Fizetések, megélhetési költségek

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 7 hónapja #17063 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek

Bazeg!
Ez egy oriasi hülye kerdes volt!
Miert mennyit kerestel magyarban ,mint soför, talan ha 120 ezret netto? = 406,--Euro / ho.
Itt meg a negyszereset kapnad es megkerdezed, hogy ez jo e? :angry:
Ha nem jo csak egy szavadba kerül, mond meg a cimet es mar is odaküldök masik 100 magyar
munkat keresöt :angry:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #17064 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek

cukros írta: Szia.onnan tudom hogy kiszámolták nekem.nem magyar cégtöl mennék csak ismerösön keresztül.segitenek mindenben.fél év próbaidö után 1 eurót emel az órabéren.

Úgy legyen! Azért addig ne nyugodj meg amig ez nincs
benne egy érvényes munkaszerzödésben!!! Irásban !!!

Nos, a sógorom kamionos, (soför) itt kint. Ha dolgozik s hajtja a kilómétereket, van hogy 1900 a nettója, mert a pótlékok (ami nem adóköteles) megnyomja a fizuját. ha szabin van, vagy
keveset megy, akkor 980-at sem éri el a netó fizetése. Amikor ilyen fizetést kiszámolnak az optimális helyzetet mutatják be, amit ritkán lehet eléni. Ráadásul ha lebetegszel még az alapfizu is drasztikusan lecsökken. Ne legyen igazam!
!

;)

DCT

Több
12 éve 7 hónapja #17065 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek

prosperus írta: Itt meg a negyszereset kapnad es megkerdezed, hogy ez jo e? :angry:

Van egy óriási tévedés otthon a német fizetéseket illetően, azért kérdezte. ;) Múlt héten keresett partnerünk sofőrt CE kategóriával 1200-ért (szállással). Több levelet is kaptam, hogy a fizu elég karcsú :laugh: partnerem pedig küldött egy önéletrajzot ahol valaki nettó 2500-5000-et kért!

• cukros
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #17067 Írta: cukros
cukros válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek

Jó reggelt!nem volt hülye kérdés csak esetleg nem eggyértelmü.itthon keresek 350-420ezer közt. csak mindig távol vagyok a családtól.de ha ott meg tudnák élni 1700böl akkor össszel kivinném a családot.kapnák a két srácomra családit meg keresnék a nejemnek is valamit.

• WgD
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #17069 Írta: WgD
WgD válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek

Ne haragudj cukros, de ha 3-an annyit keresnénk mint Te egyedül (jelenleg 4-en élünk együtt, ebből egy 18 éves, ő még nem kereső), akkor nem terveznénk a kimenetelt, ez (nekem legalábbis) rengeteg pénz :) . Így se lesztek sokkal többet együtt, a sofőr az Németországban is sofőr, szerintem! De mindenki azt csinál, amit akar :) Sok sikert!

• cukros
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #17070 Írta: cukros
cukros válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek

Szia.többet lennénk eggyütt mert most heti 1 max 2 nap vagyok itthon.ott meg reggeltöl estig van meló.éjj.el a mama mellet aludnék.azért köszi a hozzászolásokat.mindent meghalgatok.