Mobilinternet Németországban
- Juditka
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 14
Online aktiválásnál nekünk Monatsflatot írt, közben pedig 24 órás volt.
Mi nem egyszer és nem kétszer jártuk már így, de azért online aktiválás után is, ha használod a netet, néhány perc után kiderül az egyenlegből.
Judit
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Na, ez lehet, megmondom őszintén nem foglalkozat. A nejem csinálta. Ő vette nekem ajándéka a mobilt is (samsung kütyü) Azt is tudom, hogy mindkét mobilon benne van száz perc az árban. (összesen 200 perc)mahlzeit írta: Ha mar 2 telefon van ott mar van tarskedvezmeny, vagy mar akar flotta. Ezeket rate-eket nem az egyeni elofizetoi szerzodesekhez kell hasonlitani. HA valaki ilyet akar, akkor ra kell kerdezni, hogy mit ajanl a tobbi szolgaltato is..
DCT
- joe80
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
A sebesség attol is függ hányan vannak abban a cellában. Testvériesen osztoztok a kapacitáson.joe80 írta: köszönöm a jó tanácsokat sikerült összehoznom müködik is csak szerintem a lefedetségel baj van mertgprs jel jön és oyan lassú mint egy terhes csiga. Neked milyen jel jön?
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Ezert szoktam mondani, hogy mobil netet nem ugy veszunk, mint tejet a boltban. Le a polcrol. Hanem elobb megnezzuk a lefedettseget, megkerdezzuk a szolgaltatot.Attila_BRD írta:
A sebesség attol is függ hányan vannak abban a cellában. Testvériesen osztoztok a kapacitáson.joe80 írta: köszönöm a jó tanácsokat sikerült összehoznom müködik is csak szerintem a lefedetségel baj van mertgprs jel jön és oyan lassú mint egy terhes csiga. Neked milyen jel jön?
GPRS/EDGE az bizony a terhes csiga tempo lesz igyis ugyis..
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Az LTE most 2-3 évig relativ gyors lesz, aztán az is bedugul.mahlzeit írta:
Ezert szoktam mondani, hogy mobil netet nem ugy veszunk, mint tejet a boltban. Le a polcrol. Hanem elobb megnezzuk a lefedettseget, megkerdezzuk a szolgaltatot.Attila_BRD írta:
GPRS/EDGE az bizony a terhes csiga tempo lesz igyis ugyis..