Németországi festő munka?
- Athena
- Látogató
14 éve 3 napja #2036
Írta: Athena
Athena válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?
SZia Miklós!
10 fö egy GbR-ben??? Az kicsit sok. Itt rejtett foglalkoztatás is megbújhat a háttérben. Minek tíz Geselschafter?
Òrabért kapnál? Egyenlö arányban osztjátok el a nyereséget és az adókat? Mert ez általában már egy buktató... Ki kezelné a bevételeket? Ìrsz alá Gesellschaftsvertrag-ot?
10 fö egy GbR-ben??? Az kicsit sok. Itt rejtett foglalkoztatás is megbújhat a háttérben. Minek tíz Geselschafter?
Òrabért kapnál? Egyenlö arányban osztjátok el a nyereséget és az adókat? Mert ez általában már egy buktató... Ki kezelné a bevételeket? Ìrsz alá Gesellschaftsvertrag-ot?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
14 éve 3 napja #2038
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?
Köszi a kérdést, de nem tudom. Egyébként a 10 fő az össz létszám, elvileg a csoportbontás 2*3+2*2. Mondom elvileg, merthogy ez még egy előzetes adat a közvetítőtől. Elvileg órabér 7/ óra full nettó. A többiről foggalmam nincs, a Gesellschaftsvertrag jelentéséről meg főleg nem, még nem néztem utána.
- Athena
- Látogató
14 éve 3 napja #2039
Szeirntem ezeket tisztázd le! Ja és a legfontosabb: van könyvelö, adószám? Èpítöipar? Akkor: Freistellung von Bauabzugssteuer?
- erobi
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
14 éve 3 napja #2040
Írta: erobi
erobi válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?
sziasztok!
Szeptemberben én is voltam kint Gbr-ben. A papírok még rendben is "lettek volna", de fizetés! Az nem volt! A lényeg az, hogy a hirdetéses munka amibe magyar keze is van az lehúzás. Én csak olyan munkába megyek bele legközelebb ahol német a főnök, ott még van esély a pénzre.
Szeptemberben én is voltam kint Gbr-ben. A papírok még rendben is "lettek volna", de fizetés! Az nem volt! A lényeg az, hogy a hirdetéses munka amibe magyar keze is van az lehúzás. Én csak olyan munkába megyek bele legközelebb ahol német a főnök, ott még van esély a pénzre.
- Athena
- Látogató
14 éve 3 napja #2041
Bocs...
Gesellschaftsvertrag: társasági szerzödés
Freistellung von Bauabzugssteuer: mentesítés épíési adó alól
Gesellschaftsvertrag: társasági szerzödés
Freistellung von Bauabzugssteuer: mentesítés épíési adó alól
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
14 éve 3 napja #2042
Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?
Szevasz !
Azt még nem sikerült kiderítenem, hogy magyar-e vagy német a fönök, mert kicsit későn sikerült a géphez jutnom. A gubanc ott van, hogy én sem vágyok rá, hogy vállalkozó lehessek, viszont több okból ( és ebből a pénz csak egy ) szeretnék kijutni, más lehetőség pedig per pillanat a magyar közvetítőn kívűl nincs, vagy mégis ...???? Egyébként az igéret szerint 2 hét múlva fizu, tehát a max amit bebukhatok az utiköltség+2 hét ingyenmunka.
Azt még nem sikerült kiderítenem, hogy magyar-e vagy német a fönök, mert kicsit későn sikerült a géphez jutnom. A gubanc ott van, hogy én sem vágyok rá, hogy vállalkozó lehessek, viszont több okból ( és ebből a pénz csak egy ) szeretnék kijutni, más lehetőség pedig per pillanat a magyar közvetítőn kívűl nincs, vagy mégis ...???? Egyébként az igéret szerint 2 hét múlva fizu, tehát a max amit bebukhatok az utiköltség+2 hét ingyenmunka.