Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Több
12 éve 3 hete #25526 Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Szia lacaboy28
Hát nem fogod elhinni de ez nem is annyira gáz, és legalább 1000 x leírták, hogy ne gyere ki pénz nélkül, a nyelvtudást már nem is írom.
Júliusban jöttem ki, első fizetés augusztus végén, munkásszállón lakom 1 szobában egy másik lánnyal, az utazásomat magam finanszíroztam amíg nem kaptam fizetést és a kaját is önállóan. De nem gondolom, hogy ez annyira óriási gond mert előtte tájékozódtam, tehát tudtam mire számítsak.
Miért gondolod, hogy ez a kánaán?
Nem dől ám a lé azonnal, ahhoz el kell telnie pár hónapnak, hogy amit kezdetben befektetsz pénzt az visszajöjjön.
Nem csak neked sz.. a kezdet hanem mindenkinek. Ha kibírod az első pár hónapot a többi már menni fog, de nehogy már ffi létedre nyávogj, hogy mennyire rossz. Ha már itt vagy keress azonnal másik munkát, vagy sajnáltathatod magad, vagy hazafuthatsz és mesélheted otthon hogy te hogy jártál, de abból még nem fogsz megélni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, DECOTEXT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hete #25530 Írta: blankuci
blankuci válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Teljesen igazad van. Ez a fórum az egyik legjobb hely, ahol aránylag reális képet lehet kapni arról, hogy mi vár ránk. Költségek és munka terén is. Sajnálatos dolog, hogy szükség van ilyen nevű topicra, de ez benne van a pakliban. És valóban leírták már 1000x, hogy kell egy minimális tőke, hogy túléld a kezdeti hónapokat. Mi is így készülünk/készültünk. ....nem érne váratlanul.....mert pont egy éve én is nekikezdtem a fórum olvasásának...

Több
12 éve 3 hete #25532 Írta: lacaboy28
lacaboy28 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Kedves Szugya!
előszőr is te valamit nagyon félreértelmeztél,vagy csak szimplán te is azok közé a Szolnoki emberkék közé tartozol,akik szimpatizálnak Horváth Józsi emberkével.
már önmagában az felháborító,hogy kimész valahova és úgy tudod,lesz a szálláson minden,de se ágynemü,se huzat,kiderül az is,hogy a fizetés igaz,hogy havonta van,de csak a hónap végén.
tehát kimész pl:szeptember elején és október 23-n kapsz fizetést,amit nem ártott volna közölni,de még ez sem lenne baj,ugyanis a ba ott kezdődik,hogy még mindíg nem kaptam meg a pénzemet és valljuk be,hogy már 27-e van.nem fogok veled veled vitatkozni,mert mindíg is voltak okoskodó,mindent jobban tudó emberek,így rájöttem,hogy azoknak nem is érdemes megmagyarázni semmi.
amiröl szintén nem esett szó,hogy a munkaruhát is levonják.ez is csak kinnt derült ki.ahogy azt is az említett emberkének lehet köszönni,hogy nem intézte a hivatalos dolgainkat KONTAKT ember révén neki kellett volna,hiszen ezért van alkalmazásban.nekünk kellett a lakcím bejelentést és a bankszámlanyitást intézni,viszont adószámunk nincs,amit ismét csak köszönhetek neki,mert így több lesz a levonás.úgyhogy csak annyit tudok írni,hogyha mindez ennyire vonzó számodra és t úgyérzed,hogy ez csak siránkozás,te pedig egy nagyon űberfasza csávó vagy,akkor menj Dortmundba,Timelog céget keresd meg és dolgozz ott.aztán majd meglátjuk,hogy...
1.mennyire tudsz folyamatos jelleggel dolgozni
2.megkapod-e a pénzed időben
3.annyit kapsz-e amennyire számítottál

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 3 hete #25533 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

mahlzeit írta: Engem csak az dobbent meg eleg gyakran, hogy tenyleg vannak meg emberek akik Expressben hirdetnek es keresnek munkat?? Feladok egy hirdetest az Expressben, hogy 1000eur-os munka Nemetorszagban, egy telefonszam es jelentkezni fognak?

Az emberi butaság határtalan! Mindenki szeretne úgy élni ahogy egy
átlagos nyugati, csak azt felejtik el, hogy ezért sokat is kell dolgozni!

DCT

Több
12 éve 3 hete #25536 Írta: lacaboy28
lacaboy28 válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Decotex!!!
ezt nem tudom kinek szántad,de ha esetleg nekem,akkor te is valamit félreértettél!!!
itt még csak lehetőség sincs folyamatosan dolgozni.
akkor tudsz csak menni,amikor szólnak.
pl:heti 2 napot
de remélem nem nekem írtad.

Több
12 éve 3 hete #25541 Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Állás Németországban - ÁTVERÉS!!!

Szia lacaboy28
Nem vagyok űberf... csávó, csaj vagyok de a tökösebbik fajtából. 2. nekifutásom Németországnak, rájöttem, hogy kevés nyelvtudással nem megyek semmire, ezért hazamentem, tanultam, most itt vagyok. Nem vagyok szolnoki ahogy gondolod, én gyulai vagyok, és nem akartam okoskodni sem csak leírtam a véleményem.
Minek kell neked valaki aki intézi az ügyeidet?
Fél nap és megvan a lakcímbejelentő meg a Finamzamt, én is egyedül intéztem, bár a fórumon nekem is írták, hogy ez a cégemnek szegénységi bizonyítvány mert nekik kellett volna.
És képzeld blogot is írhatnék a botladozásaimról mert naponta volt valami ami nem úgy sikerült, nem szálltam föl jó irányba az S-bahnra, nem találtam a munkahelyemre, haza nem jó irányba indultam, az S-bahnról leszállva pedig nem a szállás felé hanem ellenkező irányba. Nem azért mert hülye vagyok és szőke sem, csak mindent meg kellett tanulnom.
De ami nem öl meg az megerősít, tehát ne add föl. Sok a bosszúság de a pénz nagy úr! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya