Hitelfelvétel
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
tito ortiz írta: Gondolkodom rajta hogy szárítógépet vegyek. Mennyire reális az hogy kamat mentessen lehet vásárolni ?12-hó 0%Nekem előnyös lenne. 1. nem kellene egyszerre több pénzt kifizetnem 2. talán egy kicsit magasabb kategóriájú gépet is tudok vásárolni
Szóval megéri ?
Szoval, ilyen sokszor van a ket nagyobb muszaki aruhznal. (Mediamarkt << >> Saturn) Erdemes meg az interneten is bongeszni, s ha van jo ajanlat azt kinyomtatni, s azzal bemenni az adott boltba. Ezt azert jo, mert minden cegnek vannak ugynevezett "Sonderkondicio"-ja. Mi pl. egy uj mosogepet vettunk 250 (kettoszazotven) euroval olcsobban, + nulla kamatozasu reszletre. A neten olcsobb volt ezert a Medimarkt is azon az aron adta. (Eltartott 20 percig, mert valami fonokkel targyalt az elado, de nekunk megerte varni!) A mosogep eredeti ara 1230 euro volt) 12 havi reszletre s 3 (harom) ev garaciaval adtak oda. Haza is szallitottak es be is szereltek ingyen.
ERDEMES TEHAT A NAGYOKNAL IS ALKUDOZNI, s rakerdezni kedvezmenyes hitelre.
Persze nem mindig van ilyen, bongesszd a netet es az ujsagokat!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ezzel beprobalkoztam a Saturnban, marmint az alkudozassal. Azt mondtak akkor rendeljem meg a netrol:) Vegulis ugy tettem:)DECOTEXT írta:
tito ortiz írta: Gondolkodom rajta hogy szárítógépet vegyek. Mennyire reális az hogy kamat mentessen lehet vásárolni ?12-hó 0%Nekem előnyös lenne. 1. nem kellene egyszerre több pénzt kifizetnem 2. talán egy kicsit magasabb kategóriájú gépet is tudok vásárolni
Szóval megéri ?
Szoval, ilyen sokszor van a ket nagyobb muszaki aruhznal. (Mediamarkt << >> Saturn) Erdemes meg az interneten is bongeszni, s ha van jo ajanlat azt kinyomtatni, s azzal bemenni az adott boltba. Ezt azert jo, mert minden cegnek vannak ugynevezett "Sonderkondicio"-ja. Mi pl. egy uj mosogepet vettunk 250 (kettoszazotven) euroval olcsobban, + nulla kamatozasu reszletre. A neten olcsobb volt ezert a Medimarkt is azon az aron adta. (Eltartott 20 percig, mert valami fonokkel targyalt az elado, de nekunk megerte varni!) A mosogep eredeti ara 1230 euro volt) 12 havi reszletre s 3 (harom) ev garaciaval adtak oda. Haza is szallitottak es be is szereltek ingyen.
ERDEMES TEHAT A NAGYOKNAL IS ALKUDOZNI, s rakerdezni kedvezmenyes hitelre.
Persze nem mindig van ilyen, bongesszd a netet es az ujsagokat!
- dixxem
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Szerintetek melyik banknál lehet határozott idejű szerződéssel hitelhez jutni?
Több helyen próbáltam és nem sikerült. (Norisbank, Postbank, TargoBank, Hypo, Raiffeisen)
- mátfeh
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
maganvallalkozokent hol erdemes probalkozni hitelel? olyan 6-7000 eurora lenne szuksegem.
Koszonom
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- katica
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
kint élő ügyintézőt keresek
Barclaycard
Barclaycard Bank
10 ezer eurot hogyan tudok felvenni ? mi kell ? keress meg kérlek, ha kinti ügyintézést tudod navigálni.
Köszi