Étterem, kifőzde nyitása Németországban
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
huszita3 írta: Meg 2 honapig esetleg tudom tartani magam es a fizetni valoimat. Addig talpalas...
Ha a meglátásod szerint, csak 2 hónapig tudod magad tartani, akkor már most állj le. Adj el mindent, így lesz a legkevesebb károd! Jobb, ha plusz két honapot megtakarítani! Legalább két éves hosszú lelegzetre van szükséged (mások szerint itt 3-ra!).
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nyilván nem azt mondom, hogy a "hátralévő" 2 hónap utolsó percéig "talpaljon" aztán lesz ami lesz de azért még egy hónapig nyomja, a visszavonulást ráér elkezdeni szervezni majd akkor. Én csak azt nem értem, hogy miért a szerintem "legkönnyebb" résznél van elakadva.
- huszita3
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 3
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
2. Tuti nem kell protekció.
3. Javasoltam már, hogy kezdj közterületen. Azt felismered gondolom? Nyomtatsz egy térképet a megfelelő helyekre raksz piros pöttyöket (írsz pontos címet, ha van gps akkor koordinátákat) és bebattyogsz a megfelelő hivatalba. Tárgyalni sem kell!
Az anyagi juttatást (amire nem tartunk igényt) pedig megbeszélhetjük ha néhány nap alatt lett helyed.
- orobur
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Münchenben mozgó büfét szeretnék indítani ,/Grill csirke,sült csülök,üdítő ,kávét gondoltam/ milyen
anyagi és egyébb feltételei vannak engedélyek stb.?
Münchenben van Gewerbém ,Fliesenleger szakmával ,de úgy tudom hogy átirható
Másik szakmára is ,amihez nem kell mester vizsga.
Úgy olvastam hogy ehhez a szakmához nem kell mester vizsga , mármint a büfé üzemeltetéshez.
Kőszőnőm a segitségeket!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
orobur írta: Sziasztok.
Münchenben mozgó büfét szeretnék indítani ,/Grill csirke,sült csülök,üdítő ,kávét gondoltam/ milyen
anyagi és egyébb feltételei vannak engedélyek stb.?
Münchenben van Gewerbém ,Fliesenleger szakmával ,de úgy tudom hogy átirható
Másik szakmára is ,amihez nem kell mester vizsga.
Úgy olvastam hogy ehhez a szakmához nem kell mester vizsga , mármint a büfé üzemeltetéshez.
Kőszőnőm a segitségeket!
Én nem értem, hogy itt mit vársz tőlünk? Ez egy fórum, s nem hatóság. Nagyon meglepne, ha itt valaki tudna erről pontosat írni és segíteni, miben is? Amit leírtál az eléggé szélessávú árulási terület. Ehhez már nem kis lakókocsi kell, mint "mozgó büfé". Mindenesetre szerezd be az összes szükséges egészségügyi papírt (élelmiszer árusítás) s csak utána gondolkoz valami járgányon. Ja és a bayoroknál ez lehet teljesen más mint a többi tartományban, ezért jobb ha helyben (München) érdeklődsz!
Egyébként csak megjegyzem, hogy azzal, hogy van egészségügyi papírod ilyenhez, és van egy szuper árusító lakókocsid a lehető legjobban felszerelve, még mindig nem biztos a dolog, mert ahhoz is kell engedély, hogy valahol árusíthass, tehát kell egy hely ahol felkínálod a "portékádat" s ez nem megy mindenhol csak ahol engedik. Ez nem úgy megy ilyennel, hogy "hopp itt egy parkoló, eladok már pár virslit"..... S itt most még nem beszélgettünk az energiaforrásról, aminek (esetedben) nem kis teljesítményt kell nyujtania a grillhez és egyéb sütéshez, amit mindig frissen kell (és szabad) árulni!
DCT