Vállalkozás Németországban
- netti
- Látogató
- csotora
- Látogató
14 éve 4 hónapja #803
Írta: csotora
csotora válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Sziasztok új vagyok még itt a fórumon elnézést előre is ha rossz helyre írok!
-Az lenne a kérdésem, hogy van egy vállalkozásom német országban. A számlázást a elster.de honlapról letölthető ELSTER-formular programmal végezték nekem. Ezek a személyek mostanában kezdenek elég érdekesen viselkedni. Hol tudnék utána nézni annak hogy milyen számlákat állítottak ki a nevemben?
Jelenleg m.o.-n vagyok és ha lehetséges egyenlőre innen intézném a dolgot.
Van erre valami lehetőség?
-Másik kérdés: Igaz az, hogy nem lehet magánvállalkozást leadni év közben? Fel függesztetni könyvelő által nem lehet? Szeretném leadni a vállalkozást amit ezek az emberek hoztak létre nekem(hogy tudjunk együtt dolgozni, ma már tudom, hogy ezzel csak kiskaput kerestek, anno nem tudtam).
Kezd ez az egész egyre zűrösebb lenni, aki tud ebben segíteni az jelezze itt vagy privátba.
Előre is köszi a válaszokat!
-Az lenne a kérdésem, hogy van egy vállalkozásom német országban. A számlázást a elster.de honlapról letölthető ELSTER-formular programmal végezték nekem. Ezek a személyek mostanában kezdenek elég érdekesen viselkedni. Hol tudnék utána nézni annak hogy milyen számlákat állítottak ki a nevemben?
Jelenleg m.o.-n vagyok és ha lehetséges egyenlőre innen intézném a dolgot.
Van erre valami lehetőség?
-Másik kérdés: Igaz az, hogy nem lehet magánvállalkozást leadni év közben? Fel függesztetni könyvelő által nem lehet? Szeretném leadni a vállalkozást amit ezek az emberek hoztak létre nekem(hogy tudjunk együtt dolgozni, ma már tudom, hogy ezzel csak kiskaput kerestek, anno nem tudtam).
Kezd ez az egész egyre zűrösebb lenni, aki tud ebben segíteni az jelezze itt vagy privátba.
Előre is köszi a válaszokat!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- yvett
- Látogató
14 éve 4 hónapja #804
Írta: yvett
yvett válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Szia,
ez nemcsak naiv, de törvenytelen is, ha hagytad, hogy csinaljanak Neked egy ceget, es szamlaznak a tudtod nelkül.
Mar valaszoltam Neked a maganüzeneteknel, de ott egy kicsit maskent festett a dolog.
Milyen papir van a Te kezedben erröl a vallalkozasrol?
Üdv. yvett
ez nemcsak naiv, de törvenytelen is, ha hagytad, hogy csinaljanak Neked egy ceget, es szamlaznak a tudtod nelkül.
Mar valaszoltam Neked a maganüzeneteknel, de ott egy kicsit maskent festett a dolog.
Milyen papir van a Te kezedben erröl a vallalkozasrol?
Üdv. yvett
- csotora
- Látogató
14 éve 4 hónapja #805
Köszönöm a választ, válasz ment privátba:)
- yvett
- Látogató
14 éve 4 hónapja #806
Írta: yvett
yvett válaszolt a következő témában: Vállalkozás Németországban
Szia,
ki irta ala a szamlaidat?
Azt akkor is ala kell irni, ha pecsetet hasznalnak.
Erre is kerdezz ra, es mindenkepp biztositsak Neked a betekintest. Fontos tudnod, hogy mekkora összegekröl van szo.
Üdv. yvett
ki irta ala a szamlaidat?
Azt akkor is ala kell irni, ha pecsetet hasznalnak.
Erre is kerdezz ra, es mindenkepp biztositsak Neked a betekintest. Fontos tudnod, hogy mekkora összegekröl van szo.
Üdv. yvett
- csotora
- Látogató
14 éve 4 hónapja #807
Én egy darab számlát nem írtam alá...se SK se digitálisan.