Németországi munkát keresek

Több
12 éve 10 hónapja #12889 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

jutka írta: Ezeket kéne kiküszöbölni valahogy és akkor talán mi magyarok is jól megálljuk a helyünket minden területen. Rengetegen vannak akik egyébként már itt vannak Németországban, csak rendes munkaadót keresnek.
Tisztelettel. B.F.

"akkor talán mi magyarok is jól megálljuk a helyünket" ???????????
Huhhh. Ilyet leirni, ne haragudj! Aki táblával a nyakában mászkál, hogy könnyű engem bepalizni (nyelvtudás hiánya főleg) az ne csodálkozzon és kezdje saját maga a kiküszöbölést!!!!!!!!!
Ugyanis rengeteg munkaadó csak rendes munkaerőt keres Németországban akinek nem "eltáncolni" kell, hogy mit is akar a normális megélhetést biztosító fizetésért cserébe!!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #12891 Írta: tothedit
tothedit válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Bocsi! De jó lenne azért ha esélyt is adnának a bizonyításra.Hiába beszéli valaki a Németet ha lusta dolgozni.Mert ilyen is van.

Edit

Több
12 éve 10 hónapja #12893 Írta: Gergoo

Bocsi.
1.733.409 Jobs deutschlandweit veröffentlicht
Csak a hülye nem talál munkát ma Németországban!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, Lizy007

Több
12 éve 10 hónapja #12895 Írta: hajdupisti
hajdupisti válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Én sajnos nem tudok németül,csak angolul,elég nehéz így keresgélni,főleg építőiparba.Rengeteg helyre beküldtem az önélatrajzomat,de kiderül a végén hogy csak közvetítők és pénzt akarnak

Több
12 éve 10 hónapja #12898 Írta: Gergoo

Mit keresel angol nyelvtudással Németországban? Te eltévedtél! A közvetítők pedig nem segélyszolgálatok, nyilván a közvetítésért közvetítési díjat szeretnének és most senki ne jöjjön a dumával, hogy azt nem lehet! Nyilván azért nagy biznisz mert inkább hajlandóak vagytok igérgetésekre alapozva pénzt kiadni mint egy nyelvtanfolyamra. Nevetséges!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja #12900 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

hajdupisti írta: Én sajnos nem tudok németül,csak angolul,elég nehéz így keresgélni,főleg építőiparba.Rengeteg helyre beküldtem az önélatrajzomat,de kiderül a végén hogy csak közvetítők és pénzt akarnak

Bocs' Pisti, de a világon az országok kétharamdában, ha nem háromnegyedében az angollal el lehet evezni! Sok olyan ország van, ahol nem hivatalos nyelv mégis szuperül használható, pl Norvégia, Svédország! Miért akarsz német nyelvterületen munkát?
Norvégia és Canada mindent keres! Nincs szinte olyan
szakma, amiben ne lenne ebben a két országban hiány!
;)

DCT