Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 10 hónapja #12780
Írta: DECOTEXT
Ezt értettem! A megjelölést azonban még mindig nem értem! Milyen a "nem hivatalos cég"? A gyanúm az, hogy bejelentett munkakörre utalsz, de nem vagyok benne biztos! Nos, ha igen akkor ez töled függ, nem a cégtöl! Nem szabad semmit szóbeli megállapodás után csinálni, csakis minden irásban! Akkor nem lesz gond!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
fzsolt írta: a hivatalos céget ugy értetem hogy normál német épitöipari cég ugyan ugy mint ithon egy kft vagy bt felvesz alkalmazotja ként
Ezt értettem! A megjelölést azonban még mindig nem értem! Milyen a "nem hivatalos cég"? A gyanúm az, hogy bejelentett munkakörre utalsz, de nem vagyok benne biztos! Nos, ha igen akkor ez töled függ, nem a cégtöl! Nem szabad semmit szóbeli megállapodás után csinálni, csakis minden irásban! Akkor nem lesz gond!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- fzsolt
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja #12781
Írta: fzsolt
fzsolt válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
igy van bejelentett munkára gondoltam.köszi a segitséget,de mit értesz azalatt ,hogy tölem füg?ha kimegyek dolgozni egy bejeletett munkára a papirokat a munka ado intézi,nem?akkor miért fügne tölem,ezt nem értem!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 10 hónapja #12782
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Oke;-(((
Hivatalos , nem kamu nemet ceghez szandekozol elhelyezkedni. Szuper.
Oke. Ennek semmi akadalya.
Keresd fel a googl.de -en az összes epitöipari es Innenausbau cegeket es irjal egy
Bewerbungot, hogy munkat keresel.
Mindenkeppen jelöld meg az öneletrajzodban ,hogy nagyon jo alap, vagy közepfoku nemet nyelvtudassal rendelkezel.
Ha kint kiderülne ,hogy kamu a nyelvtudasod 2 percen belül indulhatsz vissza a nagy magyar hazaba!
Hivatalos , nem kamu nemet ceghez szandekozol elhelyezkedni. Szuper.
Oke. Ennek semmi akadalya.
Keresd fel a googl.de -en az összes epitöipari es Innenausbau cegeket es irjal egy
Bewerbungot, hogy munkat keresel.
Mindenkeppen jelöld meg az öneletrajzodban ,hogy nagyon jo alap, vagy közepfoku nemet nyelvtudassal rendelkezel.
Ha kint kiderülne ,hogy kamu a nyelvtudasod 2 percen belül indulhatsz vissza a nagy magyar hazaba!
- eva1120
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12796
Írta: eva1120
eva1120 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Én is keresek már régóta vendéglátásban munkát kint.Bár nekem bármilyen munka megfelelne csak konyhára nem szeretnék ha nem muszály.Én pincérként dolgoztam 6 évig jelenleg 6.éve dolgozom a kereskedelemben.Csak az a baj,hogy nem tudok annyira németül hogy a szerződést alá tudjam irni.A párommal szeretnénk kimenni,kikökltözni csak az a baj ő egyáltalán nem tud németül.Ő építőiparos.(burkoló,Belsőépítész)
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
12 éve 10 hónapja #12805
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Eva1120,
hát ez így bizony továbbra is kemény dió. Ne induljatok el nyelvtudás nélkül. Maradjatok inkább még 3-4 hónapig otthon és ezt az időt fektessétek intenzív (de tényleg INTENZÍV - NAPI 4-5 ÓRA) nyelvtanulásra. Így május körülre lesz egy használható, felvállalható nyelvtudásotok, ráadásul addig tudsz keresni állást a vendéglátásban a nyári szezonra. Amúgy minden másban azt tanácsolom, amit már fentebb leírtam nektek. Sok sikert!
hát ez így bizony továbbra is kemény dió. Ne induljatok el nyelvtudás nélkül. Maradjatok inkább még 3-4 hónapig otthon és ezt az időt fektessétek intenzív (de tényleg INTENZÍV - NAPI 4-5 ÓRA) nyelvtanulásra. Így május körülre lesz egy használható, felvállalható nyelvtudásotok, ráadásul addig tudsz keresni állást a vendéglátásban a nyári szezonra. Amúgy minden másban azt tanácsolom, amit már fentebb leírtam nektek. Sok sikert!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 10 hónapja #12810
Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Engedelmeddel beleszolok.
Ha az apu belsöepitesz, Trockenbau es egyebb, akkor keressen olyan munkat ahol brigadokat hoznak ki, mert ott mindig van egy nemetül beszelö Vorarbeiter.
Lehetöleg a nyugati oldalon, mert az Osi oldalon sok a csibesz megbizo.
Együtt nem könnyü, mert ahol Trockenbauert keresnek ott lehet ,hogy nem keresnek vendeglatost.
Nagyon sok peldank van hogy a dolgozonk kihozta magaval a feleseget es a nemet nyelvtudas hianya miatt 30 napon belül a mama visszatert magyarba.
Ha az apu belsöepitesz, Trockenbau es egyebb, akkor keressen olyan munkat ahol brigadokat hoznak ki, mert ott mindig van egy nemetül beszelö Vorarbeiter.
Lehetöleg a nyugati oldalon, mert az Osi oldalon sok a csibesz megbizo.
Együtt nem könnyü, mert ahol Trockenbauert keresnek ott lehet ,hogy nem keresnek vendeglatost.
Nagyon sok peldank van hogy a dolgozonk kihozta magaval a feleseget es a nemet nyelvtudas hianya miatt 30 napon belül a mama visszatert magyarba.