Menni vagy maradni?
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Ivett1990 írta: Decotext, es noknek milyen keresett szakmat ajanlanal?)
...Az attól függ....nyelvtudással vagy nyelvtudás nélkül
(legalább is szerintem valami hasonló lesz a válasz....)
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ivett1990
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 2
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ivett1990 írta: Decotext, es noknek milyen keresett szakmat ajanlanal?)
A cég ahol dolgozom most vett fel egy hölgyet (IT) munkára. (Rendszergazda a cég hálózatához, három nyelven beszél!) Ezenkivűl bármit ajánlhatok: a lányom szociológus és a Microsoftnál dolgozik Münchenben (5 nyelven beszél > s ez nem kamu!!!) , a nejem gépészmérnök (57 éves és mindig ezt csinálta), a menyem (fiam felesége) statisztikus és asszisztens a VW egyik üzemében, én gafikus vagyok ez is lehetne (túlnyomórészben nők dolgoznak nálunk) , de ezer más szakma van technikusoktól, kezdve vegyészmérnökig! S csak úgy megemlítem, hogy "Endzsí", az az Angela Merkel, a német kancellár diplomás fizikus. Tehát amint látod rengeteg lehetőség van és ez garantáltan nem fodrász vagy titkárnő. Sok kamionos nő is van pl. Ehez még csak nagyobb képzés em kell csak jogsi! !!! Rengeteg ápolónőt keres az egészségügy, valamint sok hasonló hiányzik a idősek otthonában is....! 10.000 szakma közül válogathatnak a nők is, ma már nem csak övónő kell!
Szerencsére minden pálya nyitott ma már a nőknek is! Jó, valóban nem
hallottam még női vájárról, de ez valószínű csak a testi fizikai lehetőségeken múlik!
DCT
- rbert
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 11
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Az erzelmi szalak egy erv, szerintem komoly. A tobbi, hogy atlagtol kicsit tobb penzbol Mo.-on jobban el, na az meg az onigazolas. Keves hazatero van aki be meri vallalni, hogy szimplan erzelmi okai voltak a hazateresnek:)Gergoo írta: Biztos Azt hiszem éppen az indexen volt felmérés a hazatérések okairól és gyakorlatilag tarolt a kötődöttség az országhoz, családhoz, barátokhoz. Megjegyzem volt olyan is aki szerint átlag felett hangyányi magyar fizetéssel magasabb életszínvonalon tud itthon élni mint Angliában! Szóval, aki eddig azt hitte én ezt csak heccelésből jelentettem már többször is ki, megerősítem, hogy nem és mások is hasonlóan látják!
Inkabb nekiallnak teoriakat gyartani. Igy szuletnek az indexes cikkek:)