Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 1 hónapja #25405 Írta: BMK
BMK válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Helló!

Köszönöm a gyors választ!Lakbér:10-20 euro naponta(Panzió).Ez attól is függ,hogy mennyit kér el az adott,Panzió tulajdonos,de a fent leírt összeg között vannak az árak.ŐK napi 50 euros megélhetési pénzt fizetnek pluszba,a 10euros bruttó óradíj mellé.Az adó csoportot,és ehhez hasonlókat nem tudom,de mivel még nincs Német adószámom,így kevesebbet kereshetek(család nincs),én a német munkaerő közvetítővel leszek kapcsolatba,és természetesen velük is.Ha az adott munka véget ér,tovább tesznek máshova folyamatosan vannak állítólag munkáik.Német szerződést írok,majd alá,mert eddig is mindent Német nyelven töltöttem ki.Hogy mennyit kereshetek pontosan,azt nem tudom nekem ennyit mondott a hölgy akinél Német tesztet,és kérdőívet kellett kitölteni.Azt is mondta egészségbiztosítást is megkötik velem,hisz bármi bajom lehet odakint.Az első orvosi vizsgálatom odakint 10euro lesz,ha megbetegszem.Ez Németországban állítólag így működik.Semmit nem kell fizetni,mindent ők fizetnek.Azt is mondta,ha nincs pénzem kimenni,ők előleget is tudnak biztosítani a részemre.Nem sürgetnek,nem hívogatnak,csak az időpont érdekli őket,hogy mikor tudnák indulni.
Szerinted/Szerintetek? :(

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #25406 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

BMK írta: Szerinted/Szerintetek? :(

Bocs, mi a kérdés és miért az átverés topikban? Szerinted ez átverés? :unsure:

Több
12 éve 1 hónapja #25408 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

DECOTEXT írta:

Gergoo írta:

DECOTEXT írta: dolgoznak 10-15 órát kaja nélkül

Ez engem is érdekel. Az első alkalommal, ahogy benyögnek ilyen agyatlanságot elmagyaráznám nekik, hogy nem kicsit vannak eltévedve és akkor még nagyon finom voltam! :woohoo:

Én nem másnap, én az nap beszüntettem volna a munkát, és legkésőbb 5-6 óra után
símán tartok egy szünetet és eszem, iszom és még tojni is lelécelek vagy félórára!!
(Ez utóbbit valószinű az aznapi újsághirdetésekkel munkaügyben.)

Szó sem volt másnapról ;)

Több
12 éve 1 hónapja #25411 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

BMK írta: Helló!

Köszönöm a gyors választ!Lakbér:10-20 euro naponta(Panzió).Ez attól is függ,hogy mennyit kér el az adott,Panzió tulajdonos,de a fent leírt összeg között vannak az árak.ŐK napi 50 euros megélhetési pénzt fizetnek pluszba,a 10euros bruttó óradíj mellé.Az adó csoportot,és ehhez hasonlókat nem tudom,de mivel még nincs Német adószámom,így kevesebbet kereshetek(család nincs),én a német munkaerő közvetítővel leszek kapcsolatba,és természetesen velük is.Ha az adott munka véget ér,tovább tesznek máshova folyamatosan vannak állítólag munkáik.Német szerződést írok,majd alá,mert eddig is mindent Német nyelven töltöttem ki.Hogy mennyit kereshetek pontosan,azt nem tudom nekem ennyit mondott a hölgy akinél Német tesztet,és kérdőívet kellett kitölteni.Azt is mondta egészségbiztosítást is megkötik velem,hisz bármi bajom lehet odakint.Az első orvosi vizsgálatom odakint 10euro lesz,ha megbetegszem.Ez Németországban állítólag így működik.Semmit nem kell fizetni,mindent ők fizetnek.Azt is mondta,ha nincs pénzem kimenni,ők előleget is tudnak biztosítani a részemre.Nem sürgetnek,nem hívogatnak,csak az időpont érdekli őket,hogy mikor tudnák indulni.
Szerinted/Szerintetek? :(

Amit itt leírtál az alapján a szomszéd utcába nem mennék. :(

Több
12 éve 1 hónapja #25413 Írta: BMK
BMK válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Ez az,hogy nem tudom.Ezért kérem itt tőletek a segítséget. :(

Több
12 éve 1 hónapja #25418 Írta: vicces
vicces válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Sziasztok!

mennyire hihető nettó 1900-2100 euros fizetés mannheim és környékén? a munka élelmiszer kiszállítás 40 tonnás kamionnall, valamint naponta hazatéréssel. német bejelentéssel.
az a fura, hogy a nemzetközi sofőrök keresnek ennyit.
magyar közvetítő..
üdv!