Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!
- norbertmiklos
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- a kajaidő nincs betartva ( nem ehetsz, nem ihatsz stb. egész nap)
- ha jön egy gondolata, levon a fizetésedből x összeget
- a két cégvezető egymás közt számolja el az órákat ( tehát nem írják rendesen, magyarul ellopják)
- ha véletlenül beteg leszel ( ez bárkivel megeshet, hasmenés pl. ) akkor ellopja a fizud egy részét, és csak a biztosítód általi pénzt utalja, meg egy kis maradékot....ha olyan a kedve...
- Ugyan az Urlaub egy részével ő rendelkezik, de azért a biztonság kedvéért el el csen belőle a maga hasznára.
- a külföldi munkavállalókat nem engedi haza a családjukhoz ( senki nem dolgozik már nekik, én voltam az utolsó magyar náluk ( 3 volt), már csak 1 lengyel, meg 2 litván van. Meg 3 alkoholista német)
- 1 év alatt heten hagyták ott a céget ( rajtam kívül)
- PERSZE MINDEZT TÖRVÉNYES KERETEKEN BELÜL? LEGÁLISAN TESZI!!!
Természetesen minden hónapban ad fel álláshirdetést, mert sosincs munkása elég. Az euress-en is hirdet ( sajnos én is itt találtam rá )
EZ A CÉG PEDIG NEM MÁS, MINT A :
http://www.peckruhn-estrich.de/
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Jelezd az Euress fele is a tapasztalatodat. Szerintem..norbertmiklos írta: Ide ne menjetek dolgozni, mert az utolsó bőrt is lehúzzák rajtatok. Jelenleg még a szeptemberi fizetésemre várok, de hiába. Már azt sem utalja.....Ennyit róluk.
- rekka76
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Figyeljetek oda,a hirdetéseik nagyon is vonzóak..takarítás,parkoló őr,fodrász,idős gondozás..
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Norbertmiklós! Szörnyű ez, és mindig vannak akik beugranak, de azért engedj már meg egy kérdést! Felnőtt és valósznűleg művelt és tanult emberek hogyan mennek így lépre és dolgoznak 10-15 órát kaja nélkül s hasonló, előre egyáltalán nem megbeszélt megszorítások esetén? Szóval, hogy lehet az, hogy felnőt emberek képesek hosszú ideig igy melózni és mindent elhinni, pláne hónapokig?norbertmiklos írta: 2011-ben jöttem ki Németországba dolgozni, egy építőipari céghez. Sajnos csak sokára derült ki, de kiderült: - a cég nem fizet ki rendesen ( bejelent, de 10-15 órákat dolgoztat)
- a kajaidő nincs betartva ( nem ehetsz, nem ihatsz stb. egész nap)
- ha jön egy gondolata, levon a fizetésedből x összeget
- a két cégvezető egymás közt számolja el az órákat ( tehát nem írják rendesen, magyarul ellopják)
- ha véletlenül beteg leszel ( ez bárkivel megeshet, hasmenés pl. ) akkor ellopja a fizud egy részét, és csak a biztosítód általi pénzt utalja, meg egy kis maradékot....ha olyan a kedve...
- Ugyan az Urlaub egy részével ő rendelkezik, de azért a biztonság kedvéért el el csen belőle a maga hasznára.
- a külföldi munkavállalókat nem engedi haza a családjukhoz ( senki nem dolgozik már nekik, én voltam az utolsó magyar náluk ( 3 volt), már csak 1 lengyel, meg 2 litván van. Meg 3 alkoholista német)
- 1 év alatt heten hagyták ott a céget ( rajtam kívül)
- PERSZE MINDEZT TÖRVÉNYES KERETEKEN BELÜL? LEGÁLISAN TESZI!!!
Természetesen minden hónapban ad fel álláshirdetést, mert sosincs munkása elég. Az euress-en is hirdet ( sajnos én is itt találtam rá )
EZ A CÉG PEDIG NEM MÁS, MINT A :Ide ne menjetek dolgozni, mert az utolsó bőrt is lehúzzák rajtatok. Jelenleg még a szeptemberi fizetésemre várok, de hiába. Már azt sem utalja.....Ennyit róluk.http://www.peckruhn-estrich.de/
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ez engem is érdekel. Az első alkalommal, ahogy benyögnek ilyen agyatlanságot elmagyaráznám nekik, hogy nem kicsit vannak eltévedve és akkor még nagyon finom voltam!DECOTEXT írta: dolgoznak 10-15 órát kaja nélkül
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Gergoo írta:
Ez engem is érdekel. Az első alkalommal, ahogy benyögnek ilyen agyatlanságot elmagyaráznám nekik, hogy nem kicsit vannak eltévedve és akkor még nagyon finom voltam!DECOTEXT írta: dolgoznak 10-15 órát kaja nélkül
Én nem másnap, én az nap beszüntettem volna a munkát, és legkésőbb 5-6 óra után
símán tartok egy szünetet és eszem, iszom és még tojni is lelécelek vagy félórára!!
(Ez utóbbit valószinű az aznapi újsághirdetésekkel munkaügyben.)
DCT