Magyarország visszavár
- cintamani
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 17
12 éve 9 hónapja #15018
Írta: cintamani
cintamani válaszolt a következő témában: Magyarország visszavár
Attila, na ja, bár valóban nem voltam körültekintő, onnan indultam ki, hogy egy átlagos, képzettséggel rendelkező, már dolgozott ember, aki munkanélküli lesz. Kivételek mindenhol vannak, még Svájcban is
És visszatérve a kiinduláshoz, minden "agy" (és itt egy egyszerű embert is érthetünk ezalatt), a jobb élet (=kereset) miatt megy külföldre - ahogy írta mahlzeit, és pl. a németek azért Norvégiába, mert egy pl. kezdő mérnöki fizetés jóval több egy német kezdő mérnöké, államilag támogatott norvég nyelvtanfolyam biztosított, (ha jól tudom) 3 év munka után min. nyugdíjra jogosult az ember, oké, az autó fenntartása "luxus", de amúgy szuperül élnek, pl. Bergenben nincs az a dermesztő hideg, tárt karokkal várják a szakembereket, és ezek ismeretében nem értem pl. azokat, akik ide írnak, hogy csak angolul beszélnek, Decotex visszaír, miért nem Norvégia, és mindenki ki van akadva, pedig a németek meg oda szívódnak a "még" jobb anyagiak miatt :-P (de a helycserés támadás szabályai szerint Magyarország jó célpont a kínaiaknak, szlávoknak, és egyéb tőlünk keletieknek (kiv. törökök :-P)
üdv
És visszatérve a kiinduláshoz, minden "agy" (és itt egy egyszerű embert is érthetünk ezalatt), a jobb élet (=kereset) miatt megy külföldre - ahogy írta mahlzeit, és pl. a németek azért Norvégiába, mert egy pl. kezdő mérnöki fizetés jóval több egy német kezdő mérnöké, államilag támogatott norvég nyelvtanfolyam biztosított, (ha jól tudom) 3 év munka után min. nyugdíjra jogosult az ember, oké, az autó fenntartása "luxus", de amúgy szuperül élnek, pl. Bergenben nincs az a dermesztő hideg, tárt karokkal várják a szakembereket, és ezek ismeretében nem értem pl. azokat, akik ide írnak, hogy csak angolul beszélnek, Decotex visszaír, miért nem Norvégia, és mindenki ki van akadva, pedig a németek meg oda szívódnak a "még" jobb anyagiak miatt :-P (de a helycserés támadás szabályai szerint Magyarország jó célpont a kínaiaknak, szlávoknak, és egyéb tőlünk keletieknek (kiv. törökök :-P)
üdv
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
12 éve 9 hónapja #15022
Írta: kfz
Hehe....ez jó...tetszik....helycserés támadás
bolond egy játékot játszunk!
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Magyarország visszavár
cintamani írta: de a helycserés támadás szabályai szerint Magyarország jó célpont a kínaiaknak, szlávoknak, és egyéb tőlünk keletieknek (kiv. törökök :-P)
üdv
Hehe....ez jó...tetszik....helycserés támadás
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- Attila_BRD
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 204
12 éve 9 hónapja #15033
Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Magyarország visszavár
Söt , jo a németeknek és a kétlaki magyaroknak is.kfz írta:
Hehe....ez jó...tetszik....helycserés támadáscintamani írta: de a helycserés támadás szabályai szerint Magyarország jó célpont a kínaiaknak, szlávoknak, és egyéb tőlünk keletieknek (kiv. törökök :-P)
üdv
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 21
12 éve 9 hónapja #15062
Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Magyarország visszavár
Magyarorszag visszavar !!! Magyarorszag visszavar???
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/szolidaritas...lfoldi_munkavallalas
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/szolidaritas...lfoldi_munkavallalas
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
12 éve 9 hónapja #15064
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Magyarország visszavár
Szio
Szerintem ezt nem merik megtenni, igy is nagyon felhuzták már a EU-t.
Ez a világ legszemetebb, dolga lenne szerintem, oda viszem a itt megkeresett pénzem 27%-os áfát fizetek, és most még adot is na ne
Üdv.Terézia
Szerintem ezt nem merik megtenni, igy is nagyon felhuzták már a EU-t.
Ez a világ legszemetebb, dolga lenne szerintem, oda viszem a itt megkeresett pénzem 27%-os áfát fizetek, és most még adot is na ne
Üdv.Terézia
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #15065
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Magyarország visszavár
Ki kell jelentkezni 2 másodpercnél többet nem szabad foglalkozni ezzel a "hírrel" és max. 5 perc múlva el kell felejteni. Ezt én csak "műsornak" hívom amit folyamatosan biztosítani is kell a "műsorra éhező" millióknak.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: dobi