Németországi festő munka?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
A linkek lényegében megengedettek de kizárólag code tagok közé helyezve ezeket ugyanis nem látják a keresők és nem gyengítik az oldalt. Az alábbi péda alapján kell a linket code tagok közé helyezni:helga1000 írta: Még az is beleférne (ha Gergö megengedné ), hogy egy-egy linket benyomjon az ember, ha valaki egy konkrét munkát keres és éppen belebotlanék.
1. Ki kell jelölni a linket:
2. Code tagok közé kell helyezni a pirossal bekeretezett ikonnal:
Így fog kinézni utána a szerkesztőablakban:
Így fog megjelenni a hozzászólásban:
www.pelda.hu
Aztán van az említett nyelvtudás hiánya is de ha még emlékszik valaki a Ráczné által ajánlott közvetítőre és az azt követő értelmetlen beirásokra akkor tudja miről beszélek és érti is, hogy miért nem szeretnénk linkeket, állásajánlatokat látni a fórumon. Gondoltunk arra is, hogy külön kategóriát nyitunk neki az apróhirdetések között de akkor teljesen háttérbe szorulnának az egyéb hirdetések megjelenései a főoldalon ami pedig a legfigyelemfelkeltőbb hely. Ötletelünk, hogy mi lenne a legjobb de egyelőre megoldás nincs csak a már említett code tag-ok közé helyezés de dolgozunk rajta, ebben a pillanatban kapta meg a probléma 5-ből a 4-es besorolást.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- helga1000
- Látogató
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Miklós írta: Éppen ezért szeretném megköszönni a saját kérdéseimre érkezett válaszokat, ezúton is.
Miklós
Kérkek Titeket és mindenkit aki használható információt talál egy hozzászólást illetően, hogy olyankor használjátok a hozzászólások alatt található: KÖSZÖNET gombot. Köszönömleonidass írta: Nekem is volt kerdesem.es meg lesz is biztos,meg is kaptam a segitseget,köszönöm Nektek!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
Új csellel találkoztam, hogy lehetsz mégis alkalmazott Németországban. Hollandiában bejelentett cégnél alkalmazotti viszony ( ott lehet ), Németországi munkavégzés. Ez működhet??
Üdv: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- Cosy
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 7
Hogy gondolod ezt a németországi munkavégzést? Kiküldetésben? Ahhoz nem kell Hollandiáig menni! Itt a közelünkben találkoztam már magyar "fiúkkal", akik az elmondásuk szerint rendszeresen járnak Dojcslandba. Magyar cégnél állnak alkalmazásban és a magyar cég küldi ki öket. Tiszta ügy.
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
Kifejtve:
magyar vállalkozó visz ki embereket dolgozni németo.-ba, de úgy, hogy a saját hollandiai bejegyzésű cégébe bejelenti őket, és azon a cégen keresztül dolgoznak. Elvileg holland cég dolgozhat kikötések nélkül németországban, legalábbis szerinte. Azt mondja, hogy ez már 7 éve így működik gond nélkül.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza