Életképtelen ember
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nem ez, nem életképtelenség, ez butaság (ha havonta), s ha nagyon igazságos akarok lenni, akkor disznóság a részedröl, mert az ilyen munkavállalók teszik tönkre a német bérszintet.** Mo.-on már tönkretettétek, most jön Németország?savaszig írta: Az is életképtelenség,hogy a mai napig 210-220 órát dolgozom 50-55 fokos melegben és még bírom.
**A német törvények alapján egy munkavállaló csak napi 10 (TIZ!) órát dolgozhat! Vannak kivételek a 3 müszakos munkahelyeknél (orvosi ügyelet, stb), de ez a törvényes. Ha Te havonta 210 órát dolgozol (netán mégtöbbet) akkor 20 napos munkahónapnál, napi 10,5 órát töltesz munkával, s ez törvénytelen! Itt van a link is a törvényröl, de sajnos nem tudsz németül, igy gondolom ezért hajtanak ennyire! Nekik mindegy.....
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
30 napos hónap esetén, 220 óra munka mellett marad 500 órád. ha napi 1 (egy darab) szó megtanulására 10 percet kalkulálok még mindig 495 órád marad minden más egyébre, tehát a munka melletti időd 1%-át kellett volna tanulásra fordítani. Neked ez nem fért bele. NO COMMENT
- savaszig
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 6
Én is bocsánat kéréssel tartozom minden hozzászólónak.Sokat tanultam írásaitokból.
Felfedem ki vagyok:32éves doktornő(leszek) pszichológus.Most készülök a dr megvédésére amelynek címe:Segítség nyújtás idegenbe szakadt honfitársainknak.
"Sokat segítettetek "meg érteni az embereket mikén viszonyulnak bajba jutott honfitársaik iránt. Van aki más bajából is csak a saját érdekeit(gergoo középpontban)tartja szem előtt.10hozzá szólóból egy volt aki nem írta le savasziget.
Köszönöm neki!
ui:Több orvosnak kellene ilyen oldalt indítani vagy olvasni.Tanulságos!
ui:Olvasás közben jöttem rá,hogy nem is a segítség nyújtásról kellene írnom,hanem :Mire képesek az emberek,hogy fel hívják magukra a figyelmet(lásd gergoo kényszerét)
Köszönöm.
- Reni3
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Erre a következtetésre miféle logika alapján jutottál?Reni3 írta: már kezdtem azt hinni velem van a gond! de szerencsére nem
Akkor az teljesen rendben van ugye, hogy 2 év alatt nem tudott valaki napi 1 szót megtanulni németül, igaz? Ott nincs semmi gond, minden rendben van ott is mint veled, igaz?
Szerintem továbbra is "csak" figyelgesd a fórumot! Nem fog hiányozni a "szuper volt" minősítésed savaszig elsöprő horderejű, huhh de megmondtam hozzászólásához!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
OMG Mondhatnám vicces voltál de nem. Vicces maximum addig voltál amíg nem szembesítettelek számokkal. Ott fogyott el muníció, igaz?savaszig írta: Bocsánat kérés elfogadva!
Én is bocsánat kéréssel tartozom minden hozzászólónak.Sokat tanultam írásaitokból.
Felfedem ki vagyok:32éves doktornő(leszek) pszichológus.Most készülök a dr megvédésére amelynek címe:Segítség nyújtás idegenbe szakadt honfitársainknak.
"Sokat segítettetek "meg érteni az embereket mikén viszonyulnak bajba jutott honfitársaik iránt. Van aki más bajából is csak a saját érdekeit(gergoo középpontban)tartja szem előtt.10hozzá szólóból egy volt aki nem írta le savasziget.
Most komolyan. Az, hogy valaki önhibájából 2 év alatt nem jutott el arra a szintre, hogy Németországban élve és dolgozva ki tudjon bérelni egy ingatlant, az szerinted "bajbajutás"?
Igen? Akkor ebből szerintem Te ne védd meg a doktori címedet, oké?
Te teljesesen el vagy tévedve. Kb. 53648467457 egyéb dolgom is lenne ebben a pillanatban és én lennék a legboldogabb ha a saját oldalamon 0, azaz nulla hozzászólással rendelkeznék.savaszig írta: Olvasás közben jöttem rá,hogy nem is a segítség nyújtásról kellene írnom,hanem :Mire képesek az emberek,hogy fel hívják magukra a figyelmet(lásd gergoo kényszerét)
Köszönöm.
De a saját példádat is látva, igazat kell adnod nekem, hogy sajnos nem tehetem meg, itt kell bohóckodnom a "doktornővel"