Németországi munkát keresek

Több
12 éve 10 hónapja #12875 Írta: mitosz
mitosz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Tisztelt baruch! Üdvözlöm.Riesz Györgynek hívnak. Ha megengedi egy két szösszenetem lenne az írására.46 éves fejjel jó pár külföldi munkával a hátam mögött én is azt tapasztaltam,hogy sokan azt hiszik idegenben jön a kánaán kevés munkával is.Legutóbb decemberben voltam Aachenben dolgozni egy jó ismerősömmel 6 eur. órabérért+szállás és utazás.Én úgy gondolom,hogy a mai világban elég jó kereset.Szobafestő a szakmám de kitanultam a bútorfényezést is.Mivel tűzoltóként mindíg csak az éves szabadságom terhére tudtam külföldre menni soha nem voltam bejelentve.Sajnos ezt kétszer a Magyar munkaadó ki is használta./Magyarul nem fizettek/.Dolgoztam Izraelben is 9 hónapot,de az iszonyatosan sok volt család nélkül.Ha esetleg ön vagy a környezetében van olyan aki tudna munkát ajánlani megköszönném ha értesítene.Nem kérek nagy dolgot csak had bizonyítsak.(2-3 hét alatt azt hiszem kiderül hogy az ember alkalmas-e a munkára.).Semmilyen fizikai munkától nem szoktam megijedni.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 10 hónapja #12876 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Semmi gond, mindent meglehet oldani, de nem könnyü ,ha valaki soloban egyedül magyar dolgozik egy helyen.
Nalunk egy Kolonne 6-8-10-12 szakmunkas, ahol igenis minden 6-ik heten haza megy 3-4-dolgozo felvaltva keddi indulassal es vasarnapi este erkezessel. Termeszetesen a 4 nap beleszamol az evi szabadsagba.
Csak ugyebar a dolgozonak jar ab 24 nap Urlaub az evben es a magyar dolgozok, ha minden hatodik heten haza mennek akkor 8,66 x 4 = 34,66 napot voltak szabadsagon egy evben, ami egy nemet szakmunkassal szemben pofatlansag.
Ezert ajanlanam azon magyaroknak, hogy akik fel szandekoznak valamit nemetben epiteni, hogy huzzak össze a derekszijat es aldozzanak azert, hogy itt dolgozhatnak es 5 x 6x 7 x annyit kereshetnek itt mint magyarban. Ha egyaltalan van hol mit keresni.
Most mar mi is ott tartunk, mert nalunk a megbizo szigoruan megköveteli a teljesitmenyt, hogy olyan szakmunkasokat veszünk fel, akik akzeptaljak a nemetorszagban elöirt szabadsag napokat.
Egyet igen sok magyar kollega elfelejt: hogy most ki hordja a puskat? " A vadasz vagy a nyul"?
A betegsegekröl , halalesetekröl van egy igen jo Storynk.
Termeszetesen nem vitatjuk, hogy vannak komoly betegsegi es halaleseti ügyek.
De volt egy komoly kollega ( 53) Elektriker nalunk akinek valoszinü mar Alzheimere volt, mert a 2011 -es evben haromszor halt meg az edesapja.
Nalunk biztos, hogy megegyszer nem jatsza el ezt a Verarschungot!

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12879 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

A topikot ideiglenesen lezártam mert baruch hozzászólása generált néhány óra alatt vagy két tucatnyi megható történetet amivel még ha nagyon akar sem tud semmit kezdeni.
A topikot újra megnyitom az alábbiakat kérem figyelembe venni hozzászólás elött:
Ne akarjatok itt munkára jelentkezni!
Nem, nem beépített emberünk baruch, hogy így generáljunk levelező tagságot!
Felvettük vele a kapcsolatot figyeljétek az álláshirdetéseket, ha mindent rendben lévőnek gondolunk, megjelentetjük igényét álláshirdetésként!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: prosperus, mitosz

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #12884 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia baruch!
Tapasztalatom hasonlo a tiedhez, azzal a különbseggel, hogy akiket en akartam alkalmazni, azok a nemetnel több fizetest akartak, nyelvtudas nelkül,itteni tapasztalat nelkül.
Hat maradtam a nemetnel....
szia:
Eva

Több
12 éve 10 hónapja #12887 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Lehet már nem jól emlékszem de indokolták is azzal, hogy annyiért nem éri meg kimenni, igaz?

• jutka
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12888 Írta: jutka
jutka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Üdvözlöm! Én is szeretnék egy pár szót szólni, mindenki érdekében. Teljesen egyetértek önnel a magyar munkavállalókkal kapcsolatban, nekünk is volt részünk ilyen emberekkel, és az a probléma, hogy ezáltal általánosítanak, pedig még vannak rendes emberek is, akik csak dolgozni szeretnének, és a munkájuk után megérdemelt fizetésüket rendesen megkapni. Ugyanakkor olyan magyar munkaadókkal is találkoztunk, és sajnos nem eggyel!!! aki pont kihasználta a rendes embereket, akik akartak, szerettek dolgozni, teljesíteni, de sajnos nem lettek kifizetve. Ezeket kéne kiküszöbölni valahogy és akkor talán mi magyarok is jól megálljuk a helyünket minden területen. Rengetegen vannak akik egyébként már itt vannak Németországban, csak rendes munkaadót keresnek.
Tisztelettel. B.F.