Magyarország visszavár
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Bocs, ilyen már nagyon régóta van! Én 8 éve mikor leléptem otthonról alkalmazottként megkerestem már ezt az összeget (nettóban)!!!kfz írta: na ez az ami itt sosem lesz...egyszerűen ellentétes a gazdasági szereplők érdekeivel
(vagy legalább is úgy néz ki)
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
No, ez az. Látatlanba garantálom, hogy ha ilyen agyament ötletem lenne, hogy hazatérek, szinte az első dolgom lenne, hogy a feleslegtől elköszönök.DECOTEXT írta: Volt ahol egy munkamennyiségre 7 ember jutott. (Hét, én is ott "dolgoztam")
Lehet, (99,99%) hogy ezzel már gyógyítottam is a veszteség okának 70%-át!
- Attila_BRD
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Gergoo írta:
Szabadalmaztatni egyszerű, pénzt találni hozzá, na az a nehéz! Külföldön is csak ott könnyebb.cintamani írta: És amikor hallom, hogy eszméletlen felfedezéseket külföldre KELL vinni, mert otthon nem tudja 10 évek alatt se szabadalmaztatni, akkor azt mondom én is, siralmas
Könnyebb?? Vannak szabadalmaim. Annyi vállveregetést kaptam hogy vörös töle a hátam. Aztán kerestem pénzt a megvalósitásra, és annyi pofont kaptam hogy vörös lett a pofám. Ma már elmehetnék indiánnak. Aki nem világcég "csak" feltaláló az ugy jár mint aki a két Klitschkot letegezi a kocsmában.
A különbség talán az, hogy itt nem sir az ember (legalább is nem hosszan) hanem dolgozik és küzd. Akkor be is jön valami. Nomeg a piac nagyobb mint egy 1/3-ra zsugorodott országban. Persze itt sem a helyi piaccal kell megelégedni, járni kell USA-ba, Kinába, Arabokhoz. Aki nem birja a gyürödést itt is pont olyan szomoru lesz mint MO-on.
Egyébként legutobb Magyarországon kerestem kapacitást és agyakat egy ötletemhez, és találtam is!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Gergoo írta: Én 8 éve mikor leléptem otthonról alkalmazottként megkerestem már ezt az összeget (nettóban)!!!
Na de Te gondolom számgép szaki vagy...mivel a legtöbb embernek a számítástechnika arabul van ezért itt is jól fizetik Őket. De azért kevés van belőlük ahhoz hogy a fizetésük fellendítse az országot
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- cintamani
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 17
Csak sajnos, ez a haverom bár komoly cégek szerverparkjaiért felel, és tényleg a munkája a hobbija stb... tipikus "visszatartanak a gyökerek" srác, nem tudom rábeszélni az "agyelszívódásra"
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it