Életképtelen ember

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #32879 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Életképtelen ember

savaszig írta: Az is életképtelenség,hogy a mai napig 210-220 órát dolgozom 50-55 fokos melegben és még bírom.

Nem ez, nem életképtelenség, ez butaság (ha havonta), s ha nagyon igazságos akarok lenni, akkor disznóság a részedröl, mert az ilyen munkavállalók teszik tönkre a német bérszintet.** Mo.-on már tönkretettétek, most jön Németország?

**A német törvények alapján egy munkavállaló csak napi 10 (TIZ!) órát dolgozhat! Vannak kivételek a 3 müszakos munkahelyeknél (orvosi ügyelet, stb), de ez a törvényes. Ha Te havonta 210 órát dolgozol (netán mégtöbbet) akkor 20 napos munkahónapnál, napi 10,5 órát töltesz munkával, s ez törvénytelen! Itt van a link is a törvényröl, de sajnos nem tudsz németül, igy gondolom ezért hajtanak ennyire! Nekik mindegy.....

DCT
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #32881 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Életképtelen ember

Utoljára és tényleg léptem :)
30 napos hónap esetén, 220 óra munka mellett marad 500 órád. ha napi 1 (egy darab) szó megtanulására 10 percet kalkulálok még mindig 495 órád marad minden más egyébre, tehát a munka melletti időd 1%-át kellett volna tanulásra fordítani. Neked ez nem fért bele. :woohoo: NO COMMENT
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #32884 Írta: savaszig
savaszig válaszolt a következő témában: Életképtelen ember

Bocsánat kérés elfogadva!
Én is bocsánat kéréssel tartozom minden hozzászólónak.Sokat tanultam írásaitokból.
Felfedem ki vagyok:32éves doktornő(leszek) pszichológus.Most készülök a dr megvédésére amelynek címe:Segítség nyújtás idegenbe szakadt honfitársainknak.
"Sokat segítettetek "meg érteni az embereket mikén viszonyulnak bajba jutott honfitársaik iránt. Van aki más bajából is csak a saját érdekeit(gergoo középpontban)tartja szem előtt.10hozzá szólóból egy volt aki nem írta le savasziget.
Köszönöm neki!
ui:Több orvosnak kellene ilyen oldalt indítani vagy olvasni.Tanulságos!
ui:Olvasás közben jöttem rá,hogy nem is a segítség nyújtásról kellene írnom,hanem :Mire képesek az emberek,hogy fel hívják magukra a figyelmet(lásd gergoo kényszerét)
Köszönöm.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zikica, Reni3
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #32888 Írta: Reni3
Reni3 válaszolt a következő témában: Életképtelen ember

savaszig! gratulálok ez nagyon szuper volt! figyeltem ezt a fórumot már kezdtem azt hinni velem van a gond! de szerencsére nem
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #32889 Írta: Gergoo

Reni3 írta: már kezdtem azt hinni velem van a gond! de szerencsére nem

Erre a következtetésre miféle logika alapján jutottál? :woohoo:
Akkor az teljesen rendben van ugye, hogy 2 év alatt nem tudott valaki napi 1 szót megtanulni németül, igaz? Ott nincs semmi gond, minden rendben van ott is mint veled, igaz? :laugh:
Szerintem továbbra is "csak" figyelgesd a fórumot! ;) Nem fog hiányozni a "szuper volt" minősítésed savaszig elsöprő horderejű, huhh de megmondtam hozzászólásához! :chuckle:
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #32890 Írta: Gergoo

savaszig írta: Bocsánat kérés elfogadva!
Én is bocsánat kéréssel tartozom minden hozzászólónak.Sokat tanultam írásaitokból.
Felfedem ki vagyok:32éves doktornő(leszek) pszichológus.Most készülök a dr megvédésére amelynek címe:Segítség nyújtás idegenbe szakadt honfitársainknak.
"Sokat segítettetek "meg érteni az embereket mikén viszonyulnak bajba jutott honfitársaik iránt. Van aki más bajából is csak a saját érdekeit(gergoo középpontban)tartja szem előtt.10hozzá szólóból egy volt aki nem írta le savasziget.

OMG Mondhatnám vicces voltál de nem. Vicces maximum addig voltál amíg nem szembesítettelek számokkal. Ott fogyott el muníció, igaz? :chuckle:
:wait: Most komolyan. Az, hogy valaki önhibájából 2 év alatt nem jutott el arra a szintre, hogy Németországban élve és dolgozva ki tudjon bérelni egy ingatlant, az szerinted "bajbajutás"? :woohoo:
Igen? :ohmy: Akkor ebből szerintem Te ne védd meg a doktori címedet, oké? :laugh:

savaszig írta: Olvasás közben jöttem rá,hogy nem is a segítség nyújtásról kellene írnom,hanem :Mire képesek az emberek,hogy fel hívják magukra a figyelmet(lásd gergoo kényszerét)
Köszönöm.

Te teljesesen el vagy tévedve. Kb. 53648467457 egyéb dolgom is lenne ebben a pillanatban és én lennék a legboldogabb ha a saját oldalamon 0, azaz nulla hozzászólással rendelkeznék. :P
De a saját példádat is látva, igazat kell adnod nekem, hogy sajnos nem tehetem meg, itt kell bohóckodnom a "doktornővel" :laugh:
Téma zárolva.