Mobilinternet Németországban
- kormi33
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
12 éve 9 hónapja #14347
Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
Üdv,
Teljesen egyetértek Attilával. Szintúgy Aldim,és Fonicom van. Aldiba úgyis jár az emberfia bevásárolni,havonta 1-szer 15€ -ért feltöltöm. A Fonicon meg a netes regisztráláskor be lehet állítani egy egyszerű JA küldésével a 10 €-s feltöltést bankszámláról,ki se kell mozdulni.
Teljesen egyetértek Attilával. Szintúgy Aldim,és Fonicom van. Aldiba úgyis jár az emberfia bevásárolni,havonta 1-szer 15€ -ért feltöltöm. A Fonicon meg a netes regisztráláskor be lehet állítani egy egyszerű JA küldésével a 10 €-s feltöltést bankszámláról,ki se kell mozdulni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hunger
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #14349
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
Nekem panasonic van, fatrate > telefon és internet / a telekomnál, androiddal. Délelőtt a magyar rádiókat hallgatom a melóban de fejhallgatóval mert az a füldugasz engem idegesit!. Jó a yuotube is s behoz pár inygenes TV-t is. Otthon Mo. csak 2 euron lenne naponta raoming az internethez. (Ezt viszont nem használom otthon mert van a gépemen net, meg hát rajtam ne keressenek külön.....) A nejem vette az egészet. Havi 29.90€.
A skype-ot még nem próbáltam mert van videóhivás is rajta. Na, ez baró, csak haza az otthoni oldal nem akarja a hivást fogadni.(Próbáltuk) Itt viszont jól megy!
A skype-ot még nem próbáltam mert van videóhivás is rajta. Na, ez baró, csak haza az otthoni oldal nem akarja a hivást fogadni.(Próbáltuk) Itt viszont jól megy!
DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hunger
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 45
12 éve 9 hónapja #14372
Írta: laolaj
laolaj válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
Amiket itt felsoroltatok azoknak mennyi az adatforgalom limitje?
kb 2 hónap múlva nekem is választanom kellene valamit csak még nem tudom mit..
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 204
12 éve 9 hónapja #14377
Írta: Attila_BRD
www.alditalk.de/web/
www.fonic.de/html/bestellen.html
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
Attol függ mire fizetsz be. HandyInternet 500MB, napi internet napi500MB, havi komputer-internet 5GB.laolaj írta: Amiket itt felsoroltatok azoknak mennyi az adatforgalom limitje?
www.alditalk.de/web/
www.fonic.de/html/bestellen.html
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #14395
Írta: DECOTEXT
Nálam nincs limit Flatrate! Belföldi (német) hivások mobilra is benne vannak! csak ha külföldre hivok illetve külfölről hivok van külön dijszabás, de az sem sok! Karácsonykor voltam otthon, a számla a végén 25 euron volt.... ez okés szerintem. Itt (D) csak a 29.90 van havonta, de nálam ez állítólag egy "kinálat volt" szerődés változtatásra, tehát nem új szerődés, hanem "hosszabbitás máshogy".... A telefonért külön 1x 45€- kellett kiperkálni, de hát az ára 450 euró körüli!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
laolaj írta: Amiket itt felsoroltatok azoknak mennyi az adatforgalom limitje?
Nálam nincs limit Flatrate! Belföldi (német) hivások mobilra is benne vannak! csak ha külföldre hivok illetve külfölről hivok van külön dijszabás, de az sem sok! Karácsonykor voltam otthon, a számla a végén 25 euron volt.... ez okés szerintem. Itt (D) csak a 29.90 van havonta, de nálam ez állítólag egy "kinálat volt" szerődés változtatásra, tehát nem új szerődés, hanem "hosszabbitás máshogy".... A telefonért külön 1x 45€- kellett kiperkálni, de hát az ára 450 euró körüli!
DCT
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 204
12 éve 9 hónapja #14402
Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Mobilinternet Németországban
Jaja, a Call&Surf. Van 100 perced és (elvileg) limit nélküli adatod. Néha majd mérd a sbességet )))
Ennek fejében 2 évre kötött vagy havi 20-euroért, és a 100 perc fölött minden perc 29 Centbe kerül. egy nyomorult SMS pedig 19 centbe.
Magyarországra a flattol függetlenül 69 Cent/min a vezetékesre és 98 cent / min a mobilhivás.
Ennek fejében 2 évre kötött vagy havi 20-euroért, és a 100 perc fölött minden perc 29 Centbe kerül. egy nyomorult SMS pedig 19 centbe.
Magyarországra a flattol függetlenül 69 Cent/min a vezetékesre és 98 cent / min a mobilhivás.