Vállalkozás Németországban
- yvett
- Látogató
14 éve 4 hónapja #741
Írta: yvett
yvett válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Szia,
ez a vallalkozoi forma nem ismerös, de van a vallalkozoknal egy hatar, ahonnan forgalmiado köteles, akar akarja, akar nem, es az 17.500 €-nal van. Ekkora forgalom mellett jövöre bele fogtok tartozni. Vigyazni kell, hogy az 50.000 forgalmat ne lepjetek tul, mert akkor sajat zsebböl kell fizetni. Ev közben nem lehet valtoztatni, csak jan. 1-töl.
Üdv. yvett
ez a vallalkozoi forma nem ismerös, de van a vallalkozoknal egy hatar, ahonnan forgalmiado köteles, akar akarja, akar nem, es az 17.500 €-nal van. Ekkora forgalom mellett jövöre bele fogtok tartozni. Vigyazni kell, hogy az 50.000 forgalmat ne lepjetek tul, mert akkor sajat zsebböl kell fizetni. Ev közben nem lehet valtoztatni, csak jan. 1-töl.
Üdv. yvett
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- erigold
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
14 éve 4 hónapja #747
Írta: erigold
erigold válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
sziasztok!
mi kint élünk családolstul december óta.most juniusba mentünk bejelenteni a lakcímet(eddig nem volt fontos).Tőlünk megkérdezték, hogy mikortól akarunk bejelntzkezni, egyből mondtam, hogy 01.01.10-től.és így állították ki a papírt.nem tudom, hogy tudtam -e ezzel segíteni.
mi kint élünk családolstul december óta.most juniusba mentünk bejelenteni a lakcímet(eddig nem volt fontos).Tőlünk megkérdezték, hogy mikortól akarunk bejelntzkezni, egyből mondtam, hogy 01.01.10-től.és így állították ki a papírt.nem tudom, hogy tudtam -e ezzel segíteni.
- mlaczay
- Látogató
14 éve 4 hónapja #778
Írta: mlaczay
mlaczay válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy ha längost szeretnék sütni piacokon, bárhol, lakókocsiból ahhoz milyen engedélyek szükségesek? Milyen cégformát kell alapítani? Kihez kell fordúlni?
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Én azt szeretném kérdezni, hogy ha längost szeretnék sütni piacokon, bárhol, lakókocsiból ahhoz milyen engedélyek szükségesek? Milyen cégformát kell alapítani? Kihez kell fordúlni?
Köszönöm szépen a segítségeteket!
- yvett
- Látogató
14 éve 4 hónapja #779
Írta: yvett
yvett válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Szia,
ez csakugy, mint otthon, a vasarozokhoz (Schaussteller) tartozik, egeszen mas szabalyok vonatkoznak rajuk, mint a többi iparosra.
A vallalkozasod lehet egyszemelyes vallalkozas, vagy GmbH, a jogi format legjobb rögtön könyvelötöl megkerdezni.
Könyvelöre mindenkepp szükseged lesz, mert ez mar kereskedesnek szamit, be kell jegyeztetni a Handelregister-ben.
Az IHK-ban (Industrie und Handwerkkammer)sokmindent megtudhatsz, mire kell figyelned, milyen elöirasok vannak, milyen balesetbizt. es felelössegbizt. kell hozza.
Üdv. yvett
ez csakugy, mint otthon, a vasarozokhoz (Schaussteller) tartozik, egeszen mas szabalyok vonatkoznak rajuk, mint a többi iparosra.
A vallalkozasod lehet egyszemelyes vallalkozas, vagy GmbH, a jogi format legjobb rögtön könyvelötöl megkerdezni.
Könyvelöre mindenkepp szükseged lesz, mert ez mar kereskedesnek szamit, be kell jegyeztetni a Handelregister-ben.
Az IHK-ban (Industrie und Handwerkkammer)sokmindent megtudhatsz, mire kell figyelned, milyen elöirasok vannak, milyen balesetbizt. es felelössegbizt. kell hozza.
Üdv. yvett
- vujutka
- Látogató
14 éve 4 hónapja #787
Írta: vujutka
vujutka válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Sziasztok!
Vállalkozáshoz könyvelőt keresnék! Jó lenne ha tudna magyarul!
És ha Frankfurt környékén vagy ahhoz nem túl távol lenne igazán tökélestes lenne.
Igazán hálás lennék a segítségért!
Vállalkozáshoz könyvelőt keresnék! Jó lenne ha tudna magyarul!
És ha Frankfurt környékén vagy ahhoz nem túl távol lenne igazán tökélestes lenne.
Igazán hálás lennék a segítségért!
- vujutka
- Látogató
14 éve 4 hónapja #788
Írta: vujutka
vujutka válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Szia!
Bocsánat a zavarásért!
Frankfurtban dolgozom vállalkozóként, véletlenül nincs ismerősöd arra fele?
Előre is köszönöm!
Bocsánat a zavarásért!
Frankfurtban dolgozom vállalkozóként, véletlenül nincs ismerősöd arra fele?
Előre is köszönöm!