Értelmetlen politizálás
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Heditta
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 69
Biztos azért van mert nőből vagyok, de engem ez a politika kifejezetten idegesít, mert nem tudok rajta változtatni! Olyan ez nekem, mint a lottószelvény, sose találom el a nyertest!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nézd! Sok igazságod vagyon a nyalást illetően, mert pasiból vagyok....Heditta írta: srácok én jól el vagyok a nyalogatással! Biztos azért van mert nőből vagyok, de engem ez a politika kifejezetten idegesít, mert nem tudok rajta változtatni! Olyan ez nekem, mint a lottószelvény, sose találom el a nyertest! :
Ha nem éldekel a politika és idegesít, van a lehetőséged, hogy ne foglalkozz vele, ne olvassd (se itt se máshol) és nem is válszaolj rá! Engem speciel csak azért érdekel a magyar helyzet, hogy megfejtsem a nagy titok! (Hogy ez mi?) Nos, a nagy titok előttem az, hogy 9,5 millió magyarországi lakosnak van egy csomó jó és követhető példája gazdaságilag és politikailag nyugaton (Hollandia, vagy egyéb EU ország), mégsem tanúlnak a múltból és nem koppintják le a jót, hanem inkább birka módon követik a kolompot! Nos, ha ezt a tömény, fogyatékos dolgot megfejtem, én is abba hagyom a politika figyelését! Addig meg olvasgatok, irogatok és fejtem a rejvényt, hátha valahol kiderül, hogy közel 10 millió embert hogyan lehet így megvezetni többször is egymás után. Előbb balról jobbra, most meg jobbról balra! A legrosszabb, hogy még a fasisztáknak is van talaja ebben a szélütötte országban, pedig aztán ezek alaposan bemutatkoztak a történelemben!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Ugyan nem hiszem, hogy tényleg nem érted de rendesen felment a pumpám a "rendszerváltástól" napjainkig létező legnagyobb magyar politikai báb önmegvalósításától ezért reagálok: A facebook-on megindult az elmúlt évtizedek legnagyobb polgári összetartása, s vele együtt, Mr. báb (leendő megváltó) sponsored story-jaDECOTEXT írta: Engem speciel csak azért érdekel a magyar helyzet, hogy megfejtsem a nagy titok! (Hogy ez mi?) Nos, a nagy titok előttem az, hogy 9,5 millió magyarországi lakosnak van egy csomó jó és követhető példája gazdaságilag és politikailag nyugaton (Hollandia, vagy egyéb EU ország), mégsem tanúlnak a múltból és nem koppintják le a jót, hanem inkább birka módon követik a kolompot! Nos, ha ezt a tömény, fogyatékos dolgot megfejtem, én is abba hagyom a politika figyelését! Addig meg olvasgatok, irogatok és fejtem a rejvényt, hátha valahol kiderül, hogy közel 10 millió embert hogyan lehet így megvezetni többször is egymás után.
Na, így lehet megvezetni az embereket! Néhány órája figyelem B.G facebook lapját és vagy 5-6000 kedvelője lett ezalatt fillérekért! Nulla ember, nulla pénzből, sunyi módszerekkel, nagyot vetít! Így műxik ez!