Nem is akar a magyar dolgozni
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ez lenne a helyes válasz? Ne is haragudj de neked jobban illene most a földönkívűli jelző (minimum)FKatika71 írta: sajnálom. jobbnak gondoltam ezt a fórumot. hasznosnak.
Kérdés: lenne esélyem jó asztalosként Németországban dolgozni, úgy, hogy nem beszélek németül?
A ti gyakori választípusotok: Hát hogy gondoljátok? Azt gondoljátok, hogy itt a segélyhez szokott utó szoc-komm. közegben tengődő akárkik, bármit is elérhetnek? Főleg, hogy nem a 80-90-es években jöttetek.
Helyes válasz: Kedves kérdező. Nem nagyon van olyan cég, aki német tudás nélkül foglalkoztatna. Nem esélytelen. Vannak cégek, de lehet, hogy ott kevesebb bért kapnál, ill. esetleg nem kapnál olyan felelősségteljes munkát, mint amit a tudásod miatt kaphatnál. Javasolnánk, hogy végezz el egy nyelvtanfolyamot.
Na, mindegy. Bocs, amiért nincs türelmem hozzátok.
Szóval nem esélytelen? Számszerűsítsük, jó? Szerintem és nem sokat tévedhetek:
0,000000000000000000000000000000000000000000000000000001%
és tuti néhány héten belül gond lesz, lehúztak, nem fizettek ki, stb...
Nézzük az esélyeket az általad haszontalannak minősített tanácsaink egyik legfontosabbikát nézve (nyelvtudás)
99,99%
Bocs, a többi "földönkívűliségedhez" pedig nekem már időm nincs
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
Nos, a lehetőség adott, ugye a nagy szabad internet világban. Pont annyira kötelező olvasni ezt az idegesítő fórumot, mint egy tv műsort. Ha nem gyere be, átkapcsolsz.
Amit Te leírtál egyszer, az már le van írva egy párszor. Eleinte finoman, később nem annyira, mostanában pedig néha kissé indulatból. Ha ezredjére kellene ugyanarra a hülye kérdéstipusra válaszolnod, megnézném a türelmedet.
Erről ennyit.
Másik oldalról az alábbi okosság:
"ott DOLGOZNI KELL, keményen! Nincs kolbászból a kerítés..."
Kedves Olive !
Honnan tudod, ha még ithon vagy ????
Tájékoztatnálak, ha esetleg tévedésben lennél:
Magyarországon is dolgozni kell, és nincs kolbászból a kerítés. Akinek az meglepő, hogy ( nem csak Németországban ) bárhol a földön meg kell dolgozni a fizetésért, hááááát.
Felejtsétek már el ezt a marhaságot. Semmivel sem kell többet teljesíteni, mint egy tisztességes magyar cégnél.
Teljesen felesleges mártírrá avatni a külföldön dolgozót azért, mert dolgozik.
Tisztességes munka és loyalitás. Ennyi kell.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
En eleg humanus vagyok, 1 evvel ezelott meg egyet is ertettem volna. De en mernokkent az ismerettsegi korben nem lattam az arnyoldalakat..FKatika71 írta: sajnálom. jobbnak gondoltam ezt a fórumot. hasznosnak.
Kérdés: lenne esélyem jó asztalosként Németországban dolgozni, úgy, hogy nem beszélek németül?
A ti gyakori választípusotok: Hát hogy gondoljátok? Azt gondoljátok, hogy itt a segélyhez szokott utó szoc-komm. közegben tengődő akárkik, bármit is elérhetnek? Főleg, hogy nem a 80-90-es években jöttetek.
Helyes válasz: Kedves kérdező. Nem nagyon van olyan cég, aki német tudás nélkül foglalkoztatna. Nem esélytelen. Vannak cégek, de lehet, hogy ott kevesebb bért kapnál, ill. esetleg nem kapnál olyan felelősségteljes munkát, mint amit a tudásod miatt kaphatnál. Javasolnánk, hogy végezz el egy nyelvtanfolyamot.
Na, mindegy. Bocs, amiért nincs türelmem hozzátok.
Azert a kep eleg vilagos lett kozben. A felkeszuletlen, nyelvtudas nelkuli munkaero, nem kevesebbet fog keresni, hanem rabszolgamunkas lesz ehberert. Olyan helyzetbe, ahonnan a kozel eselytelen kitorni a napi 12ora melo melo es hetvegek mellett. Es megis tomegevel jonnek az elelmes vallalkozok markaiba. Mo.-on bejelentve, kiskapuzva etc.. Lehet hust csontozni heti 70-80oraban es nyomorszallason lakni ugy hogy az eletben nem tanul meg nemetul.
A helyes valasz a kerdesre, hogy ne gyere nyelvtudas nelkul ide, mert "szopoagra" kerulsz. Sokkal jobban mint Mo.-on. (HAcsak nincs min. 1 evi megelhetesre es nyelvtanfolyamra elegendo penzed) Ez van.
HA meg elegedett vagy Mo.-on es nem akarsz kijonni, akkor miert olvasod a forumot?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nekem ez tűnik a legjobb válasznak. Komolyan. Nem túlzó és hosszú (feleslegesen) mint pl. az enyémek, (néha ) egyszerűen tömény és lényegretörő de ami a legfontosabb, igaz! Köszimahlzeit írta: A helyes valasz a kerdesre, hogy ne gyere nyelvtudas nelkul ide, mert "szopoagra" kerulsz.
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
sajnálom. jobbnak gondoltam ezt a fórumot. hasznosnak.
Egen ahogy a mahlzeit is emlitette, te nem erdeklödni leptel ide be ,hanem
oktatoi szandekkal. Ebböl nem kerünk.
Erre ott vannak a könyvelöirodad ügyfelei azoknak van mit elmeselned es
hatha meg hallgatnak is rad.
A forum az jo, csak valoszinü, hogy te tevesztetted el a cimet.
Talpra magyar!!!!!!!!!!!!!!!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- prosperus
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
"Magyarországon is dolgozni kell, és nincs kolbászból a kerítés. Akinek az meglepő, hogy ( nem csak Németországban ) bárhol a földön meg kell dolgozni a fizetésért, hááááát.
Felejtsétek már el ezt a marhaságot. Semmivel sem kell többet teljesíteni, mint egy tisztességes magyar cégnél.
Teljesen felesleges mártírrá avatni a külföldön dolgozót azért, mert dolgozik.
Tisztességes munka és loyalitás. Ennyi kell."
En sem latok lülömbseget!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!