Nem is akar a magyar dolgozni
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 2 hónapja #23599
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Munkavállalási engedély?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- KIVI
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
12 éve 2 hónapja #23600
Írta: KIVI
KIVI válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Köszönöm a tanácsot. Magasépítőt, kőművest kereső német munkaadót tudsz esetleg? Gondolom a fél év, egy év szabadság nélküli munkát te is vállaltad.
- Eva10
- Látogató
12 éve 2 hónapja #23601
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Hat Kivi - en sajnos nem tudok segiteni.
De a velemenyem nem valtozott. Vagy a munkat nem vegzi jol, vagy balek.
Talan ennyiböl mar meg lehetett volna tanulni, hogy a közvetitök atvagjak. Es kinek kellene lakast adnia?
Es vajon miert akar kimenni, ha a feltetelekböl semmi nincs meg? Vajon mennyire tud nemetül, mert ha tudna, es keresett szakmaja lenne, akkor helyben is talalna munkat, közvetitö nelkül. A hirdetesi ujsagok tele vannak allast hirdetökkel, na meg allast keresökkel. Es nem tudom, de en nem mernek nekimenni a vilagnak ugy, hogy nem tudom, hol alszom.
Es en nem tudom, hogy a hirdetesekböl mennyi a valos, de mindig latom az ujsagban a hirdeteseket, akik allast hirdetnek. De en pl megneznem a varosok honlapjait, mert sok hirdetes talan ott is talalhato, es magam neznek utana. Megneztem, itt van a honlapon allashirdetes, es az arbeitsamt honlapjan is sok van. Nem is ertem, miert biztosabb nektek egy olyan allas, ahol mar többször atvertek, mint az arbeitsamt honlapjan talalhato.
Sajnalom a parodat, de akkor is ugy gondolom, hogy maganak kellene keresni - nem massal akarni elvegeztetni ezt a munkat(mar a keresest) - es aztan megszivni.
Ja, nekem is segitettek az elejen az ügyintezesben - de kinnt, es nem otthon. Es nem akartam annal lakni, aki segitett - mint nehanyan itt.
Sok ötletet talalnal az oldalon akar a lakashoz, akar az allaskereseshez, ha venned a faradtsagot es elolvasnad az idevonatkozo reszeket - sajnalom, de ezt nem tudtam kihagyni, mert sokszor le van mar irva.
Ha massal akarjatok elvegeztetni ezt a munkat, akkor bizony nagyon megfizettetik -mint lattatok.
Ez csak az en velemenyem, lehet nem ertesz egyet vele - de attol nem valtozik sajnos.
De a velemenyem nem valtozott. Vagy a munkat nem vegzi jol, vagy balek.
Talan ennyiböl mar meg lehetett volna tanulni, hogy a közvetitök atvagjak. Es kinek kellene lakast adnia?
Es vajon miert akar kimenni, ha a feltetelekböl semmi nincs meg? Vajon mennyire tud nemetül, mert ha tudna, es keresett szakmaja lenne, akkor helyben is talalna munkat, közvetitö nelkül. A hirdetesi ujsagok tele vannak allast hirdetökkel, na meg allast keresökkel. Es nem tudom, de en nem mernek nekimenni a vilagnak ugy, hogy nem tudom, hol alszom.
Es en nem tudom, hogy a hirdetesekböl mennyi a valos, de mindig latom az ujsagban a hirdeteseket, akik allast hirdetnek. De en pl megneznem a varosok honlapjait, mert sok hirdetes talan ott is talalhato, es magam neznek utana. Megneztem, itt van a honlapon allashirdetes, es az arbeitsamt honlapjan is sok van. Nem is ertem, miert biztosabb nektek egy olyan allas, ahol mar többször atvertek, mint az arbeitsamt honlapjan talalhato.
Sajnalom a parodat, de akkor is ugy gondolom, hogy maganak kellene keresni - nem massal akarni elvegeztetni ezt a munkat(mar a keresest) - es aztan megszivni.
Ja, nekem is segitettek az elejen az ügyintezesben - de kinnt, es nem otthon. Es nem akartam annal lakni, aki segitett - mint nehanyan itt.
Sok ötletet talalnal az oldalon akar a lakashoz, akar az allaskereseshez, ha venned a faradtsagot es elolvasnad az idevonatkozo reszeket - sajnalom, de ezt nem tudtam kihagyni, mert sokszor le van mar irva.
Ha massal akarjatok elvegeztetni ezt a munkat, akkor bizony nagyon megfizettetik -mint lattatok.
Ez csak az en velemenyem, lehet nem ertesz egyet vele - de attol nem valtozik sajnos.
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
12 éve 2 hónapja #23602
Írta: kfz
Fogadjunk...most is fizettetek előre valamit Ha nem küldtek semmit...küldtek...hülye vagyok...ha nem voltatok kint aláírni, megnézni a firmát, miről beszélünk? Ha közvetítő szervezett nektek, miféle papírok hiányoznak?
Olvassátok már a többi topic-ot is. Bitte!
Persze, hogy dolgozni akar. Az egyik fele seftes a másikat meg átverik lépten-nyomon. El mentek melózni egy német nevű céghez a tulajt meg josipnak, erkannak, vagy Zbigniew-nek hívják Borítékolom a lehúzást!
Ezért kapjátok az ívet, hogy beszélni németül!
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
KIVI írta: Papírok most? Megbeszélés szerint szerdán megint megy, német céghez bejelentve, de ugye kell a munkavállalási engedély, bejelentett lakás, nyilatkozat, hogy foglalkoztatni fogják. Hétfő éjjel van, papírok nincsenek. Nem kis költség lesz. Minden tanácsot szívesen fogadunk.
A véleményem továbbra is, hogy a magyar akar dolgozni.
Fogadjunk...most is fizettetek előre valamit Ha nem küldtek semmit...küldtek...hülye vagyok...ha nem voltatok kint aláírni, megnézni a firmát, miről beszélünk? Ha közvetítő szervezett nektek, miféle papírok hiányoznak?
Olvassátok már a többi topic-ot is. Bitte!
Persze, hogy dolgozni akar. Az egyik fele seftes a másikat meg átverik lépten-nyomon. El mentek melózni egy német nevű céghez a tulajt meg josipnak, erkannak, vagy Zbigniew-nek hívják Borítékolom a lehúzást!
Ezért kapjátok az ívet, hogy beszélni németül!
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KIVI
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #23603
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Német munkaadót aki kőművest keres? Több ezret tudok! 5944 Stellenangebote für Maurer Tessék feliratkozni erre a hírlevélre:
Maurer Jobs in München
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KIVI
- Eva10
- Látogató
12 éve 2 hónapja #23604
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Nem is akar a magyar dolgozni
Kivi, engedj meg egy kerdest: kire gondoltal, amikor a fel ev-egy ev szabadsag nelküli munka vallalasarol kerdeztel?
Mert ugye, a parod kömüves munkat keres.
Ja, es en sem mentem haza havonta - kivetel az elejen, de akkor ha hazamentem, akkor latastol mikulasig dolgoztam.
De vegezd az en munkamat, es akkor majd te is elmesz szabadsagra. De szivesen atadom peldaul az oktober 3-a egesz ejszakat 19-07-ig
Szoval szerintem nem mindegy, hogy mit csinal az ember, es kezdö, vagy nem. De havonta hazamenes kesöbb sincs, es azt pl en sem birnam, pedig nem minimalberböl elek.
Mert ugye, a parod kömüves munkat keres.
Ja, es en sem mentem haza havonta - kivetel az elejen, de akkor ha hazamentem, akkor latastol mikulasig dolgoztam.
De vegezd az en munkamat, es akkor majd te is elmesz szabadsagra. De szivesen atadom peldaul az oktober 3-a egesz ejszakat 19-07-ig
Szoval szerintem nem mindegy, hogy mit csinal az ember, es kezdö, vagy nem. De havonta hazamenes kesöbb sincs, es azt pl en sem birnam, pedig nem minimalberböl elek.