Fizetések, megélhetési költségek
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
12 éve 7 hónapja #17063
Írta: prosperus
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek
Bazeg!
Ez egy oriasi hülye kerdes volt!
Miert mennyit kerestel magyarban ,mint soför, talan ha 120 ezret netto? = 406,--Euro / ho.
Itt meg a negyszereset kapnad es megkerdezed, hogy ez jo e?
Ha nem jo csak egy szavadba kerül, mond meg a cimet es mar is odaküldök masik 100 magyar
munkat keresöt
Ez egy oriasi hülye kerdes volt!
Miert mennyit kerestel magyarban ,mint soför, talan ha 120 ezret netto? = 406,--Euro / ho.
Itt meg a negyszereset kapnad es megkerdezed, hogy ez jo e?
Ha nem jo csak egy szavadba kerül, mond meg a cimet es mar is odaküldök masik 100 magyar
munkat keresöt
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 7 hónapja #17064
Írta: DECOTEXT
benne egy érvényes munkaszerzödésben!!! Irásban !!!
Nos, a sógorom kamionos, (soför) itt kint. Ha dolgozik s hajtja a kilómétereket, van hogy 1900 a nettója, mert a pótlékok (ami nem adóköteles) megnyomja a fizuját. ha szabin van, vagy
keveset megy, akkor 980-at sem éri el a netó fizetése. Amikor ilyen fizetést kiszámolnak az optimális helyzetet mutatják be, amit ritkán lehet eléni. Ráadásul ha lebetegszel még az alapfizu is drasztikusan lecsökken. Ne legyen igazam!!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek
Úgy legyen! Azért addig ne nyugodj meg amig ez nincscukros írta: Szia.onnan tudom hogy kiszámolták nekem.nem magyar cégtöl mennék csak ismerösön keresztül.segitenek mindenben.fél év próbaidö után 1 eurót emel az órabéren.
benne egy érvényes munkaszerzödésben!!! Irásban !!!
Nos, a sógorom kamionos, (soför) itt kint. Ha dolgozik s hajtja a kilómétereket, van hogy 1900 a nettója, mert a pótlékok (ami nem adóköteles) megnyomja a fizuját. ha szabin van, vagy
keveset megy, akkor 980-at sem éri el a netó fizetése. Amikor ilyen fizetést kiszámolnak az optimális helyzetet mutatják be, amit ritkán lehet eléni. Ráadásul ha lebetegszel még az alapfizu is drasztikusan lecsökken. Ne legyen igazam!!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 7 hónapja #17065
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek
Van egy óriási tévedés otthon a német fizetéseket illetően, azért kérdezte. Múlt héten keresett partnerünk sofőrt CE kategóriával 1200-ért (szállással). Több levelet is kaptam, hogy a fizu elég karcsú partnerem pedig küldött egy önéletrajzot ahol valaki nettó 2500-5000-et kért!prosperus írta: Itt meg a negyszereset kapnad es megkerdezed, hogy ez jo e?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- cukros
- Látogató
12 éve 7 hónapja #17067
Írta: cukros
cukros válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek
Jó reggelt!nem volt hülye kérdés csak esetleg nem eggyértelmü.itthon keresek 350-420ezer közt. csak mindig távol vagyok a családtól.de ha ott meg tudnák élni 1700böl akkor össszel kivinném a családot.kapnák a két srácomra családit meg keresnék a nejemnek is valamit.
- WgD
- Látogató
12 éve 7 hónapja #17069
Írta: WgD
WgD válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek
Ne haragudj cukros, de ha 3-an annyit keresnénk mint Te egyedül (jelenleg 4-en élünk együtt, ebből egy 18 éves, ő még nem kereső), akkor nem terveznénk a kimenetelt, ez (nekem legalábbis) rengeteg pénz . Így se lesztek sokkal többet együtt, a sofőr az Németországban is sofőr, szerintem! De mindenki azt csinál, amit akar Sok sikert!
- cukros
- Látogató
12 éve 7 hónapja #17070
Írta: cukros
cukros válaszolt a következő témában: Fizetések, megélhetési költségek
Szia.többet lennénk eggyütt mert most heti 1 max 2 nap vagyok itthon.ott meg reggeltöl estig van meló.éjj.el a mama mellet aludnék.azért köszi a hozzászolásokat.mindent meghalgatok.