Németországi munkát keresek
- csotke
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12577
Írta: csotke
csotke válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Üdv mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni hátha valaki jól informált és segít.
56 éves vagyok szerintem a munkabirás szempontjából még a legjobb kor.
Na de a lényeg németül valamelyest értek de beszélni nem tudok (valamikor régen tanultam kereskedelmi iskolában). Mivel Mo-gon munkanélküli vagyok keresem a lehetőséget, hogy Németországba mehesek dolgozni. Gondoltam talán van olyan lehetőség ahol a nyelv nem tudása egyenlőre nem akadály.
Legmagasabb végzettségem mérlegképes könyvelő.
Rokonaim élnek Chemnitz illetve Wilkau-Haszlau -ban ezért azon a környéken szeretnék munkát válalni ha lehetséges.
Ha valaki tud infoval szolgálni megköszöném.
Segítséget szeretnék kérni hátha valaki jól informált és segít.
56 éves vagyok szerintem a munkabirás szempontjából még a legjobb kor.
Na de a lényeg németül valamelyest értek de beszélni nem tudok (valamikor régen tanultam kereskedelmi iskolában). Mivel Mo-gon munkanélküli vagyok keresem a lehetőséget, hogy Németországba mehesek dolgozni. Gondoltam talán van olyan lehetőség ahol a nyelv nem tudása egyenlőre nem akadály.
Legmagasabb végzettségem mérlegképes könyvelő.
Rokonaim élnek Chemnitz illetve Wilkau-Haszlau -ban ezért azon a környéken szeretnék munkát válalni ha lehetséges.
Ha valaki tud infoval szolgálni megköszöném.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
12 éve 10 hónapja #12582
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Csotke,
olvas vissza pár hozzászólást, épp a tiéd fölött van egy remek link, a meinstadt.de ahol rákereshetsz a városra ahová menni szeretnél és kiadja az ottani állásokat. Ugyanígy lehet rajta lakást és mindenféle mást is keresni.
Ahogy írod vannak kint rokonok, talán ők is tudnak segíteni, nagyon jó ám a kezdetekben ha nincs egyedül az ember:)
Mégegy tipp: írd be a google.de -be a város nevét +job vagy +arbeit vagy +stelle vagy +stellenangebote és kiad egy csomó oldalt. Osztom az előttem szólókat és a magyar közvetítőket meg expressz hirdetéseket kerülném...
olvas vissza pár hozzászólást, épp a tiéd fölött van egy remek link, a meinstadt.de ahol rákereshetsz a városra ahová menni szeretnél és kiadja az ottani állásokat. Ugyanígy lehet rajta lakást és mindenféle mást is keresni.
Ahogy írod vannak kint rokonok, talán ők is tudnak segíteni, nagyon jó ám a kezdetekben ha nincs egyedül az ember:)
Mégegy tipp: írd be a google.de -be a város nevét +job vagy +arbeit vagy +stelle vagy +stellenangebote és kiad egy csomó oldalt. Osztom az előttem szólókat és a magyar közvetítőket meg expressz hirdetéseket kerülném...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: csotke
- anna1968
- Látogató
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12588
Írta: anna1968
anna1968 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Helló Lizy és mindenki!
Én az ország szélén, a szlovák határon élek és dolgozom.. (Sátoraljaújhely). A férjem és én is közalkalmazottak vagyunk 25 év munkaviszony után 85 e Ft a havi fizetésem. A benzin árát meg gondolom tudjátok, az elmúlt 2 hétben 6x emelték, ami persze mindennek az árát meghatározza. Mi persze még a "jól keresők " közt vagyunk, mert van aki 50e Ft-ért dolgozik teljes munkaidőben, Más pedig havi 25 e Ft segélyből tengődik. (Az én fizetésem nem egész 300 euró átszámítva). Írtózatos az elkeseredettség az emberek közt! Ja és ennyi pénzért 3 ember munkáját végzem. Hát ennyi van most itt a szép magyar hazában
Anna
Én az ország szélén, a szlovák határon élek és dolgozom.. (Sátoraljaújhely). A férjem és én is közalkalmazottak vagyunk 25 év munkaviszony után 85 e Ft a havi fizetésem. A benzin árát meg gondolom tudjátok, az elmúlt 2 hétben 6x emelték, ami persze mindennek az árát meghatározza. Mi persze még a "jól keresők " közt vagyunk, mert van aki 50e Ft-ért dolgozik teljes munkaidőben, Más pedig havi 25 e Ft segélyből tengődik. (Az én fizetésem nem egész 300 euró átszámítva). Írtózatos az elkeseredettség az emberek közt! Ja és ennyi pénzért 3 ember munkáját végzem. Hát ennyi van most itt a szép magyar hazában
Anna
- vargat4
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12610
Írta: vargat4
vargat4 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
sziasztok!
valaki nem tudna nekem segíteni h merre is keresgéljek munkát vagy esetleg valaki tudna ajánlani NAGYON SÜRGŐS LENNE!!!szobalány,gyerekfelügyelet... küldjetek linket.
előre is nagyon szépen köszönöm !!
valaki nem tudna nekem segíteni h merre is keresgéljek munkát vagy esetleg valaki tudna ajánlani NAGYON SÜRGŐS LENNE!!!szobalány,gyerekfelügyelet... küldjetek linket.
előre is nagyon szépen köszönöm !!
- Eclipse85
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
12 éve 10 hónapja #12611
Írta: Eclipse85
Eclipse85 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Nos, még windows phone-ra találtam nemrég egy nagyon hasznos kis álláskereső programot. Meglestem, és van internetes változata is, külön országokra bontva. A német verzió: www.indeed.de/
Elég beírnod a keresett munkát, és szinte egész németországból összevakarja a hirdetéseket. Remélem találsz használhatót.
Elég beírnod a keresett munkát, és szinte egész németországból összevakarja a hirdetéseket. Remélem találsz használhatót.
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 10 hónapja #12676
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia !
Ahová eddig én pályáztam, mindenütt bruttót írtak, a normálisabbja még saccolni sem volt hajlandó a nettót, mert sok mindentől függ.
Üdv.
Ahová eddig én pályáztam, mindenütt bruttót írtak, a normálisabbja még saccolni sem volt hajlandó a nettót, mert sok mindentől függ.
Üdv.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza