Németország vagy Ausztria
- IrányNémetország
- Nem elérhető
- Administrator
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 15
12 éve 10 hónapja #12008
Írta: IrányNémetország
IrányNémetország válaszolt a következő témában: Németország vagy Ausztria
Most is elérhető
Koch Jobs in Deutschland
hírlevelünk de az igény inkább felszolgáló és konyhai kisegítőre ajánlatokra lenne, az pedig egyértelműen Ausztria.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 10 hónapja #12019
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Németország vagy Ausztria
Kedves Attila !
Nem egy emberről van szó, hanem egy családról, ahol az egyikük nem, vagy csak nagyon keveset tud németül.
Ausztria azon részein, amiket javasoltam, lényegesen jobb a lehetőség, munka és megélhetés területén is..
Nita: ha már úgy döntesz, hogy egyedül kezded, akkor is a sógorokat javasolnám. Tiroli példa: szobalány türhető ( nem erős, inkább gyenge alap ) némettel, egész éves foglalkoztatás, INGYEN szoba a szállodában, napi 1* étkezés, 1200 eur nettó. Ja, és heti 6 nap, napi 8 óra, szombat külön elszámolás.
Osztrák számlára utalva, minden lepapirozva, minden hivatalos - osztrák munkaviszony.
De, mivel kibicnek könnyű, meg ugye a csalán , szóval a döntés úgyis a Tied.
Miklós
Nem egy emberről van szó, hanem egy családról, ahol az egyikük nem, vagy csak nagyon keveset tud németül.
Ausztria azon részein, amiket javasoltam, lényegesen jobb a lehetőség, munka és megélhetés területén is..
Nita: ha már úgy döntesz, hogy egyedül kezded, akkor is a sógorokat javasolnám. Tiroli példa: szobalány türhető ( nem erős, inkább gyenge alap ) némettel, egész éves foglalkoztatás, INGYEN szoba a szállodában, napi 1* étkezés, 1200 eur nettó. Ja, és heti 6 nap, napi 8 óra, szombat külön elszámolás.
Osztrák számlára utalva, minden lepapirozva, minden hivatalos - osztrák munkaviszony.
De, mivel kibicnek könnyű, meg ugye a csalán , szóval a döntés úgyis a Tied.
Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- Nita
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja #12028
Írta: Nita
Nita válaszolt a következő témában: Németország vagy Ausztria
Szia Miklós mindenképp megnézem az általad ajánlott területet is.Annyiban módosult a terv,hogy a sógornőm bevállalja a gyerekeket,egy teljes hónapra, így a férjemmel együtt tudnánk indulni és talán ha elrendezek mindent ott hagyhatom a férjemet és hazajöhetek a gyerekekért.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 10 hónapja #12031
Írta: DECOTEXT
(Miért erölteted ezt igy? Nem hiszel nekünk?
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németország vagy Ausztria
Szerintem rossz opció, ha csak Te tudsz németül! Többe kerül és az esélyetek csökken! Ha férjed nem tud németül, akkor csak veled lehet egész idő alatt!Viszont úgy munkátkeresni hogy "fogod a kezét"...., se neked, se neki nem túl nyerő!!Nita írta: Szia Miklós mindenképp megnézem az általad ajánlott területet is.Annyiban módosult a terv,hogy a sógornőm bevállalja a gyerekeket,egy teljes hónapra, így a férjemmel együtt tudnánk indulni és talán ha elrendezek mindent ott hagyhatom a férjemet és hazajöhetek a gyerekekért.
(Miért erölteted ezt igy? Nem hiszel nekünk?
DCT
- Eva10
- Látogató
12 éve 10 hónapja #12034
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németország vagy Ausztria
Szia Nita!
Ne haragudj meg, de nekem ugy tünik, mintha a ferjed csak egy babu lenne: te döntesz, aztan, ha ugy akarod, ott hagyod.
Mi az ö velemenye a dolgokrol? Talan erdemes volna megkerdezni.
De egyertek a többiekkel, hogy nyelvtudas nelkül, egyedül nehezen boldogulna.
Ne kövezz meg, csak azt irtam le, amit gondolok, a leveleid alapjan, ha nem igy van, bocs.
szia:
Eva
Ne haragudj meg, de nekem ugy tünik, mintha a ferjed csak egy babu lenne: te döntesz, aztan, ha ugy akarod, ott hagyod.
Mi az ö velemenye a dolgokrol? Talan erdemes volna megkerdezni.
De egyertek a többiekkel, hogy nyelvtudas nelkül, egyedül nehezen boldogulna.
Ne kövezz meg, csak azt irtam le, amit gondolok, a leveleid alapjan, ha nem igy van, bocs.
szia:
Eva
- Nita
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja #12038
Írta: Nita
Nita válaszolt a következő témában: Németország vagy Ausztria
Szia Eva,nem kezelem bábuként a férjemet,csak a hosszútávú döntésekben mindíg magamra maradok.Ez egyszerűen nekem jutott.Néznem kell azt is, hogy a férjem milyen környezetben élne boldogan, hol lenne biztosítva a gyerekek jövője és hogyan oldjam meg,hogy se rövid se hosszútávon egyikük se szoruljon háttérbe.Ne érts félre nem okostojás vagyok, csak igyekszem kiszámítani,hogy minek mi a következménye.Ez így egy kicsit sok.A férjem szeretne dolgozni és biztonságban élni,de a háttérmunka az enyém.Én pedig nem szoktam fejjel nekirohanni a falnak.