Mobilinternet Németországban
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
A megoldás egyszerü. Csak németországi számla jó! Ehez nem kell IBAN vagy SWIFT mert nem EU utalás , hanem belföldi! A számlaszámod a bankkártyád elején van (rendszerint a baloldalon, mert a jobboldalon a kártya szám van) A "bankleitzahl" (banki irányitószám) 8 jegyü és a hátulján található! 2x3 és 2 szám. Piros nyil!avaya írta: Szia!Köszönöm a válaszaidat, mer valóban hatalmas segítséget jelent. Online próbáltam megrendelni (vagy legalábbis elkezdeni, hogy mégis milyen adatokat kér) ahol valóban kért BLZ-t és Kontonummer-t amivel nem is lett volna már így baj, csak sajnos nem fogadta el az adatokat. Abban még tudnál segíteni, hogy ha így rendel, akkor valóban a BLZ az a számlaszámának az első 8 számjegye a Kontonummerhez, a SWIFT kód alapján kiszámolt IBAN szám kerül? Mert így próbáltam de sajnos nem fogadta el. Sajnos személyesen biztos nem tudná megvásárolni, mert a munkabeosztása miatt csak a vasárnapja szabad. Az ajánlatuk egyébként jó csak sikerüljön megrendelni. Köszönöm!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- avaya
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Akkor az online megrendelés tárgytalan, mert csak magyar számlája és kártyája van. De a személyes változatot majd megpróbálja valahogy összehozni. Még egy utolsó kérdéssel fordulnék hozzád. A honlapon hol találom meg, hogy személyesen hol intézhető a vásárlás?
Nagyon köszönöm!
- avaya
- Nem elérhető
- Junior Member
Megtaláltam a keresőt és sajnos a közelben sehol nincs üzletük az online megrendelés meg ugy egyenlőre bukott dolog. De nagyon értékelem a segítőkészséged.
Szép napot!
- Eva10
- Látogató
szia:
Eva
- avaya
- Nem elérhető
- Junior Member
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ha magyar számla van akkor csak magyar szolgáltatónál vehetsz csomagot! (Ezexszerint jól tippeltem, mert másképpen érthetetlen volt a dolog.) A német számlához azonban szükségd lesz még német lakásra is! Ez kivedhetö, ha ismeröshöz jelentkezel be. Igy számlát is nyithatsz, csak lé legyen mindig rajta! Külöföldi cég viszont nyithat számlát. Nekem is van egy osztrák "céges" számlám. Senki nem turkalja, s nem kérdezget, ha van elég pénz rajta....avaya írta: Szia!Akkor az online megrendelés tárgytalan, mert csak magyar számlája és kártyája van. De a személyes változatot majd megpróbálja valahogy összehozni. Még egy utolsó kérdéssel fordulnék hozzád. A honlapon hol találom meg, hogy személyesen hol intézhető a vásárlás?
Nagyon köszönöm!
DCT