Németországi festő munka?

Több
14 éve 5 napja - 14 éve 5 napja #2072 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?

helga1000 írta: Még az is beleférne (ha Gergö megengedné :blush: ), hogy egy-egy linket benyomjon az ember, ha valaki egy konkrét munkát keres és éppen belebotlanék.

A linkek lényegében megengedettek de kizárólag code tagok közé helyezve ezeket ugyanis nem látják a keresők és nem gyengítik az oldalt. Az alábbi péda alapján kell a linket code tagok közé helyezni:
1. Ki kell jelölni a linket:

2. Code tagok közé kell helyezni a pirossal bekeretezett ikonnal:

Így fog kinézni utána a szerkesztőablakban:

Így fog megjelenni a hozzászólásban:
www.pelda.hu
A másik és nagyobb probléma, hogy még így is elég megkérdőjelezhető az értelme hiszen néhány hét múlva már úgy sem lesz aktuális és automatikusan szemétté alakul. Az pedig évek múlva olyan problémát jelenthet amire nincs szükségünk. Konkurens oldalaknak különösen nem szeretnénk esetleg linket adni de ezt már megoldottam a Miklosnak mar emlitett modul segitsegevel.
Aztán van az említett nyelvtudás hiánya is de ha még emlékszik valaki a Ráczné által ajánlott közvetítőre és az azt követő értelmetlen beirásokra akkor tudja miről beszélek és érti is, hogy miért nem szeretnénk linkeket, állásajánlatokat látni a fórumon. Gondoltunk arra is, hogy külön kategóriát nyitunk neki az apróhirdetések között de akkor teljesen háttérbe szorulnának az egyéb hirdetések megjelenései a főoldalon ami pedig a legfigyelemfelkeltőbb hely. Ötletelünk, hogy mi lenne a legjobb de egyelőre megoldás nincs csak a már említett code tag-ok közé helyezés de dolgozunk rajta, ebben a pillanatban kapta meg a probléma 5-ből a 4-es besorolást. ;)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• helga1000
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 5 napja #2073 Írta: helga1000
helga1000 válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?

Persze, Ráczné esete élénken él bennem, ezért nem is teszek be konkrét munkát ajánló linkeket - a magam és a ti idegeiteket kímélendö -, legfeljebb tényleg közérdeküeket.

Több
14 éve 5 napja #2074 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?

Miklós írta: Éppen ezért szeretném megköszönni a saját kérdéseimre érkezett válaszokat, ezúton is.
Miklós

leonidass írta: Nekem is volt kerdesem.es meg lesz is biztos,meg is kaptam a segitseget,köszönöm Nektek!

Kérkek Titeket és mindenkit aki használható információt talál egy hozzászólást illetően, hogy olyankor használjátok a hozzászólások alatt található: KÖSZÖNET gombot. ;) Köszönöm
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leonidass

Több
14 éve 4 napja #2080 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?

Sziasztok !
Új csellel találkoztam, hogy lehetsz mégis alkalmazott Németországban. Hollandiában bejelentett cégnél alkalmazotti viszony ( ott lehet ), Németországi munkavégzés. Ez működhet??
Üdv: Miklós

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza

Több
14 éve 4 napja #2081 Írta: Cosy
Cosy válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?

Miklós fejtsd ki ezt a gondolatot, mert nem értem. :huh: Hollandiában találsz egy céget aki alkalmaz, akkor mit keresnél D.-ban?

Hogy gondolod ezt a németországi munkavégzést? Kiküldetésben? Ahhoz nem kell Hollandiáig menni! :) Itt a közelünkben találkoztam már magyar "fiúkkal", akik az elmondásuk szerint rendszeresen járnak Dojcslandba. Magyar cégnél állnak alkalmazásban és a magyar cég küldi ki öket. Tiszta ügy.

Több
14 éve 4 napja #2083 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi festő munka?

Szia Cosy !
Kifejtve:
magyar vállalkozó visz ki embereket dolgozni németo.-ba, de úgy, hogy a saját hollandiai bejegyzésű cégébe bejelenti őket, és azon a cégen keresztül dolgoznak. Elvileg holland cég dolgozhat kikötések nélkül németországban, legalábbis szerinte. Azt mondja, hogy ez már 7 éve így működik gond nélkül.

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza