuk.... Jobb szerintem ha kihagyja, mintha hamistja! A legjobb azonban, ha már az elején "beárazza" magát, akkor értékes marad!

Gutti doktort hamisitott. Az egész más mint egy pár év munkájának magasabb megitélése, mivel ez ugyis szubjektiv dolog.
A munkaadók azomban szeretik a kimaradásmentes életrajzokat. Aki kihagy idöket az el is felejtheti a munkát. Ha viszont a "kábelt ástam a Matávnak" helyett azt irja hogy "Matávnál dolgoztam a telefon részlegnek" egész másképp hangzik és nem valótlan.Ha rákérdeznek kétszer akkor pech.
Mivel a 82 mio németböl 40 mio már megtanulta ezt, az van hátrányban aki nem csinálja. Ezt már iskolában oktatják.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12157 Írta: hunger
hunger válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert én 5 hónapja tanulom a németet (heti 3×1 óra), és kiszeretnék menni dolgozni mint villanyszerelő. Néztem a hirdetéseket és láttam, hogy rengeteg villanyszerelőt keresnek. A tanárom azt mondta ha kijutok többet ér egy havi kint tartózkodás mint itthon 5 hónap iskola. A-hoz, hogy kijussak mindenhova kérik a társalgási szintű nyelvet, de anyagilag már nem bírom fizetni itthon a tanulmányomat.
Üdv.:Attila

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja #12170 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

forrest írta: Mérnök-informatikus vagyok, valamint folyamatban van egy villamosmérnöki(embedded system) diploma. Harmad éves vagyok jelenleg. Ha tudsz légyszives segíts.Köszönöm előre is.

Az egyetem (főikola?) elvégzése után jelentkezz ismét. Addig tanulj meg németül (is), ha eddig nem tanultad. Az angol gondolom a könyöködön jön ki..... Itt 25 km-es körzetben 2 céget is tudok akik azonnal meghivnának, ha pályázol!

(Niedersachsen - Brauschweig és környéke - szinte minden cég itt a VW-nek dolgozik, még a hentes is...!!)
;)

DCT

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12286 Írta: Doorika
Doorika válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Olvasgattam az előzményeket és sok hasznos infot találtam és ezt köszönöm. Párommal kinnt élünk lassan fél éve Passau mellett, neki van munkája egy magyar-német cégnél, de nekem még nincs. Német nyelvtudásom alapszintű de úgy érzem gyorsan tanulok, az angolom pedig középszíntű. Már próbálkoztam sok helyen.....de eddig még nem sok sikerrel:( leginkább szobalányi, konyhalányi, takarítói meló érdekelne.

Több
12 éve 10 hónapja #12315 Írta: forrest
forrest válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszönöm a segítséged! És persze a biztatást!

A futás azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez.

• Hoborc
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12321 Írta: Hoborc
Hoborc válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok,
Nagyon sok hasznos információt találtam ezen a fórumon. Kérlek, ha tudtok segítsetek a munkakeresésben.
Férj: Informatikus (rendszerüzemeltetés, help desk), illetve villanyszerelő. Közép angol és kezdő, de intenzív német nyelvtanulással. (kb. 1 hónap múlva kommunikációs tudás).
Én: HR és Kereskedelmi végzettséggel, közép angol és szintén kezdő, - de intenzív német nyelvtanulás folyamatban,- rendelkezem. Bármilyen asszisztensi, szállodai, házvezetőnői munka érdekel.
Hol érdemes keresni?
Köszönöm!