Mobilinternet Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 11 hónapja #2452
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
Szerintem az összes szolgáltatónak van Prepaid konstrukciója és azokat tuti lehet online feltölteni viszont nem mindegy, hogy melyik városban melyik hálózatot választod. Találtam egy elég friss mobilinternet tesztet, talán segít a megfelelő kiválasztásában.ressinka025 írta: Sziasztok.
Nekem az a problémám, hogy ezeknek a neteknek a feltöltése, csak akkor megy, ha van németországi lakcímem.
Vagy nem jól tudom?
Nekem olyan kellene, amit bármikor és bárki fel tud tölteni, és laptoppal lehet használni.
Üdv.
http://goo.gl/7jyK0
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
13 éve 11 hónapja #2460
Írta: ressinka025
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
ressinka025 válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
Köszönöm a válaszokat.
Én is az eplus szolgáltatót tudom használni, legalábbis az jön a legjobban, és így jó lenne ez az aldis net, csak mennyire elég ez a 15 euró?
Én pl. skype beszélgetésre szeretném használni, és lehet tudni vajon hogy hány perc beszélgetésre elég ez az összeg?
Üdv
Én is az eplus szolgáltatót tudom használni, legalábbis az jön a legjobban, és így jó lenne ez az aldis net, csak mennyire elég ez a 15 euró?
Én pl. skype beszélgetésre szeretném használni, és lehet tudni vajon hogy hány perc beszélgetésre elég ez az összeg?
Üdv
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
- Roxa
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 25
13 éve 11 hónapja #2462
Írta: Roxa
Mondd meg az igazat, úgysem hiszik el!
Roxa válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
ez nem percre megy..14,99-ért kiválasztod a feltöltésnél a "monatsfalt" opciót és akkor ennyibe kerül kereken egy hónap netezés.
Van tagesflat opció is az 1,99 naponta.
Van tagesflat opció is az 1,99 naponta.
Mondd meg az igazat, úgysem hiszik el!
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 11 hónapja #2467
és ehhez van valami külső modem, vagy a mobilt kell a laptoppal összekötni?
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 11 hónapja #2468
Visszaolvastam, stickbe kell tenni. Oké.
- abraham64
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 19
13 éve 11 hónapja - 13 éve 11 hónapja #2471
Írta: abraham64
abraham64 válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
Szia Resinka!
Igen Stickbe kell rakni a kártyát, azt is meg tudod venni az ALDIBAN. A feltöltésnél ki kell választani a monatsaft opciót és a gépen is azt kell kiválasztani, így korlátlanul tudsz beszélgetni.
üdv:
Ha feltöltésnél kell segítség, írj nyugodtan.
Igen Stickbe kell rakni a kártyát, azt is meg tudod venni az ALDIBAN. A feltöltésnél ki kell választani a monatsaft opciót és a gépen is azt kell kiválasztani, így korlátlanul tudsz beszélgetni.
üdv:
Ha feltöltésnél kell segítség, írj nyugodtan.