Német betegbiztosítás

Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12126 Írta: renataylor
renataylor válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás

Sziasztok,

én 6 hónapja vagyok itt, Németországba. Gbr-t alapítottunk 2 csajjal. Természetesen a legelső problémám a betegbiztosítással akadt. Itt mivel közelebb vagyok az 50- hez nem nagyon álltak velem szóba, majdnem kirúgtak minket, mert egyszerűen mindenhol elutasítást kaptam, ahol meg megfeleltem, ott meg 400 € körül kellett volna fizetnem.
Aztán már amikor reménytelen volt minden akkor a családom is otthon ráfeküdt a témára, és csodával egyenlő módon otthon a lányom elintézte.

Igaz csak cégesen tudtam kötni, de így mind a 3 fő aki a Gbr-be van be lett biztosítva, sőt a biztosító azt is felajánlotta, hogy, ha túl messze van a kórház akivel szerződésük van, próbáljuk megkérvényezi, hogy a hozzánk legközelebb eső kórházzal vegyék fel a kapcsolatot, és kössenek velük szerződést.

Ja és nem utolsó sorban a Gbr le tudja írni költségként!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12128 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás

renataylor írta: ....ahol meg megfeleltem, ott meg 400 € körül kellett volna fizetnem. .....Ja és nem utolsó sorban a Gbr le tudja írni költségként!!!

Nos, ezért nem értem mi a gond? Semmi kiadásod, mégsem a 400€-t választottad! Ne legyen soha semmi bajotok, de mi van ha lesz és az olcsóbb nem fizet.......?!

DCT

Több
12 éve 10 hónapja #12142 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás

renataylor írta: Sziasztok,
én 6 hónapja vagyok itt, Németországba. Gbr-t alapítottunk 2 csajjal.

Bátor ember!

• mira
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12148 Írta: mira
mira válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás

Sziasztok ugynézki hogy nyári szünet után megyünk férjem után a 3 gyremekünkkel Németországba.Gbr -jük van ott kint de betgebiztosítása nincsen.Ha kimegyünk szertnénk valami kedvező biztosítást kötni mindannyiunkra számára. .Lehetséges hogy ott kint vannak ilyen családi biztostisi lehetősgek? Ha valaki tudna nekünk segíteni ebben,hogy melyik biztosítóhoz forduljunk azt nagyon megköszönnénk.Mindenkinek további szép napot kívánunk :)

Míra

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12172 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás

mira írta: Sziasztok ugynézki hogy nyári szünet után megyünk férjem után a 3 gyremekünkkel Németországba.Gbr -jük van ott kint de betgebiztosítása nincsen.Ha kimegyünk szertnénk valami kedvező biztosítást kötni mindannyiunkra számára. .Lehetséges hogy ott kint vannak ilyen családi biztostisi lehetősgek? Ha valaki tudna nekünk segíteni ebben,hogy melyik biztosítóhoz forduljunk azt nagyon megköszönnénk.Mindenkinek további szép napot kívánunk Míra

Kedves Mira, semmiképpen ne valami "kedvezőbb" biztositást keressetek, hanem egy biztosítót, mert esetleg hoppon maradtok! A betegbiztositók nagyon sok mindenben szelektálhatnak, hogy mit fizetnek, s mit nem, kivéve a kötelező ellátásokat!
A legyen a cél nem az ára! Nézz meg a netem pár teszet. Itt > TEST találsz több mint 100 betegbiztosító tesztet! Ne felejtsd el itt ebben is konkurencia van, s ez is üzlet! Ezért működik! Ha vállalkozók vagytok talán jobb, a privát biztosító. (Jövedelemfüggő!)

DCT

Több
12 éve 10 hónapja #12175 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás

30 év után is tökéletesen elégedett vagyok a Techniker Ktankenkasseval.
3 Gyerek mellett privát ugysem jöhet szóba.