Mobilinternet Németországban
- amberek
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Én két hónapig használtam a LIDL-s netet, és semmi gondom nem volt vele. Nemrég értem haza és nem szeretném, ha kárba menne ez az alig használt stickem. Van még rajta közel 11 euro. Ha valakit érdekelne, vagy tud olyan ismerősét aki kimegy és szüksége lenne rá, akkor írjon bátran, mert én szeretném eladni, mivel itthon nem tudok vele mit kezdeni. Köszönöm.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Szóval, minek is kell?
Mondjuk azon kivül, ha pl. valaki admin (mit itt Gergő), vagy nagyon fontos ember és kell a videofon (skype) nem tudom elképzelni, hogy mi a francnak a mobil internet, pláne az úgy nevezett smartfon-on?? Bélyegnyi monitoron hangyányi betűk, amit csak kinagyitva tudsz elolvasni! Nem valami médiabetegség ez? Nem csak azért kell, meg másnak is van....?
UI: én ajándékba kaptam a nejemtől, pedig egyszer nem emlitettem, hogy kéne.....(Ez előző 2 nokia telefonom is működik, de most a fiókba porosodik. Az egyik 6 éves a másik 3. -Ez samsung-, de semmivel sem lehet jobban vele telefonálni! Jegyzem a két régi mobilom is már online mehetett volna, de soha nem kellett! A kocsiban vezetek, repülőn nem nem lehet, Cubában nem működik, s ha otthon vagyok, van 36 ezeres DSL internet, 32 zollos monitoron!!
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Rovid valasz nem, nem azert van. Hosszabban felesleges fejtegetni, mert ha eddig nem hasznaltad nem biztos, hogy raereznel az izere:)DECOTEXT írta: Nem valami médiabetegség ez? Nem csak azért kell, meg másnak is van....?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Használtam néha, de nem értem! Nekem kényelmesebb nagysebességgel, szuper nagy monitoron a neten csavarogni, pláne ahol van scannelő és nyomtató is van, mint a villamoson a "heti hetest" bejátszani a youtube-on! Egyszerűen nem értem a lényeget!mahlzeit írta:
Rovid valasz nem, nem azert van. Hosszabban felesleges fejtegetni, mert ha eddig nem hasznaltad nem biztos, hogy raereznel az izere:)DECOTEXT írta: Nem valami médiabetegség ez? Nem csak azért kell, meg másnak is van....?
Ahogyan nem értettem soha a fülhallhatós kütyüket (mp3), amikor otthon szuper basszal (hogy rezeg alattam a padló - 5 hangszóró körben....), olyan CD zenét hallgatok, hogy csak úgy zeng. Nálam egy orgona mű, (Mondjuk Bach D-mol..) úgy hangzik mintha a Mátyástemplomban hallanád és az orgonával rezegnél. A fülhallgatós izék csak jó hangosak és károsítják a hallást, ezen kívül csak a gyártónak van haszna belőle! Nekem ez olyan mint a zokniban lábat mosni! Szóval miért jó a mobil internet?
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ott a válasz a kérdésben. Mert mobil.DECOTEXT írta: Szóval miért jó a mobil internet?
Neked pl. nincs szükséged rá, én pedig létezni sem tudnék nélküle több millió hasonló felhasználóval egyetemben. Ráadásul a user-ek száma csak növekszik (félelmetes mértékben).
Szerintem, legkésőbb 5 év múlva értetlenül nézzük majd azt aki képes otthon a szabadidejében netezni, nem pedig mondjuk a tömegközlekedés "holtidejét" kihasználva.
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Már ma min denkinél okostelefon van.Gergoo írta: Szerintem, legkésőbb 5 év múlva értetlenül nézzük majd azt aki képes otthon a szabadidejében netezni, nem pedig mondjuk a tömegközlekedés "holtidejét" kihasználva.
Ha a buszon 2-en youtube-t néznek és 3-an internetrádiót hallgatnak, a többi még logint se kap, ugyhogy marad megint a régi jó vezetékes.