Steuerklasse 3
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Koelle!koelle írta: Kedves Maya,amennyiben az én kérdésemre válaszoltál, úgy nem igazán világos, hogy mit is kellene leszűrnöm ebből...kaphatok Steuerklasse III.-at vagy sem?
Maya listájából pontosan választ kapsz a kérdésedre, csak be kell helyettesitened a pontos családi helyzetedet! Pontosabban senki nem fogja megirni. Ezek az információk az egy háztartásban élö házasokra vonatkoznak..Akkor most mit nem értesz?
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Egy pici szépséghibája van a dolognak, mivel akkor még a Kindergeldantragot még nem adtam le, így a "Kinderfreibetragot" majd csak most az adóbevallásban tudom érvényesíteni.
- koelle
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 14
DECOTEXT írta:
Kedves Koelle!koelle írta: Kedves Maya,amennyiben az én kérdésemre válaszoltál, úgy nem igazán világos, hogy mit is kellene leszűrnöm ebből...kaphatok Steuerklasse III.-at vagy sem?
Maya listájából pontosan választ kapsz a kérdésedre, csak be kell helyettesitened a pontos családi helyzetedet! Pontosabban senki nem fogja megirni. Ezek az információk az egy háztartásban élö házasokra vonatkoznak..Akkor most mit nem értesz?
Köszönöm az okos válaszodat!
Maya válaszából számomra semmi új nem derül ki, főleg nem az, hogy kaphatok e Steuerkalsse III.-at. Ahogy "zigeuner" példája is mutatja, nem lehetetlen, nem egy háztartásban élők esetében ezt kivitelezni.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Valóban nem lehetetlen. Ha olyan a fellépésed (pl. jól beszéled a nyelvet), hogy fel sem merül az ügyintézőben, hogy rákérdezzen, még neked is lehet szerencséd. Egyéb esetben a Maya által beirtakban ott a válasz: NEM, NEM KAPHATSZ! Maradsz egyesben!koelle írta: Ahogy "zigeuner" példája is mutatja, nem lehetetlen, nem egy háztartásban élők esetében ezt kivitelezni.
Ez már elég világos és okos válasz azt hiszem, nem kell leszűrni belőle semmit!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Mire fel, ha egyedülallo vagy??
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!